• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yaşında kızım var ve hamileyim

Aslinda cok fazla zorlanmadi. Babamda yardimci oldu ve bizlerde yardimci olduk. Yani daha dogrusu ben yardimci oldum abim fazla olmamistir. Annem 40a yaklasmisti dogurdugunda ve calisiyordu hatta haftanin bes gunu. Hersey cok guzel olur insallah korkmayin bence
Cnm Allah hepinize sağlık versin benim eşimde beraber kalkarız gece vs ben bakarım sen dinlenirsin vs diyo zaten kızıma bişey demem zaten isterse kendisi oyalar sever vs zaten

Yani çok soruşturma bence.
Kolay bebeği olanlar zorlanmadı der, zor bebeği olanlar bebek bakımı zor der. Bilemiyorsun senin bebeğin nasıl olacak ama zor da olsa kolay da olsa bakılacak nasıl olsa. Desteğin de olduğuna göre aşırı zorlanmazsın .
Aynen cnm kapalı kutu derler ya artık yaşayıp gorcez inş iyi olur cnm

Hepinizin yorumu için tşk ederim yazdıklarınızı okudukça rahatlıyorum gerçekten ama bazen yine kafama takılıyor bu yaş olayı evet geç oldu ama Allahım böyle nasip eti herşey sanki sırayla oluyor ev aldım araba aldık şimdide bebek Allah yeterki sağlık versin Allahın dediği oluyor korunsanda oluyor işte ben 53 yaşında iken çocuk 10 yaşında olcak sizce fazla takmamak gerekiyor dimi sonuçta yarına çıkacağımız in garantisi yokki ve annelerimiz 60 yaşında torun bakıyorlar Allah kolaylığını veriyor bir şekilde
Yaşıtız :) 12 yaşında ve bir buçuk yaşında iki oğlum var. Hamileliğimde şu yaş hesabını bende çok yaptım. Ama hepsi doğana kadarmış. İyi ki doğmuş. Çok sevimli, neşe kaynağım. Beni tekrar gençleştirdi velet. Sayesinde taze anne oldum :)
53 yaş nedir ki ayrıca. Bildiğin orta yaş :) Birde şöyle düşünün hayatınızın en bilge ve dingin çağında hayata sizi bağlayan, sizi genç olmaya zorlayan bir yaren olacak :)
Olgun yaşta anne olmakta ayrı bir keyifmiş ayrıca. İlkinde gençliğin de verdiği tecrubesizlikle yaşadığım stres ve gerginlik bunda yok. Daha keyifle büyüyor çocuk. Bu da onun ruh haline çok güzel yansıyor. İçiniz rahat olsun. Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle...

Yaşıtız :) 12 yaşında ve bir buçuk yaşında iki oğlum var. Hamileliğimde şu yaş hesabını bende çok yaptım. Ama hepsi doğana kadarmış. İyi ki doğmuş. Çok sevimli, neşe kaynağım. Beni tekrar gençleştirdi velet. Sayesinde taze anne oldum :)
53 yaş nedir ki ayrıca. Bildiğin orta yaş :) Birde şöyle düşünün hayatınızın en bilge ve dingin çağında hayata sizi bağlayan, sizi genç olmaya zorlayan bir yaren olacak :)
Olgun yaşta anne olmakta ayrı bir keyifmiş ayrıca. İlkinde gençliğin de verdiği tecrubesizlikle yaşadığım stres ve gerginlik bunda yok. Daha keyifle büyüyor çocuk. Bu da onun ruh haline çok güzel yansıyor. İçiniz rahat olsun. Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle...
Cnm saolasin yani boşuna takıyorsun diyorsun o zaman doğum yaptığında bu dusunceler geçiyorum gerçekten ara verince yeni bebek zorladım seni bakim gece uykusu vs gerçi insan evladı için herşeyi yapar uykusuzluk neki ama merak ettim benim kaygım bu yönde hani rahat günler bitcek eve kapanınca gibi

Cnm Allah hepinize sağlık versin benim eşimde beraber kalkarız gece vs ben bakarım sen dinlenirsin vs diyo zaten kızıma bişey demem zaten isterse kendisi oyalar sever vs zaten
Amin insallah cumlemize. Esinizin yardim edecegini soylemesi cok guzel masallah. Kizinizda dayanamaz yardimci olur diye dusunuyorum kendiliginden. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Merhabalar 17 yaşında bir kızım var ve hamileyim geç kaldım evet 2.çocuk için ama şartlar böyle oldu supriz bir hamilelik ama aldırmayı düşünmedik eşim çok istiyordu zaten herşey yolunda gidiyor çok şükür bitek kardeşler arasında yas farki çok olacak sizce bu sorunmu düşünceleriniz neler yaş farkını çokmu takıyorum sizce
Arkadaşım ile kardeşi arasında 22 yaş vardı. ayıp bişey değil takmayın eminim o daha çok sevecek daha anlayışlı ablalık yapacaktır.

