- 1 Mart 2010
- 45.118
- 115.083
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski eşyalarınız inceledim eşyalar güzel ve kaliteli duruyor goblen berjerlerin kumaşı çok güzel ama bordo yerine başka renkle kombin yapardım ben olsam. gerçi bu koltuklar gitmiş sanırım. salondaki istiridye koltuklar ilk aldığınızda beyaz saten kaplıydı sanırım, halamda da var. yeni fotolarınız bekliyoruz yorum için. bu arada kızınızın odası çok güzel, tahta rengiydi sanırım siz boyattınız pembeye..
Duzenleyemedim. Kafanizi sola egerek bakabilirsiniz :) :) BEGENMESENIZDE Lutfen Allah rızası icin masallah deyin..
beğenmesinizde maşallah diyin olayı gerdi beni ya....yorum yapasım kaçtı.. MAŞALLAH.
cok tesekkur ederim. Ne kadar da guzel ifade etmissiniz. Bu forumlarda birbirimizin deneyimlerinden yararlanıp örnek almak için bulunuyoruz. Kusur bulmak için degil elbette. Mobilyalariniz 22 yıllıkmis .eminim hala çok guzellerdir. Paylasirsaniz görmek isterim.Niye böyle yan çektiniz? :26:
Belki de nazar değmesin diyedir.
Şaka bir yana, iyi günlerde kullanın. Zevkler ve renkler değişir, aksi taktirde hepimiz moda mod aynı standart şeyler alırdık zaten evimize.
Eminim ki, birine göre hiç zevkine hitap etmeyen birşey, bir başkası için gerçekten çok zaman ayırmak suretiyle ve seçmekte zorlanarak, kendince ilaveler yaparak oluşturmaya çalışılmış ve çok beğenerek sahip olduğu birşey olabilir.
Bu nedenle önemli olan, kişilerin kendi dilediği şekilde ve nasıl rahat ediyorsa o şekilde mobilye ve dekorasyona sahip olabilmesidir.
Daha da önemlisi, her ne olursa olsun sağlıkla, huzurla o eşyaları kullanabilmektir.
Benim de eşyalarım tam 22 yıllık. Bazen buradaki yeni evler ve eşyaları görünce aklımdan geçmiyor değil, emektar ve yıllanmış, bir dolu hatıralar barındıran, 22 yıldır her bir anımıza ortaklık etmiş olan eşyalarıma ve yaşam alanımıza ait bir kaç fotoğraf da ben ekleyeyim diye.
Bir gün üşenmezsem belki eklerim inşallah.
Tekrar iyi günlerde kullanın yeni eşyalarınızı inşallah ve dilediğiniz gibi![]()
![]()
maşallah diyeyim de içiniz rahat etsin.