• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yaşında kızım var ve hamileyim

Merhabalar 17 yaşında bir kızım var ve hamileyim geç kaldım evet 2.çocuk için ama şartlar böyle oldu supriz bir hamilelik ama aldırmayı düşünmedik eşim çok istiyordu zaten herşey yolunda gidiyor çok şükür bitek kardeşler arasında yas farki çok olacak sizce bu sorunmu düşünceleriniz neler yaş farkını çokmu takıyorum sizce
L
Annemde supriz hamilelik yasadi ustelik benle ayni donemde ben dogum yaptim annemde 2 hafta sonra yapti ustelik ben sezaryan o normal dogurdu kardesimle aramda 24 yas var hic bir sorun yok :)

L
Annemde supriz hamilelik yasadi ustelik benle ayni donemde ben dogum yaptim annemde 2 hafta sonra yapti ustelik ben sezaryan o normal dogurdu kardesimle aramda 24 yas var hic bir sorun yok :)
Hımm sağlıkla büyüsün ler inş aynı yaşta teyze yiğen yada dayı yiğen

Bence hatta cok guzel bile olur. Ben en kucuk kardesimden 17 yas buyugum, abimde 19 yas buyuk. Hic sorun olmadi bu masallah. Evin nesesi olur sizin bebeginizde insallah
Ayy inş cnm ya ara verince annen zorlandımı bebekte yani beni dogunca bakılır sevilir tabi ama o günlerde annen naptı zor oldumu

Maşallah oncelikle:nazar::nazar: hic üzülmeyin çok iyi olur herşey kızınızda adapte olur.benim arkadaşım 24 yaşında düğünü olurken annesi hamileydi.dusunun yanı hamileliginizin tadını çıkartın :anneadayı::anneadayı:

Benim üniversitede okurken sınıf arkadaşımın kardeşi olmuştu.

Çok seviyordu kardeşini. Evlat gibi. Anne babasına da çok yardımcı oluyordu.

Bence güzel bi sey:)

Evet bazen çok iyim mesela sanki beynim 2 ye bölünmüş yarısı gUzel olacak herşey diyo yarısı kaygili
Yani çok soruşturma bence.
Kolay bebeği olanlar zorlanmadı der, zor bebeği olanlar bebek bakımı zor der. Bilemiyorsun senin bebeğin nasıl olacak ama zor da olsa kolay da olsa bakılacak nasıl olsa. Desteğin de olduğuna göre aşırı zorlanmazsın .

Ayy inş cnm ya ara verince annen zorlandımı bebekte yani beni dogunca bakılır sevilir tabi ama o günlerde annen naptı zor oldumu
Aslinda cok fazla zorlanmadi. Babamda yardimci oldu ve bizlerde yardimci olduk. Yani daha dogrusu ben yardimci oldum abim fazla olmamistir. Annem 40a yaklasmisti dogurdugunda ve calisiyordu hatta haftanin bes gunu. Hersey cok guzel olur insallah korkmayin bence

Ablamla aramda 15 yas var :) iyi anlasiyoruz :) takmayin ... suan ben 25 ablam 40 🥰
37 yasinda ortancimiz var o allahlik :D ablamlada anlasmaz :))) yani mühim olan yas degil :))

Hic bisey olmaz kiziniz artik bir genc kiz zaten onu degilde. Sizin yasiniz kac siz kndiniz icin ne dusunuyosunuz.Cunku mutlu anne mutlu cocuklar dmeek

Vallah bilmiyorum ... abiminde ablaminda babasi hatta birdir ben annemin ikinci evliligindenim. Ablam benimle daha iyi anlasir :KK70: abim kapiyi bile acmaz bize :KK70::KK70:
hahaha oz olmak anlasmayi gerektirmez..aslinda dusunuyorumda 25-40 arasi cok ucurum degil zaten. sen yeni dogdugunda ok ucurum gibi..ama suan fark yoktur..annen 2. evliligindende bebek istemis demekki, sen gelivermissin :)

Eşimin köyden akrabasına gitmişdik halası gibi sevdiği onun kızı nın 2 tane liseye giden kızı vardı üstüne 3.üyü yapmıştı ablaları büyütüyordu eve neşe geldi diyip seviyorlardı çok da büyütülecek bir durum değil 👏🏼👏🏼

Back