Cnm saolasin yani boşuna takıyorsun diyorsun o zaman doğum yaptığında bu dusunceler geçiyorum gerçekten ara verince yeni bebek zorladım seni bakim gece uykusu vs gerçi insan evladı için herşeyi yapar uykusuzluk neki ama merak ettim benim kaygım bu yönde hani rahat günler bitcek eve kapanınca gibi
Zor değil diyemem ama duruma hemen alıştım ben. Bebekle birlikte sanki yıllardır o tempoda yaşıyormuşum gibi hemen adapte oldum

Üniversite yurdundan bir arkadaşım somestra gittiği gibi annesinin hamile olduğunu öğrenmişti.
annesi de kıyamam, sanki kız evden gider gitmez anca fırsat bulmus gibi görünür diye utanmis, söylememişti. Büyük sürpriz olmuştu :))
Sonuç olarak bugün kız 27sinde ve 9 yaşında bir kardeşi var .
Su akar yolunu bulur üzülmeyin. Etrafımdaki çoğu tekne kazıntısı çok mutlu :)

Amin insallah cumlemize. Esinizin yardim edecegini soylemesi cok guzel masallah. Kizinizda dayanamaz yardimci olur diye dusunuyorum kendiliginden. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Tşk ederim cnm ilaç alıyorum daha iyim sanki ama yinede korku var tabi küçücük bebekten korkuyorum ya belkide uslu olur bilemiyorum fazla buyutüyorum belkide herkes korka 3. 4. Doğurur millet

Bence sanslisiniz. Kızınız ev isine ve bebek bakımına yardimci olur.
Kendi isterse yardım eder ama ben demem bebeğe bakarmış vs diye sıkmak istemem kızımı sever oyalar vs isterse tabii ama sorun olmaz degilmi cnm ya bakim vs eşim yanımda yardımcı herseyiyle

A
Üniversite yurdundan bir arkadaşım somestra gittiği gibi annesinin hamile olduğunu öğrenmişti.
annesi de kıyamam, sanki kız evden gider gitmez anca fırsat bulmus gibi görünür diye utanmis, söylememişti. Büyük sürpriz olmuştu :))
Sonuç olarak bugün kız 27sinde ve 9 yaşında bir kardeşi var .
Su akar yolunu bulur üzülmeyin. Etrafımdaki çoğu tekne kazıntısı çok mutlu :)
ANKADİM bizim daha az yfark olacak ama cnm huzursuzum ya ara verince bebek nasıl olcak ya evde kafayı yicem ilaç alıyorum psikiyatri verdi ama

hahaha oz olmak anlasmayi gerektirmez..aslinda dusunuyorumda 25-40 arasi cok ucurum degil zaten. sen yeni dogdugunda ok ucurum gibi..ama suan fark yoktur..annen 2. evliligindende bebek istemis demekki, sen gelivermissin :)
Off ya biliyorum yorum bana değil ana cnm sıkıldı sanki alayci durum var gibi

Maşallah oncelikle:nazar::nazar: hic üzülmeyin çok iyi olur herşey kızınızda adapte olur.benim arkadaşım 24 yaşında düğünü olurken annesi hamileydi.dusunun yanı hamileliginizin tadını çıkartın :anneadayı::anneadayı:
Evet öyle şeylerde oluyor of cnm ya alay felan etmezler ayiplamaz lar degilmi

P paradise_77 aslında yazıp korkutmak istemiyorum ama kendi durumunun ciddiyetini fark etmen için yazmalıyım gibi geliyor. Lütfen sıradan kaygılar diye düşünme ve maddiyatı bir kenara bırakıp düzenli seanslara git, ilaçlarını düzenli kullan ki sonuçları bendeki gibi ağır olmasın.
Sendeki gibi derken sendeki kaygı yaşadın cnm anlamadım ben

Benim kuzenim askerdeyken kardeşi doğdu 😀 burada önemli olan onların aralarında ki yaş farkı değil. Sizin yaşınız. Emin olun çokta güzel olur onlar için. Ablası 17 yaşında olması onu bilinçli bi şekilde yetistirmeniz için avantaj olucaktir. Size yardımcı olacağını düşünüyorum

Benim kuzenim askerdeyken kardeşi doğdu 😀 burada önemli olan onların aralarında ki yaş farkı değil. Sizin yaşınız. Emin olun çokta güzel olur onlar için. Ablası 17 yaşında olması onu bilinçli bi şekilde yetistirmeniz için avantaj olucaktir. Size yardımcı olacağını düşünüyorum
Tşk ederim 41 yaşındayım süpriz gebelik ama aldırmayı düşünmedim hem günah hem nasibi var dedik ama sonra kaygılarım başladı ara verince bebek nasıl olur diye yeniden bezler biberon mana oyuncak vs vs gerçi 8 sene ara bile versen rahata alışıyorsun ama cnm bosunamı kaygi yaşıyorum sence

Tedavi mi gördünüz yanı o yüzden mi geç oldu bebek. Benim de 9 yasında oğlum var kardeşi olsun istiyorum. Ama hormon testi yaptırdım çok düşmüş dedi doktor. Alt sınıra yakın. Sanırım hormon tedavisi ile deneyeceğiz. İns olur benim de bir kızım olsa ne güzel olurdu. Allah isteyen herkese versin sağlıklı evlatlar
Yok cnm supriz gebelik ama Allah nasip etti kıyamadım herşey yolunda şükür o kadar çok bebek olsun diye uğraşanlar varki bu bize Allahın hediyesi dedik

Tşk ederim 41 yaşındayım süpriz gebelik ama aldırmayı düşünmedim hem günah hem nasibi var dedik ama sonra kaygılarım başladı ara verince bebek nasıl olur diye yeniden bezler biberon mana oyuncak vs vs gerçi 8 sene ara bile versen rahata alışıyorsun ama cnm bosunamı kaygi yaşıyorum sence
Ben evliyim ve çocuğum olmuyor uzun zamandir uğraşıyoruz. Bebeğim olsun diye neler verirdim bi bilseniz. Rabbim evladinizi size bağışlasın inşallah. Gelen rizkiyla, mutluluğuyla gelir. Rabbim kolaylığını verir hiç canınızı sıkmayın. Zihniniz böyle kaygılarla meşgul olduğunda aklınıza beni getirin olur mu? Gece gündüz dua ediyorum bi evlâdım olsun diye. Rabbim senden gelene razıyım diyin. Selam ve dua ile..

Back