Normal görünmek için 61 62 falan yaniBen 172yim, 55 kiloyum ama bayağı zayıf duruyorum. Belki de vucüt yapımdan kaynaklıdır. Balık etli görünmek isteniyorsa 65 olmalı zarif görünmek istiyorsa 57 civarı...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal görünmek için 61 62 falan yaniBen 172yim, 55 kiloyum ama bayağı zayıf duruyorum. Belki de vucüt yapımdan kaynaklıdır. Balık etli görünmek isteniyorsa 65 olmalı zarif görünmek istiyorsa 57 civarı...
Haklısın65 şişman durmuyodur sende ama fit değilsindir belki, sıkı bir vücudun yoktur oda sana şişman mıyım diye düşündürüyodur, kilo verme kaygısına girmeden spor yap derim
Biraz kilo takıntım var şu an biraz kilo aldıgım için dısarı bile çıkmak istemiyorumnormal diyip durma yaw normalsin zaten duyan 130 kilosun sanacak
Bence 70 kiloya kadar ideal. Çok zayıf olma .Vücut şeklim orantılı o yüzden kaç kilo olmam gerektiğini kestiremiyorum
Senin kilon iyi bencee benim orantılı ama zarif gözükmek istiyorumBoyum 175 ve 60 kiloyum. Bazen 1 kilo inip çıktığım oluyor. 38 bedenim. Ama herkesin vücut yapisi farklı. Sanki 100 kiloymusum gibi göbeğim var meselasurekli spor istiyor o göbek
biraz pko biraz da bagirsak tembelliği kaynakli. O yuzden bence vucut orantısı kilodan daha önemli
Manken olcudu vardir. 1.75 cm diyelim 60 65 kg olmasi gerekir ama bu goruntu kurdan gibidir. Bunun normali 70 kg dur.Merhabalar 175 boyunda bi kız kaç kilo olmalı sizce kızlar
Mankenler daha zayıf Adriana Lima mesela 176 56 kiloymuşManken olcudu vardir. 1.75 cm diyelim 60 65 kg olmasi gerekir ama bu goruntu kurdan gibidir. Bunun normali 70 kg dur.