• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

175 boyunda bi kız kaç kilo olmalı sizce kızlar normal gözükmek için

67 68de kendimi kilolu hissediyorum ama evet insanlar normalsin diyor:KK43:
Ay bende senin gibiydim ama sakın kendini üzme bunun için şuan hamileyim 75 ile hamile kaldım 96 yım şuan o kadar pişmanım ki o zamanlar kendimi kilolu görüp üzüldüğüm için bencede kesin normalsin boşuna üzme kendini

kemik yapınıza bağlı aslında kalın bir kemik yapısına sahipseniz 60 ideal olabilir yok daha ince bir kemik yapısı mevcutsa 65 idealdir.

kemik yapınıza bağlı aslında kalın bir kemik yapısına sahipseniz 60 ideal olabilir yok daha ince bir kemik yapısı mevcutsa 65 idealdir.
Kemik yapım kalın sanırım o yüzden 65 fazla geliyor dediğin gibi ama 65 altına inemiyorum

Ben inemiyorum o kilolara nasıl besleniyorsun:KK43:
Ben az yiyorum ilk başta sınır koyuyordum şimdi zaten midem küçüldü gece yemelerim Yok
Abur cubur yemem cips kola şeker tuz yok ama bunları isteyerek yapıyorum birazda
Spor yapıyorum birde
Ama bizim boyumuza göre üst sınır 65 diye biliyorum

Kemik yapım kalın sanırım o yüzden 65 fazla geliyor dediğin gibi ama 65 altına inemiyorum
beslenme düzenini değiştir mutlaka her sabah kalktığında bir bardak su iç. ve her yemekten önce bir bardak su iç. sonrasında hareklerini değiştir yani günlük rütin hareketlerini arttır. mesela asansör değil merdiven kullan. günde 20 dk yürüyorsan 40 dk yürü gibi. ve en önemlisi ekmek tüketme, şekeri çıkar hayatından ( 2 hafta sonra şeker tüketmek istemeyeceksin bile) tuzu azalt.limonu sık tüket. unlu gıdalardan uzak dur. bak nasıl gidiyor o kilo ben 50 kiloyum 2 ayda 2 kilo verdim. şuan koruyorum kilomu. diyet yapmadım kendimi sıkmadım yaşpastama kadar yedim. zaten şeker çıkınca hayattan tatlı yemek bile ağır gelmeye başlıyor. yiyebildiğim 1 dilimin yarısı olmuştu. yedinmi yedim verdim mi verdim.

Bu vücut yapısına göre tamamen değişen birşey.ben mesela 1.59 um 51 kiloyum gayet iyi kilom.34 beden giyiyorum ama mesela benle aynı boy arkadaşım 50 kiloda 36 beden giyiyor.bence 36, en fazla 38 beden giyecek şekilde kilon olmalı.artik kaç kiloda öyle olabiliyorsan

beslenme düzenini değiştir mutlaka her sabah kalktığında bir bardak su iç. ve her yemekten önce bir bardak su iç. sonrasında hareklerini değiştir yani günlük rütin hareketlerini arttır. mesela asansör değil merdiven kullan. günde 20 dk yürüyorsan 40 dk yürü gibi. ve en önemlisi ekmek tüketme, şekeri çıkar hayatından ( 2 hafta sonra şeker tüketmek istemeyeceksin bile) tuzu azalt.limonu sık tüket. unlu gıdalardan uzak dur. bak nasıl gidiyor o kilo ben 50 kiloyum 2 ayda 2 kilo verdim. şuan koruyorum kilomu. diyet yapmadım kendimi sıkmadım yaşpastama kadar yedim. zaten şeker çıkınca hayattan tatlı yemek bile ağır gelmeye başlıyor. yiyebildiğim 1 dilimin yarısı olmuştu. yedinmi yedim verdim mi verdim.
Teşekkür ederm haklısın spora yazıldım ama umanm beslenme düzenimi de sağlayabilirim

Ben yıllar önce diyetisyen e gittiğimde 73 kiloydum boyum 175.. 55 kilo olmak istiyorum dedim. Dedi senin ideal kilon 70.. kas yağ tahliller sonucunda bunu söyledi. Ben daha düşmek istiyorum dedim en fazla 67 olman lazım dedi.

Şimdi o kilolardan uzaktayum maalesef. . Ama düzgün bi doktora gidip bütün tahlilleri yaptırmalısın. Herkes 36 beden olmak zorunda değil. .

Bende eskiden boya göre kilo hesabı yapardım ama öyle olmuyormuş o işler.
Üst kat komşum da o civarda boyu kilosu 83müş.Duyunca çok şaşırmıştım ben.Görsen asla inanamazsın o kadar fit yani.80 altına düşmek yakışmıyor bana diyor birde.Bakıyor kendine,spora da gidiyormuş.
Çalışmasam takılırdım hatunun peşine :deli:

Ben de pek inemiyorum kendimi çok zorluyorm 65 70 arası değişip duruyorum ama kendimi iyi hissedemiyorum kilo konusunda özguvensizim baya:KK43:
Giyimini değiştirmeni tavsiye ederim o halde. Belki vücut tipine göre giyinmiyorsun, o yüzden olmuyor. Kendini olmadığın bir kalıbın içine sokmaya çalışma. Ben hep atletik vücutlu kızlara özenirdim mesela, böyle yüzücü gibi görünen... O yüzden göğüslerim bile deli ederdi beni. Çünkü o kadar küçük olmadıkları için asla o tişörtler falan o kızlarda durduğu gibi durmazdı. Oysa tam kum saati gibiyim. Şimdi ona göre giyiniyorum ve çok mutluyum. 70in üzerine çıkmadığım sürece 60larda sorun yok.

Kendimi baz alarak söylüyorum evet kilolusun. Kocaman göbeği olan arkadaşıma normalsin demişlerdi de gözlerim açık kalmıştı, insanlara inanma böyle konularda. Yağ-kilo oranını yok sayarsak bile 60 kiloya düşebilirsen süper olursun, tabii bunu sporla desteklersen taş olursun. Vazgeçme sakın, herkes aynaya baktığında mutlu olmayı hak eder:KK8:

Kilo sayısı değil, vücut sıkılaşması önemli. 70 kilo olup gayet fitte durabilirsin. Ben 1.61 boya 57 kiloyum gayet fitim mesela her şey spordan geçer. Plates ve zumba öneririm. :)

Back
X