• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kızlar Kızlarrr şokingenlerdeyimmmm :KK57: aynada baktığımda göbek deliğimden taaa aşaağıya kadar uzanan hafif bi çizgi gördümmmm sonra dedim ki eşofmanın çizgisinden olmuştur baya bi bekledim ve şu an hala orda duruyor Allahım Yarabbbim sıyırdım iyice ... Bu çizginin hamişsem bile bu kadar erken çıkması imkansız düşünce gücüyle kendimi hamile bırakacam sonunda töbe bismillahhhhhhhh:KK34:
yok kız o çizgiden bendede var bacıımmmm:KK15: ama inşallahhh hamişsindir tabi.. ama o çizgiyle alakası yok :KK45:

Merhaba arkadaşlar, ben 1 yıldır evliyim evlendiğimden beri çocuk sahibi olmak istedik fakat henüz nasip olmadı. dün hormon testimin sonuçları çıktı benim merak ettiğim şu bilen varsa aranızda bu sonuçlardan en önem verilen değer hangisidir estradiol mu yoksa TSH LH hormonlarımı bilen var mı acaba?

Canimm merhaba aramıza hoş geldin rica etsem sonuçların yanindaysa bakıp yazabilir misin burda bilgisi olan arkadaşlar cevap verip karsilastirsin ben de cevap veririm TSH Lh ve prolaktin değerleri önemlidir canım.

Hg cnm Rabbim en kisa surede nasip eder ins. Ben bilmiyorum ama bilenler mutlaka vardir bu topikte biraz bekle yazarlar mutlaka diye dusunuyrm

Oyyy yerim ben seniiii:KK200: :KK15: ne güzel de idare ediyosun evet bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevap verir inşallah :)

Allahm ya rabbim kızlar haberleri izledim ve sooktaymmm.. bi kadin dogum yapip hastaneden bebegini gormedn kacms.. raabbm en iyisini bilr ama ellerimizi acip dua ediyruz rabbmn hediyesine nail olanlar ise buna hice sayip o güzellikleri gormezden geliyolar. Hem o minik yavruya yazk hem gunah.. allah islah etsn gozlerm doldu resmen..

Bunun gibi nice şeyler var canım vallahi Allah herbirimizi farklı şeylerle siniyo Allahım en iyisini sen bilirsin kaldiramayacagimiz yükü verme bize Ya Rabbkm

21 yaşımdayım 8.ayın içindeyim olmuyor :KK43: bende bi sorun yok doktora gittim esimde de yoktur sanmiyorum

Tatlim uzme canini karamsarliga kapilma hemen, vakit saat gelmedigi icindir. Bi sorun olmamasi da guzel biseyhem. Sadece Allah in izni kaliyor insallah cok bekletmez rabbim seni

Canimm merhaba aramıza hoş geldin rica etsem sonuçların yanindaysa bakıp yazabilir misin burda bilgisi olan arkadaşlar cevap verip karsilastirsin ben de cevap veririm TSH Lh ve prolaktin değerleri önemlidir canım.

Oyyy yerim ben seniiii:KK200: :KK15: ne güzel de idare ediyosun evet bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevap verir inşallah :)

Bunun gibi nice şeyler var canım vallahi Allah herbirimizi farklı şeylerle siniyo Allahım en iyisini sen bilirsin kaldiramayacagimiz yükü verme bize Ya Rabbkm
Sen nasilsn tatlisii :) agrlarn nasi

Berf0o0o Berf0o0o tabi cnm ne demek udare edicez tabi, bak sen raharszlanmssn gecmistir ins kuzum iyisindir, ole durumlarda topigi ayakta tutuyoruz :) seviyoruz kiz topigini de seni de :KK15:

Canım benim ya Allah razi olsun ayakta duruyo vallah sizin sayenizde :-* geçmedi daha sancim kırmızılar da gelmiyo piko miko azdı sanırım :))))) iki aydır boyleyim iste gecikiyo ve sancilaniyorum olmadigim halde Allah şifa versin

noldu kuzum neden sancın var

Canimm ya regli olcam herhalde sancim var :) ne iştir ya ne gelen var ne giden :))

21 yaşımdayım 8.ayın içindeyim olmuyor :KK43: bende bi sorun yok doktora gittim esimde de yoktur sanmiyorum

Merhaba canım aramıza hoş geldin :KK200::KK15: kuzum yaa daha yeni evlisin bismillaaah daha çiçeği burnunda gelinim azıcık dayan olacak inşallah Allahın izni kuvvetiyle inşallah hepimiz seninle ayni durumdayız burda yazan herkes kimi yeni istiyor kimi başından beri. Naaapicaz takmicaz canım tedavimixi olalım tabi ama uzulmiyelim kuzum. Bi rahatsızlığın varmı doktor ne diyo?

Sen nasilsn tatlisii :) agrlarn nasi
Elhamdülillah Rabbime inşallah iyi olcam tatlimmm :KK15: kirmizilari bekliyorum sancim ondan canım gelemiyo onlarda :)))

Merhaba canım aramıza hoş geldin :KK200::KK15: kuzum yaa daha yeni evlisin bismillaaah daha çiçeği burnunda gelinim azıcık dayan olacak inşallah Allahın izni kuvvetiyle inşallah hepimiz seninle ayni durumdayız burda yazan herkes kimi yeni istiyor kimi başından beri. Naaapicaz takmicaz canım tedavimixi olalım tabi ama uzulmiyelim kuzum. Bi rahatsızlığın varmı doktor ne diyo?

Elhamdülillah Rabbime inşallah iyi olcam tatlimmm :KK15: kirmizilari bekliyorum sancim ondan canım gelemiyo onlarda :)))
Way anasini beklemyz gelr beklerz gelmezler eyy kirmizilar sizin bizimle zorunuz ne kuzum :))

ARKADAŞLAR!!!! bi soru sordum bakmanız mümkün mü? akıntım var acil yardım adı altında nolur bi cevapppppppppppppppppppppp :(

ARKADAŞLAR!!!! bi soru sordum bakmanız mümkün mü? akıntım var acil yardım adı altında nolur bi cevapppppppppppppppppppppp :KK43:

Kusura bakmayın sorunuzu buraya mi yazdiniz? Kaçırmış olabilirim. Ne akıntısı canım regli misin hamis misin anlatır misin?

Merhaba arkadaşlar, ben 1 yıldır evliyim evlendiğimden beri çocuk sahibi olmak istedik fakat henüz nasip olmadı. dün hormon testimin sonuçları çıktı benim merak ettiğim şu bilen varsa aranızda bu sonuçlardan en önem verilen değer hangisidir estradiol mu yoksa TSH LH hormonlarımı bilen var mı acaba?
canm oncelkle hosgeldn estradiol dedgn hakknda bi bilgm lh yide anlamadm eger ploraktnse sut hormonu oluyor ki onemldr tsh de onemldr canm cnku hormonlarla alakali bi deger onlar dktruna sormadn mi

Back