Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğal güzelim![]()
Bu arada sakın 1717'ye mesaj atmayın şakasına öyle dedim !
37Ne şanslısınız :)) yaş kaç diyesim var:)
Olsun biz gene mütevazi olalım arkadasım :)beratti bizim de hiç ihtiyacımız yoktu be hayatım meslek kozmetik olup estetik olan ikimisiz kesin hahhahhaha
Olsun biz gene mütevazi olalım arkadasım :)
Yok valla kıskanmadım maşallah ben onca estetiğe yine bişeye benzemedimKıskanmayın bak atarkm fotomu üzülürsünüz![]()
Bana Lotto çıkarsa en başta senin estetik lerini karşılayacağım jelocum seni seviyorum:))) tabi elden bırakmayalım para çoktu savurduk :))) ihtiyaç yoktu yoksa hiçççç![]()
Bence benzemişsinsinYok valla kıskanmadım maşallah ben onca estetiğe yine bişeye benzemedimiki estetik doktor toparlayamadı kaportayı
![]()
Fakirim ben benle özleşen bir cümledir buradan bir çok arkadaşım bilir reel de yemek yemek için buluştuğumuz da sizler zenginsiniz pahalı yerleri gitmem param yok derimBence benzemişsinsinfakirim ben ya yoksa yaptırırdım kesin
![]()
Sen güzel kadınsın ! Estetikle falan olmuyor bazen guzellık . Yüzünde nur olan en güzel insandırYok valla kıskanmadım maşallah ben onca estetiğe yine bişeye benzemedimiki estetik doktor toparlayamadı kaportayı
![]()
Bana Lotto çıkarsa en başta senin estetik lerini karşılayacağım jelocum seni seviyorum![]()
İhtiyaç kredisi çekebilirsin :)Bence benzemişsinsinfakirim ben ya yoksa yaptırırdım kesin
![]()