Kemik yapısına ve vücut tipine göre değişir ama 60 ile 80 arası normaldir bence o boya. Üst sınırda biraz toplu alt sınırda biraz zayıf görünürsünüz ama sağlıksız bir kiloda olmamış olursunuz diye düşünüyorum.Merhabalar 175 boyunda bi kız kaç kilo olmalı sizce kızlar
Sen de mi 175sin ? Evet 65 altına düşemiyorum ben nedense65 ten asagi olmamali normal gozukmek derken goze batmayacak zayifliklastediyorsun sanirim ben cok yasadim o durumu ve malasef cok zoranca 60 a ulastim benimde hedefim 65 inşallah.
Ben 172yim, 55 kiloyum ama bayağı zayıf duruyorum. Belki de vucüt yapımdan kaynaklıdır. Balık etli görünmek isteniyorsa 65 olmalı zarif görünmek istiyorsa 57 civarı...
hala kilo diyorsun, ilk mesajımı tekrarlamış olacağım ama vucut tipi öyle önemli ki...
mesela instagramda diyet hesaplarını takip et, aynı boy ve aynı kilodaki iki kadının vucut ölçülerinin ne kadar farklı olduğunu göreceksin.
benim de daha önce adminlerinden olduğum bir diyet grubu vardı, ikisi de 20 yaşında ikisi de 1.70 boyunda ikisi de 60 kilo iki kızdan biri 40 diğeri 36 beden giyiyordu, bakıyorsun birinin beli 60 diğerinin 75 cm vs vs vs o yüzden evet vucut yağ oranın yüksekse 1.75 boy 65 kiloyla zarif görünemeyebilirsin, spor ve sağlıklı beslenme şart.
Benim kum saati tipi kiloyu özel vermem gereken bi yer yok 38 beden giyiyorum bazen 40 ama kendimi şişman hissediyorum zarif değilim hiçAynen öyle armut tip elme tip nekadar zayıflarsa zayıflasın hiçbizaman kum saati bi vücutla aynı kiloda durmaz . Yağ olan kısım üstteyse zayıfladıkça 5 alt taraftan 1 yukardan gider sporsuz bi işe yaramaz
Ben de pek inemiyorum kendimi çok zorluyorm 65 70 arası değişip duruyorum ama kendimi iyi hissedemiyorum kilo konusunda özguvensizim bayaBu arada normal kilonuz (yani diyetsiz vücudunuzun olduğu kilo) zaten düzgünmüş. Manken gibi olacağım illa ki diye kendinizi zorlayıp durursanız dengenizi bozarsınız. Ben çok aşırı bozdum mesela. 1,67 boyum var, 60 civarındayken kendimi 6lı sayılarda olmayacağım 5lilerde olacağım diye bir takıntıyla senelerce öyle zorladım ki... Ki çooook kilolar verdim. İstediğim kilonun bile altına da düştüm. Ama vücudumun normal olarak algıladığı kilo benim için malesef 55 değilmiş. Ben ona istediğim kadar baskı yapayım, irademiz zayıfladığı an yükselişe geçiyorum. Böyle böyle şimdi dengem bozuldu, 62 oldum diye bunalıma girerken 70lerin üstüne çıktım neredeyse 80 olacaktım bir ara. Şimdi tek hedefim 60larda kalmak. Böyle vücudumu beğeniyorum. Meğer atletik olmak zaten zayıf olsam da yapamayacağım bir şeymiş. Kıvrımlarımın güzelliğini keşfettim. Onları yok etmek istemiyorum artık. Sadece 70in üstüne geçmeyip normal kiloda ama kıvrımlı olarak kalmak istiyorum. Böyle çok daha güzel ve çekiciyim. Ama işte dengemi bozduğum için artık kilomu sabit tutamıyorum. Bir ay az yiyip veriyorsam öbür ay normal yiyip alıyorum.
Kendinize bunu yapmayın.
Ben inemiyorum o kilolara nasıl besleniyorsun175 im ve 56 58 aradı ideal kilom bana göre bu
Evet.Benim derdim kilo almak senin zayiflamak galibaSen de mi 175sin ? Evet 65 altına düşemiyorum ben nedense
67 68de kendimi kilolu hissediyorum ama evet insanlar normalsin diyorBen 175 boyundaym bana en çok yakışan kilo 67-68 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?