- 23 Ocak 2024
- 56
- 3
- 6
- 26
- Konu Sahibi hatice2207
Kızlar adetim 6 veya 7 gün normal oluyorum daha sonra 17 18 veya 20 gün boyunca lekelenme oluyo doktora gittim hiç bişey yok ddi herhangi bi ilaç takviyesi yapmadı sizce neden bu kadar uzun sürer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farklı bir doktora görünün, bir sorun olduğu belli.Kızlar adetim 6 veya 7 gün normal oluyorum daha sonra 17 18 veya 20 gün boyunca lekelenme oluyo doktora gittim hiç bişey yok ddi herhangi bi ilaç takviyesi yapmadı sizce neden bu kadar uzun sürer
Kist varsa uzun kanama yada kanamadan bi süre kesilme olayı oluyor. Tiroid etkileyebilir ve pko varsa bazılarında böyle olabiliyor bende pko var ama sürekli veya uzun adet yok mutlaka detaylı test yaptırKızlar adetim 6 veya 7 gün normal oluyorum daha sonra 17 18 veya 20 gün boyunca lekelenme oluyo doktora gittim hiç bişey yok ddi herhangi bi ilaç takviyesi yapmadı sizce neden bu kadar uzun sürer
Gittim aslında alttan muane ediyor hiç bişey yok ddi rahim duvarın kalın olabilir denildiFarklı bir doktora görünün, bir sorun olduğu belli.
Yok 6 aylık evliyimSezeryan doğum yaptınız mı?
Ben ilaç falan kullanmıyorum ama gene de bu şekilde devam ediyoBenimde 10 12 gün suruyordu lekelenme.bende çok doktora gittim fakat birşey bulamadilar.Uzun zamandır bu şekilde belki 5 yil kadar oldu.Bu ayda uyku ilacı kullanıyordum sanırim hormonlsrim yükseldi hiç adet göremez oldum nedir bu adetten çektiğimiz yahu![]()
Yanlış anlattım sanırım bende herhangi bir ilaç kullanmıyorum 10 12 gün suruyordu bı kaç doktorada gittim İlaç kullanmaya başlayınca bu seferde hiç olmamaya basladimBen ilaç falan kullanmıyorum ama gene de bu şekilde devam ediyo
Benim de 2-3 aydır bozuldu. Lekelenme ile bitiyor bazen de kanama oluyor 10 günden fazla ama ne hormonlarda ne de ultrasonda bir sorun gözüktü. Doktor da kesmesi için bi ilaç yazdı ağrı kesici grubundan. Onu içtim bi sabah bi akşam, tek günde anında bitti normal günlerime geri döndüm. Bi danışın doktorunuzaKızlar adetim 6 veya 7 gün normal oluyorum daha sonra 17 18 veya 20 gün boyunca lekelenme oluyo doktora gittim hiç bişey yok ddi herhangi bi ilaç takviyesi yapmadı sizce neden bu kadar uzun sürer
Teşekkür ederimBenim de 2-3 aydır bozuldu. Lekelenme ile bitiyor bazen de kanama oluyor 10 günden fazla ama ne hormonlarda ne de ultrasonda bir sorun gözüktü. Doktor da kesmesi için bi ilaç yazdı ağrı kesici grubundan. Onu içtim bi sabah bi akşam, tek günde anında bitti normal günlerime geri döndüm. Bi danışın doktorunuza
Anladım teşekkür ederimYanlış anlattım sanırım bende herhangi bir ilaç kullanmıyorum 10 12 gün suruyordu bı kaç doktorada gittim İlaç kullanmaya başlayınca bu seferde hiç olmamaya basladim