• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Korkma canım rahat bırak kendini cok cabuk bitecek geçecek hemen :* Sonucun güzel cıksın inşallah ne acılara dayanırız cocuk için :***
Aynen canım doktora da yalan söylemek zorunda kaldım saten Yasemincim. .1 yıldır olmuyor dedim halbuki 6 aydır yoksa bakmayacakti gene:KK43:

Hepimiz birdan hamis olsak ya be gusel olardi dimi:) sanda kyamam ya cokmu agrin :KK43:(

Ayyy inşallah canım yaaa canımın açısından üzgün surat yaptım özür :)))) uzulurum eğer simdi hastalanirsam İzmir yalan olur :)))

belikide hiç gelmez bazı şeyler en beklenmedik anda geliyor ya :KK54:
İnan bana bitanem iğne ucu kadar sanmıyorum hamis olduğumu :) Tevekull

Sen napiosun canım :)

Aynen canım doktora da yalan söylemek zorunda kaldım saten Yasemincim. .1 yıldır olmuyor dedim halbuki 6 aydır yoksa bakmayacakti gene:KK43:
İyi demişsin benimde 1 yıl olmamıştı bir yıl dedim başka türlü tedaviye başlamıyorlar bak halada tık yok 1 yılı geçti. Bakmları her açıdan iyi yapışıklık varsa açılıyor hsg de hamileliği kolaşlaştırma şansı var ama gecikme yapabiliyor adette dikkat et

Back