• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 18 yaşındayım çok acil desteğe ihtiyacım var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar öncelikle yazdıklarımı sizi rahatsız edebilir özür diliyorum ama akıl danışıcak kimsem yok ailemden senelerdir psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorum bu yüzden artık bu evden kaçmak istiyorum aşık olacağım insanı keşke seçebilseydim ama maalesef ki seçemiyoruz aşık olduğum adam 32 yaşında ve ona kaçtığım gibi çocuk yapmak istediğini söylüyor ama ben daha çocuğum ki ben çocukken nasıl çocuk doğurup büyüteceğim ve ben cidden bu evde daha durmak istemiyorum ama o da şiddetle çocuk istiyor ona çaktırmadan nasıl çocuk olma ihtimalini aradan kaldırırım yani hamile kalırsam tabiki aldırmam bir cana kıyamam ama kalmamak için ne yapabilirim
Sımdı hamıle kalıp dogursan "asık oldugun adamın" yasına geldıgınde cocugun 14 yasında olacak, yanı düşün ki neredeyse senın bugunki yaşında olacak. Ne olursa olsun konu bebek bile olmasa bu ilişki yürümez yürümemeli.

5 ay çok az bi süre madem sevginden ve adamdan eminsin istesin seni

Kaçarak evlenen bircok kişi mutlu değil

Sımdı hamıle kalıp dogursan "asık oldugun adamın" yasına geldıgınde cocugun 14 yasında olacak, yanı düşün ki neredeyse senın bugunki yaşında olacak. Ne olursa olsun konu bebek bile olmasa bu ilişki yürümez yürümemeli.

Bende çok sıcak bakmıyorum ama ne yapabilirim başka artık gitmediğim doktor görmediğim psikiyatrist kalmadı

Bende çok sıcak bakmıyorum ama ne yapabilirim başka artık gitmediğim doktor görmediğim psikiyatrist kalmadı
Bence sen henuz 18 yasını doldurmadın bu sebeple ızın vermezler dıyorsun.Sen suan sıgınacak bır lıman tutacak bı dal yaskanacak bır dag arıyorsun yani güvenmek istiyorsun cunku yaşın bunu gerektiriyor senı cok ıyı anlıyorum ama inan ki olmaz. Sen 27 oldugunda o 40 olacak düşünsene. Sen gezıp tozmak sohbet etmek arkadas edınıp eglenmek istedıgınde o hepsını yaşamış bitirmiş ve artık dinlenmek istiyor olacak. Seni hic anlayamayacak ama senın ömrün hep onu anlamaya çalışarak gececek. Lütfen yaoma bu kötülüğü kendine

Bence sen henuz 18 yasını doldurmadın bu sebeple ızın vermezler dıyorsun.Sen suan sıgınacak bır lıman tutacak bı dal yaskanacak bır dag arıyorsun yani güvenmek istiyorsun cunku yaşın bunu gerektiriyor senı cok ıyı anlıyorum ama inan ki olmaz. Sen 27 oldugunda o 40 olacak düşünsene. Sen gezıp tozmak sohbet etmek arkadas edınıp eglenmek istedıgınde o hepsını yaşamış bitirmiş ve artık dinlenmek istiyor olacak. Seni hic anlayamayacak ama senın ömrün hep onu anlamaya çalışarak gececek. Lütfen yaoma bu kötülüğü kendine

Şİmdi ablacım öncelikle 18 i doldurdum doldurmasam böyle bir şeye kalkışamam çok haklısınız ama herkesin dediği şey bunu kendine yapma e yapmadım bana bir çözüm bulmama yatdım edin

Bu sene kazanamadım ve beni eve hapsettiler 1 aydır hiç çıkmadım evden
Bir şekilde bu konuyu halletmelisin
Bu sene kazanamadım ve beni eve hapsettiler 1 aydır hiç çıkmadım evden
Hangi bölümden mezunsun? Meslek okuduysan dikey geçiş hakkı mevcut, kaldırılmadı. Tercih zamanı sınava bile girmeden 20-30 tl yatırdığın dekontla yaparsın tercihini şehirdışı. Sonra da bebek kıyafetleri satan ünlü mağazalar var onlara git yarı zamanlı çalışmak istediğini söyle vs. burslara da başvur bi yandan. Okula git öğrenci yurtlarında kal 1 sene dene yok sarmadı mı bölüm, bırak çalıştığın yerde devamlı çalış. Evlenmek ne ya o yaşta gerçekten git hayatını yaşa.

