• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yıllık mobilyalarımı değiştiriyorum :)

kaktüs aranjmanı ve kitaplığı çok sevdim, özellikle böyle girintili duvarları kitaplık-vitrin vs için kullanmak çok akıllıca... salon bu haliyle daha modern olmuş ama biraz karanlık çıkmış anlaşılmıyor. güle güle oturun. "maşallah " :)

maşallah diyelim öncelikle :)ben koyu renkleri pek sevmem ama gerçekten her şey özenle seçilmiş ve çok hoş olmuş.koyu renk mobilya olupta beğendiğim nadir evlerden biri.....sağlıkla,huzurla güle güle kullanın yeni eşyalarınızı inşallah..

Maaşallah eviniz çok güzel çok ferah olmuş canım Allah huzurla oturmayı nasip etsin. Halıları nerden aldığınızı sorabilirmiyim? Gerçekten çok zevkli seçimler, herşey birbiriyle çok uyumlu. Sizin içiniz rahat etsin diye bir kere daha Maaşallah :)

Ekledim galiba ............. Başardım karıştırınca

Aman Allahım o kızınızın pembe odasına bayıldımmmm. Zaten yepyeni duruyor yakında da evlenip gidicek değer mi? Çok güzel mobilyalar o salon takımı da alınır beyaza boyanır aynası değiştirilir perdeler halılar değişir aksesuarlar değişir koltuklar da kaplatıldı mı var ya offfffffffff :16: yine de tercih sizin ama bence yeni mobılyalara verecegınız parayı dedıgım gibi halı aksesuar vs. verip dosemelerı degıstırıp mobılyaları da boyatmakta kullansanız 10 numara olur:)

Back
X