Anket 1717’e mesaj gönder burnun kalksın !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Estetik operasyonlarda ödeme şeklim ;

• Ankete Katılan
    380
Oyyy Allah im saglicaklakucaginiza almayi nasip etsin,kizindan daha coj seviceksin,ben tek cocugum annem ustume titrerdi bebekten sonra kadin beni hic umursamiyo ,annem babam toruna aşik oldular:) muhtesem biseymis,daridi bana :)

Amin inşallah torun farklı denir ya hep,cidden öyleymiş..
Şimdiden bişiler aldım kıyafet bady filan..
Darısı sana olsun inşallah:))

Heryer nakit kabul ediyoorr

Olmadım,olmayı düşünmedim. İlerleyen yaşlarımda ihtiyaç duyarsam "parama geçer lafım" der nakit verir yaptırırım.
Kredi çekmem kesinlikle bunun için

Çok fazla sanırım o ücret ins istediğin gibi olmuştur çok vermişsin çünkü

Bende devlette meme estetiği düşünüyorum fiyat bildiğim yok ama ne kadar a küçülür ne olur sonuç nasıl çıkar o asamadyim daha muayene bile olmadım hala cesaret gelmedi

ben güzel bir kadınım zaten bunu buradaki bazı üyeler bilir:KK70::KK53: ikiz gebelik ve iri gebelik neticesi mecburen karnımı gerdirdim ki hiç memnun değilim :mad:nakitti bide.helal etmiyorum üleyn.:KK69:

Çok fazla sanırım o ücret ins istediğin gibi olmuştur çok vermişsin çünkü

Bende devlette meme estetiği düşünüyorum fiyat bildiğim yok ama ne kadar a küçülür ne olur sonuç nasıl çıkar o asamadyim daha muayene bile olmadım hala cesaret gelmedi

Çok teşekkür ederim..
Doğal olsun istemiştim çok doğal oldu bide rahat nefes almak önemliydi benim için içime sindi.
İlk önce muayene olun o zaman cesaret gelir, bende çok korkuyordum burundan sonuçta yüzüne müdahale oluyor ama bi cesaret muayeneye gidince devamı geldi :)

Çok teşekkür ederim..
Doğal olsun istemiştim çok doğal oldu bide rahat nefes almak önemliydi benim için içime sindi.
İlk önce muayene olun o zaman cesaret gelir, bende çok korkuyordum burundan sonuçta yüzüne müdahale oluyor ama bi cesaret muayeneye gidince devamı geldi :)
Ne kadar surdu ameliyat süresi benim tek korkum o işte

Bende yağ alımı olmayacak sadece küçültme yapılacak

Estetik icin degil saglik icin burun ameliyati olmustum. Sayiliyor mu? Sayiliyirorsa Bastim parayi yaptirdim. Zenginim cunku :KK53::KK53:

Ben burnumda kemik var diye özel bir hastanede ameliyat oldum kesinlikle estetik istemiyorum diye de belirttim çünkü burnum çok güzeldi. Ameliyattan sonra kanamam durmadi damarı açık unutmuşlar acil ameliyata almamız lazım dediler ki o arada bir kovaya yakın kan kustum ağzımdan burnumdan çok kötü oldum. Acil 2. Ameliyata girdim eveeet kanamam evet durdu fakat burnum düştü. Bildiğin öne doğru yattı burnum kemik yokmuş gibi aylarca ağladım doktoru şikayet ettim yeni doktorlar araştırdım her doktor bu buruna 2 müdahale olmuş revizyon yapamam elimde kalır düzeltemem dedi. O kadar ümitsizliğe kapıldım ki anlatamam. En son babamın üniversiteden arkadaşı vardı KBB çıktı adam emekli normalde babam dedi ki ben senin için onu ikna ederim o yapar yalvar yakar ikna ettik de burnumu düzeltti. Bu arada yanlış yapılan 2 ameliyat için toplam 19 bin TL ödedim düzeltme yapan babamın arkadaşı sadece ameliyathane parasını aldı benden 3 bin TL kadar ( sigortam olmadığı için ) o kadar. Diyeceğim o ki iyice araştırma yapmadan kendinizi emanet etmeyin ben çok çektim hem canım yandı hem param gitti hem de psikolojim bozuldu. Nakit bu arada.

Estetik icin degil saglik icin burun ameliyati olmustum. Sayiliyor mu? Sayiliyirorsa Bastim parayi yaptirdim. Zenginim cunku :KK53::KK53:
Ben zengin değilim ama estetiğe senden daha yatkınım bastım parayı oldum karın germe ameliyatını:KK53:Silikonda istiyorum ileride kısmetse:KK53:

Estetik olmadim ama lazer epilasyonu tüm vücut +yüz alinca param yok diyerek indirim yaptırayim bari dedim.

2 hastamiz ihtiyaç kredisi cekti güzellesmek icin sizde düşünmez misiniz denildi.

Son düzenleme:
1717’e mesaj gönder burnun kalksın ! Gülmeyin, çok az kaldı iş oraya varacak. Estetikte kredi dönemi başladı veya başlayacak. Toplu param yok, burnumu kaldırtamadım, yüzümü gerdiremedim, memeleri büyütemem. Çek krediyi, yaptır gerekeni, bütçene göre istersen 60 ayda öde.

gibi bir sistem var mı ? Yani operasyonda kredi mi kullanıyorsunuz ? Kredi kartı mı ? Nakit mi ?

Ankette cevap seçeneklerini verdim katılımda bulunursanız sevinirim.
Eski bankacı olarak cvp vereyim ihtiyaç kredisi adı altında kredi çekilir yapılan işlem için dekont istemediğinden sağlık harcamam olacak ihtiyacım var diyen herkes kredi alabilir bunu da dilediği gibi öder .

Eski bankacı olarak cvp vereyim ihtiyaç kredisi adı altında kredi çekilir yapılan işlem için dekont istemediğinden sağlık harcamam olacak ihtiyacım var diyen herkes kredi alabilir bunu da dilediği gibi öder .

Sağlık için kredi çekilebiliyor mu ?

Back
X