• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18-19 Haziran Kına ve Düğünüm :)

Uff ya böyle fotoğraflara bakınca acaba bende yaşayabilecek miyim o günleri diye düşünüyorum:44:
Hayal gibi geliyor bana bazen rüya gibi:97::97:

:71: Mutluluklar dilerim size:16:
Kına kıyafetlerin, gelinliğin hepsi çok hoş:nazar:
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah:21:

Uff ya böyle fotoğraflara bakınca acaba bende yaşayabilecek miyim o günleri diye düşünüyorum:44:
Hayal gibi geliyor bana bazen rüya gibi:97::97:

:71: Mutluluklar dilerim size:16:
Kına kıyafetlerin, gelinliğin hepsi çok hoş:nazar:
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah:21:

Banada öyle geliyodu biliyomusun ama anlamıyosun bile inşallah daha güzellerini yaşarsın :16:
Çok teşekkür ederim :16:

Düğünde yenı evlenıcek arkadaslar için bence kristal adında albumu secmelerını dılıyorum cok uzun omurlu ve cok orjınal

Kına elbisenize bayıldım. Çokta yakışmış size. Nerden ne kadara aldınız acaba? Benimde yakında düğünüm varda, bunun aynısını bulursam direk alabilirim:)

Düğünde yenı evlenıcek arkadaslar için bence kristal adında albumu secmelerını dılıyorum cok uzun omurlu ve cok orjınal

Düğün albümümüz öyle olucak canım fotogracı ararştırırken öğrendim bende daha kullanışlıymış daha almadık ama fotoğrafları bakalım nasıl olucak:97:

Kına elbisenize bayıldım. Çokta yakışmış size. Nerden ne kadara aldınız acaba? Benimde yakında düğünüm varda, bunun aynısını bulursam direk alabilirim:)

Canım bursada yaşıyorum ben bursada setbaşında faruk diye bi mağazadan aldım bi çok mağazada vardı benzer elbise ama bu renk sadece orda vardı 480 tl aldım çok beğendim bende beğenerekte giydim beğenmenize çok sevindim inşallah sende bulursun aradğını gibi bi elbise beğenerek giyersin

Eşinizle birbirinize benzeten var mı hiç? =) Ben çok benzettim de.Bir ömür mutluluklar.Çok yakışmışsınız. :nazar:

aynen ben de ilk fotoyu gördüğümde çok benzettim :D kına kıyafetine bayıldım bayıldım süper :128: mutluluğunuz hep o günkü gibi devam etsin tebriklerrrrrr :nazar::nazar::nazar:

Back