Evet ya hedef koyucam artık 65 70 arası değişiyorum ama bi türlü iyi hissedemiyorumEvet.Benim derdim kilo almak senin zayiflamak galiba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya hedef koyucam artık 65 70 arası değişiyorum ama bi türlü iyi hissedemiyorumEvet.Benim derdim kilo almak senin zayiflamak galiba![]()
Ay bende senin gibiydim ama sakın kendini üzme bunun için şuan hamileyim 75 ile hamile kaldım 96 yım şuan o kadar pişmanım ki o zamanlar kendimi kilolu görüp üzüldüğüm için bencede kesin normalsin boşuna üzme kendini67 68de kendimi kilolu hissediyorum ama evet insanlar normalsin diyor![]()
Benim kum saati tipi kiloyu özel vermem gereken bi yer yok 38 beden giyiyorum bazen 40 ama kendimi şişman hissediyorum zarif değilim hiç
Kemik yapım kalın sanırım o yüzden 65 fazla geliyor dediğin gibi ama 65 altına inemiyorumkemik yapınıza bağlı aslında kalın bir kemik yapısına sahipseniz 60 ideal olabilir yok daha ince bir kemik yapısı mevcutsa 65 idealdir.
Ben az yiyorum ilk başta sınır koyuyordum şimdi zaten midem küçüldü gece yemelerim YokBen inemiyorum o kilolara nasıl besleniyorsun![]()
beslenme düzenini değiştir mutlaka her sabah kalktığında bir bardak su iç. ve her yemekten önce bir bardak su iç. sonrasında hareklerini değiştir yani günlük rütin hareketlerini arttır. mesela asansör değil merdiven kullan. günde 20 dk yürüyorsan 40 dk yürü gibi. ve en önemlisi ekmek tüketme, şekeri çıkar hayatından ( 2 hafta sonra şeker tüketmek istemeyeceksin bile) tuzu azalt.limonu sık tüket. unlu gıdalardan uzak dur. bak nasıl gidiyor o kilo ben 50 kiloyum 2 ayda 2 kilo verdim. şuan koruyorum kilomu. diyet yapmadım kendimi sıkmadım yaşpastama kadar yedim. zaten şeker çıkınca hayattan tatlı yemek bile ağır gelmeye başlıyor. yiyebildiğim 1 dilimin yarısı olmuştu. yedinmi yedim verdim mi verdim.Kemik yapım kalın sanırım o yüzden 65 fazla geliyor dediğin gibi ama 65 altına inemiyorum
Teşekkür ederm haklısın spora yazıldım ama umanm beslenme düzenimi de sağlayabilirimbeslenme düzenini değiştir mutlaka her sabah kalktığında bir bardak su iç. ve her yemekten önce bir bardak su iç. sonrasında hareklerini değiştir yani günlük rütin hareketlerini arttır. mesela asansör değil merdiven kullan. günde 20 dk yürüyorsan 40 dk yürü gibi. ve en önemlisi ekmek tüketme, şekeri çıkar hayatından ( 2 hafta sonra şeker tüketmek istemeyeceksin bile) tuzu azalt.limonu sık tüket. unlu gıdalardan uzak dur. bak nasıl gidiyor o kilo ben 50 kiloyum 2 ayda 2 kilo verdim. şuan koruyorum kilomu. diyet yapmadım kendimi sıkmadım yaşpastama kadar yedim. zaten şeker çıkınca hayattan tatlı yemek bile ağır gelmeye başlıyor. yiyebildiğim 1 dilimin yarısı olmuştu. yedinmi yedim verdim mi verdim.
Giyimini değiştirmeni tavsiye ederim o halde. Belki vücut tipine göre giyinmiyorsun, o yüzden olmuyor. Kendini olmadığın bir kalıbın içine sokmaya çalışma. Ben hep atletik vücutlu kızlara özenirdim mesela, böyle yüzücü gibi görünen... O yüzden göğüslerim bile deli ederdi beni. Çünkü o kadar küçük olmadıkları için asla o tişörtler falan o kızlarda durduğu gibi durmazdı. Oysa tam kum saati gibiyim. Şimdi ona göre giyiniyorum ve çok mutluyum. 70in üzerine çıkmadığım sürece 60larda sorun yok.Ben de pek inemiyorum kendimi çok zorluyorm 65 70 arası değişip duruyorum ama kendimi iyi hissedemiyorum kilo konusunda özguvensizim baya![]()
65-70 arası ne olsa iyi giderbi hedef koyucam ona göre diyet yapıcam