18 ay, yemek reddi

Salon Kadini

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
9.998
28.652
468
Sevgili anneler, 18 aylik kizim 18.ayina girdiginden beri yemek yemiyor.

Cok sevdigi seyleri dahi agzina sürmüyor, sadece meme istiyor ve bulursa tatli (ki vermiyorum).

Ilk kizimda bu sahane 18 ay atagini yasamadik, cunku o zaten secici bir cocuktu birsey degismemisti, dolayisiyla bu konuda tecrubesizim.

Fikir verin bana :) suslu yemekler vs hicbiri ise yaramadi, son 10 gundur ac geziyor resmen.

Tavuk haşlayıp didikleyin çocukların geneli seviyor. Izgara köfte,börek.
Benim kızım çoook seçici ama bunlara asla hayır demiyor.
Denemediyseniz eğer bunları önerebilirim.

Tavuk haşlayıp didikleyin çocukların geneli seviyor. Izgara köfte,börek.
Benim kızım çoook seçici ama bunlara asla hayır demiyor.
Denemediyseniz eğer bunları önerebilirim.
Dun tavuk bugunde kofte denedim, gecen hafta borek denemiştim ki kizim (kofte haric) digerlerine bayiliyordu.

Yemeyen cocukla 1 kez imtihan oldum, ikincisi olmamaliydi

Dun tavuk bugunde kofte denedim, gecen hafta borek denemiştim ki kizim (kofte haric) digerlerine bayiliyordu.

Yemeyen cocukla 1 kez imtihan oldum, ikincisi olmamaliydi
Yemeyen çocuk yemiyor kaç yaşına gelirse gelsin. Gördüm biliyorum çünkü.

Ama sizin bebeğinizin geçici bir dönemi bence. Elbet düzelir inşallah. Çok fazla kilo kaybı olmasında.
Pilav diyeceğim ama onu da denemişsinizdir kesin?

Benim kızım da aynı şekilde oldu, yaklaşık 1,5 ay sürdü. Şimdi 21 aylık . İştahı açıldı, artık kendisi yemek istiyor. Hızlı bir şekilde kilo aldı ve boyu uzadı).

(6 aydan beri blw ile devam ediyoruz).

Ablasi kresle yemeye basladi resmen, ben artık onu kabullendim.
Ama ufaklik dogdugundan beri hic gik demeden yerdi yemegini aylardir da kendi yiyor, 10 gundur hicbir sey yediremedigim icin gerildim.

Pilav, makarna favorileriydi. Simdi sabah atom yediriyorum bari bu donemde kilo kaybi olmasin diye onun disinda hicbir sey surmuyor agzina, meme ve sabah atomuyla yasiyor 10 gundur.

Hksu benim kizimda aylardir catal kasik kullaniyor, blw ile basladik bizde ilk tadim gunleri sonrasinda, hic yemek ayirt etmezdi, koca bi kofteyi disleri ciktigindan beri yiyebiliyordu kendi kendine ve istahliydi da, kilo almazdi ama istahliydi, hatta daha yeni kilo almaya baslamisti ki bunu yasadik ya umarim dediginiz gibi gecicidir.

Nazar mı değdi acaba miniğe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…