- 19 Kasım 2009
- 182
- 1
- 643
Selamlar buradan arkadaşların güzel güzel evlerine baktım. Bende 17 yıl kullandığım mobilyalarımı değiştirme aşamasındayım. Fikir edinmek istedim. Kızımın odası bile 14 yıllık oldu. Mobilyalarımdan ayrılmak çok zor geliyor. Aramızda duygusal bağ oluşmuştu :))))) yakında askere gönderecektim ben onları.....:))))) yaa.. Işin özü şu arkadaşlar : Evlenirken çok para harcadık mobilyaya..4 kez taşınmama rağmen kırılmadı.. Böyle olunca da insan kıyamıyor. Hala sağlam. Eee alıştıkta . Size demode gelebilir ama bende çok modern ve açık renklere ısınamadım..temizliği bakımı ..şimdi güzeller ama bir kaç yıl sonra hele ki çocuğunuz olup işleriniz daha da yoğunlaşınca nasıl bakımı yapılır. Açık renk seçim yapanlara allah kolaylık versin...
Yeni evimde yeni mobilyalarımı daha gündelik alacağım. Ekstra salon istemiyorum evimde . Salonda oturacağım. Vitrin falanda olmasın. Vitrinimin içinde 17 yıldır bardaklar oturuyor...)))) mobilyacıya bunu söyledim adam şaşırdı gülmeye başladı..
Yeni eşyalarımın fotolarınıda ekleyeceğim. Eylül sonu gibi gelecekler. Yapım aşamasında. Allah herkesin gönlüne göre versin. Eşyanın kölesi olmamak lazım. Huzur ve sağlık olsun yeter..
Yeni evimde yeni mobilyalarımı daha gündelik alacağım. Ekstra salon istemiyorum evimde . Salonda oturacağım. Vitrin falanda olmasın. Vitrinimin içinde 17 yıldır bardaklar oturuyor...)))) mobilyacıya bunu söyledim adam şaşırdı gülmeye başladı..
Yeni eşyalarımın fotolarınıda ekleyeceğim. Eylül sonu gibi gelecekler. Yapım aşamasında. Allah herkesin gönlüne göre versin. Eşyanın kölesi olmamak lazım. Huzur ve sağlık olsun yeter..