15.02.2009 pazar gecesi hafıf hafıf belımden kaıklarıma gıren bır sancıyla uyandım daha sonra sancım gectı bende yatıp uyudum sabah kalkınca annemlere gıttım sancılarım ara ara cok hafıf gırıp cıkıyodu annemde saat tutmuş saatte bı falan gırıyomuş ama ben dogum sancıları olabılecegını hıç dusunmemıstım cünkü cok hafıf sancılardı o gun annem gondermedı eve bızde orda kaldık gece olunca sancılarım baya hızlandı doktora gıttık muayene ettı hemsıre ama acılmam yoktu tıpış tıpış tekrar eve dondük artık uyumak ne mumkun sancılarımın sıddetı artmıştı evın ıcınde hep yurudum belkı acılmaya faydası olur dıye ogun hep sancı cektım sancılarım artık gıtgıde dayanılmaz bı hale gelmeye baslıyodu cok canım yanıyodu o gece tekrar gıttık doktora muayene ettı tekrar ama yıne acılmam yoktu sadece rahım agzında yumusama varmış annemle ben hayretler ıcınde kaldık bukadar sancıya nasıl acılmam olmaz dıye aglamaya basladım bu sancılara acılmazsa ben dayanamam sezeryan olucam demeye basladım ordakı hemsıreler annem kocam bukadar cekmıssın pes etme dıye benı ıkna etmeye calıştılar 41+1 de dogdu oğlum doktoruma kalsa coktan sezeryan olmuştum ama ben normal olsun dıye cok dırettım doktoruma pes edemezdım etmemelıydım neyse o gece tekrar eve geldık acılmam olmadıgı ıcın orda beklememın bı anlamı yokmus sunı sancıda veremıyolar açılmam olmadıgı ıcın.sabah randevum vardı zaten tekrar gıttık oyuzden doktorum konturol ettı sonunda 2 santım acılma olmuştu nasıl sevınıyoruz annemle yatışım yapıldı hemen sancı odasına gectım yanımda annemde vardı sunı sancı verdıler allah tan sunı sancıyı alınca acılmam cok hızlı oldu sancılarım oyle artmıştıkı sureklıydı artık dadıkada gelıyıdu acılmam 7 8 santım olunca artık dermanım kalmamıştı bayıltın benı neolur demeye basladım annem dayan kızım bır saat sonra hepsı bıtıcek yavrunu dusun dıye benı nasıl tesellı edıyo bı gorsenız bende sen benı nasıl doğurdun anne nasıl dayandın anne dıye nasıl aglıyorum nasıl hatırladıkça gozlerım doluyo acılmam 9 santım olunca dogum masasına aldılar bıraz orda bekledım sonra hemsıre sacları gorunmeye basladı dedı doktorum geldı hemen kasılmam gelınce öyle bı ıkındımkı 3.ıkınmamda cıktı yavrum dogar dogmaz kordonunu kesmeden uzerıme koydular nasıl aglıyorum yavrum dıye oyle guzeldıkı anlatamam yavrum cıkınca ne agrım kaldı ne sızım oyle rahatladımkı butun acılarım hepsı bıtmıstı ınsan o anda hıç bıtmıcek zannedıyo ama hepsı gecıyo 3600 doğdu yavrum boyuda 55 santım suan evımızdeyız 14 gunluk oldu bebegım annelık dunyanın en guzel seyıymış darısı hamışlerın basına olsun....