Şİmdi ablacım öncelikle 18 i doldurdum doldurmasam böyle bir şeye kalkışamam çok haklısınız ama herkesin dediği şey bunu kendine yapma e yapmadım bana bir çözüm bulmama yatdım edin
Çözüm ailenın yanına geri dönmek her ne olursa olsun. Sonra ıyi kötü demeden iş bulmak bu esnada acık ogretım kendıne uygun bır bölüm okumak ve sonra kpss ye hazırlanmak. Calısıp eve az cok para getırırsen hem daha az vakıt gecırmıs olacaksın evdekılerle heö de söz hakkın olacak. Onun dışında kendını gelıstırmeye yönelik seyler yap emın ol senı kurtaracak olan da sensın başkası degıl.

Çözüm ailenın yanına geri dönmek her ne olursa olsun. Sonra ıyi kötü demeden iş bulmak bu esnada acık ogretım kendıne uygun bır bölüm okumak ve sonra kpss ye hazırlanmak. Calısıp eve az cok para getırırsen hem daha az vakıt gecırmıs olacaksın evdekılerle heö de söz hakkın olacak. Onun dışında kendını gelıstırmeye yönelik seyler yap emın ol senı kurtaracak olan da sensın başkası degıl.
Ben zten çalışıyordum 4 senedir çalışıyorum ama ailem onuda aldı elimden evde yatıp kalkmama laf yapıyorlar ama çalışmama da izin vermiyorlar bugün psikiyatriste gittim ve tonla ilaç verdi bana 1 aya kadar annemler yatırmayı düşünüyor beni hastaneye

Adamın bekar olduğuna emin misin? Yani bir adam 5 aydır tanıdığı bir 'çocuktan' neden tek şart çocuk ister ki ? Çünkü ailesinin evinden kaçarken çok cesur olan kızlarımız koca evinden kaçmaya cesaret edemiyorlar ya da tam olarak söyle oluyor---> boşanırım, giderim ama çocuk var . Çocuk için ( dayağa, hakarete, ihanete, her türlü saygısızlığa) katlanıyorum. Yanı adam elini kolunu bağlamak istiyor ki neyle karşılaşırsan karşılaş geri dönemeyesin.
Aileniz durduk yere sizi neden hastaneye yatırsın, belki de gerçekten ihtiyacınız olan ilk şey iyi bir psikolojik tedavi , sonra da okuyup meslek sahibi olmaktır.

Merhabalar öncelikle yazdıklarımı sizi rahatsız edebilir özür diliyorum ama akıl danışıcak kimsem yok ailemden senelerdir psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorum bu yüzden artık bu evden kaçmak istiyorum aşık olacağım insanı keşke seçebilseydim ama maalesef ki seçemiyoruz aşık olduğum adam 32 yaşında ve ona kaçtığım gibi çocuk yapmak istediğini söylüyor ama ben daha çocuğum ki ben çocukken nasıl çocuk doğurup büyüteceğim ve ben cidden bu evde daha durmak istemiyorum ama o da şiddetle çocuk istiyor ona çaktırmadan nasıl çocuk olma ihtimalini aradan kaldırırım yani hamile kalırsam tabiki aldırmam bir cana kıyamam ama kalmamak için ne yapabilirim
Ailenle ilgili sikayette bulun ve sevgievine yerles. İllaki kocaya kaçmak çözüm değil be küçüğüm. Yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksin.

yazdiklarini bi oku istersen ama ben coxugum diyosun kendin yazmisin zaten cocuksun ne evliligi ne bebesi yagmurdan kacip doluya tutulma derim

Back
X