19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

benim de beklenmeyen gelmeyesice adetime 1 gün kaldı ayyy çok heyecanlıyım ama kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyorum çünkü sonra yıkım büyük oluyor
aynen öyle canım bendede öyle oluyor benim bi sıkıntım yok ama 5 er ay arayla 2 kere kürtaj oldum bi daha olmamasından korkuyorum allah korusun su an beynimi kurcalayan bu fikir

Kızlar Kızlarrr şokingenlerdeyimmmm aynada baktığımda göbek deliğimden taaa aşaağıya kadar uzanan hafif bi çizgi gördümmmm sonra dedim ki eşofmanın çizgisinden olmuştur baya bi bekledim ve şu an hala orda duruyor Allahım Yarabbbim sıyırdım iyice ... Bu çizginin hamişsem bile bu kadar erken çıkması imkansız düşünce gücüyle kendimi hamile bırakacam sonunda töbe bismillahhhhhhhh

aynen öyle canım bendede öyle oluyor benim bi sıkıntım yok ama 5 er ay arayla 2 kere kürtaj oldum bi daha olmamasından korkuyorum allah korusun su an beynimi kurcalayan bu fikir
İnşaAllah olacakkkk ... Ne güzel en azından hamile kalabildiğinden eminiz çok şükür Rabbim tamamlamayı da nasip eylesin

Ne zaman senin adet tarihin cnm ?

Merabayin kızçeler :) gene dokturmussunuz bayaaa bi supersiniz :)
Yeni gelen arkadaslar hossgeldinizzzz :)
Bat gununu bekleyen arkadaslar insallah hamissinizdir :)
Bat gunu gelip gecen arkadaslar insallah siz de hamissinizdir :)
Agrisi, sancisi, krampi, igne batar gibi batmasi olan arkadaslar insallah bu isaretler guzel haberlerinizin isaretidir :)
Kizlar yazilanlari okudum hepsini ama dedim simdi herbirine ayri cvp yazsam takip etmesi cok zor olacak en iyisi dedim boyle herkesin gonlunu aliyim :))

Dualarına kocaman bir aminnnn hepimize inşaAllahh... En iyisini yapmışsın valla tek bir cevap ama dolu dolu...Yureğine sağlık ....

Dualarına kocaman bir aminnnn hepimize inşaAllahh... En iyisini yapmışsın valla tek bir cevap ama dolu dolu...Yureğine sağlık ....

Teseekkur ederim cnm Hepimizin eline dilone yuregine saglik :) hepimuzin yazdigi yaptigi yorumlar cok guzel cok degerli :) zaten o yuzden bu topikteyiz

Aminn aminn aminnnn ne güzel yazmışsınnn canmm :*

Merhaba arkadaşlar, ben 1 yıldır evliyim evlendiğimden beri çocuk sahibi olmak istedik fakat henüz nasip olmadı. dün hormon testimin sonuçları çıktı benim merak ettiğim şu bilen varsa aranızda bu sonuçlardan en önem verilen değer hangisidir estradiol mu yoksa TSH LH hormonlarımı bilen var mı acaba?

Hg cnm Rabbim en kisa surede nasip eder ins. Ben bilmiyorum ama bilenler mutlaka vardir bu topikte biraz bekle yazarlar mutlaka diye dusunuyrm

Ole czgi olunca hamismi olunuo kiz :) ilk defa duydm

Allahm ya rabbim kızlar haberleri izledim ve sooktaymmm.. bi kadin dogum yapip hastaneden bebegini gormedn kacms.. raabbm en iyisini bilr ama ellerimizi acip dua ediyruz rabbmn hediyesine nail olanlar ise buna hice sayip o güzellikleri gormezden geliyolar. Hem o minik yavruya yazk hem gunah.. allah islah etsn gozlerm doldu resmen..

kullanma canım yaa o ilaçlar insanı mahvediyo uyku dengen şaşıyo saf gibi boş boş bakıyon etrafa ilaçlara güvenme senin direncin ilaçtan daha kuvvetli çok şükür sen aşarsın o kafandaki şeyleri atarsın rabbime hamd olsun sen elini yüreğini aç ona ondan iyi ilaç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…