- Konu Sahibi paradise_77
-
Siz kaç yaşındasınız önemli olan sizin yaşınız siz idare edebilecekmisiniz o tempoya ayak uydururm diyormusunuz falan bence bunları konuşmak lazım kızınız 10 yaşında olsa psikolojisini konşmak mantıklı ama bir sene sonra reşit olucak siz kendinizi sorgulayın
Ben 41 yaşındayım evet ama geç değil bende 2. Coçuk için geç kaldiğimın farkındayım keşke daha az yaş farkı olsaydı ama şartlar böyle oldu ve Allahın ne zaman nasip ettiyse o zaman oluyor işte Allah güçte kuvvette verir kolaylığını da verir annelerimiz 50 yaşında torun buyutuyorlar ve insanlar artık geç evlenip ilk çocuklarını 38 39 yaşında yapiyorlarSiz kaç yaşındasınız önemli olan sizin yaşınız siz idare edebilecekmisiniz o tempoya ayak uydururm diyormusunuz falan bence bunları konuşmak lazım kızınız 10 yaşında olsa psikolojisini konşmak mantıklı ama bir sene sonra reşit olucak siz kendinizi sorgulayın
Ben 41 yaşındayım evet ama geç değil bende 2. Coçuk için geç kaldiğimın farkındayım keşke daha az yaş farkı olsaydı ama şartlar böyle oldu ve Allahın ne zaman nasip ettiyse o zaman oluyor işte Allah güçte kuvvette verir kolaylığını da verir annelerimiz 50 yaşında torun buyutuyorlar ve insanlar artık geç evlenip ilk çocuklarını 38 39 yaşında yapiyorlar
Orası öyle tabiki tabbim ne zaman verirse ozaman oluyor kızı için yazdığı şeye göre yorum yaptm benBen 41 yaşındayım evet ama geç değil bende 2. Coçuk için geç kaldiğimın farkındayım keşke daha az yaş farkı olsaydı ama şartlar böyle oldu ve Allahın ne zaman nasip ettiyse o zaman oluyor işte Allah güçte kuvvette verir kolaylığını da verir annelerimiz 50 yaşında torun buyutuyorlar ve insanlar artık geç evlenip ilk çocuklarını 38 39 yaşında yapiyorlar
Teşekkür ederim rahatlattınız beniÖncelikle tebrik ederim sağlıklı bir hamileliğiniz olsun ve sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alın inşallah. Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum şimdi insanlar zaten geç evlenip geç çocuk yapıyorlar. O yüzden yaşınız çok normal. Kızınızın çok sorun edeceğini düşünmüyorum. Belki şaşıracaktır biraz bocalayacaktır ama beraber aşabileceksiniz. Benim lisede arkadaşımın annesi hamile kalmıştı o da sizin gibi sürpriz bir şekilde. Çok yadırgadılar baştan birazda tepki gösterdiler annelerine ama sonradan çok pişman olmuşlardı. Sonrasında hepsi çok mutlu olmuştu iyi ki olmuş diye sevindiler. Şimdi büyüdü kocaman oldu bile. Hiç üzmeyin kendinize sağlığınıza dikkat edin. Bunca yıl sonra bu size Rabbimin bir hediyesi. Allah hiç bir canlıyı boşuna yaratmamıştır. Kaldı ki evlat gibi bir nimet. İnanın sizin yaşlarınızda yıllardır evlat için uğraşan çabalayan hayal kırıklığıyla geçen ömürler var. Bu size sunulan büyük bir nimet ve hediye .
Öncelikle tebrik ederim sağlıklı bir hamileliğiniz olsun ve sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alın inşallah. Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum şimdi insanlar zaten geç evlenip geç çocuk yapıyorlar. O yüzden yaşınız çok normal. Kızınızın çok sorun edeceğini düşünmüyorum. Belki şaşıracaktır biraz bocalayacaktır ama beraber aşabileceksiniz. Benim lisede arkadaşımın annesi hamile kalmıştı o da sizin gibi sürpriz bir şekilde. Çok yadırgadılar baştan birazda tepki gösterdiler annelerine ama sonradan çok pişman olmuşlardı. Sonrasında hepsi çok mutlu olmuştu iyi ki olmuş diye sevindiler. Şimdi büyüdü kocaman oldu bile. Hiç üzmeyin kendinize sağlığınıza dikkat edin. Bunca yıl sonra bu size Rabbimin bir hediyesi. Allah hiç bir canlıyı boşuna yaratmamıştır. Kaldı ki evlat gibi bir nimet. İnanın sizin yaşlarınızda yıllardır evlat için uğraşan çabalayan hayal kırıklığıyla geçen ömürler var. Bu size sunulan büyük bir nimet ve hediye .
Teşekkür ederim rahatlattınız beni
abla ben 28 yasindayim 6 bucuk aylik hamileyim. Benim 3 e giden kardesim var.Aramizda 19 yas fark var. Ben universtedeydim kardesim lisedeydi ve 3. kardes gec geldi. annem 38 yasndaydi .Kadin istedi dogurdu :) biz istemedik o zaman acikcasi ama simdi cok seviyoruz valla. Herseyin zamanini vaktini tayin eden Rabbim. Bizlerin elinde birsey yok aslinda.Olmasi gerektigi zamanda oluyor. Onu simdi siz cok seversiniz 17 yil sonra can olur o . hic skntı olmaz akışına birakin41 yaşındayım dr kottrollerime gidiyorum bir sorun yok
Sürprizmiş ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Ben 18 yaşında abla oldum gayet planlıydı Hemde herşey. Klomen desteğiyle oldu. İyi ki de abla olmuşum dünya tatlısı kız kardeşim var. Şu sıralar gündemimiz ise teyze olmak istememesi
abla ben 28 yasindayim 6 bucuk aylik hamileyim. Benim 3 e giden kardesim var.Aramizda 19 yas fark var. Ben universtedeydim kardesim lisedeydi ve 3. kardes gec geldi. annem 38 yasndaydi .Kadin istedi dogurdu :) biz istemedik o zaman acikcasi ama simdi cok seviyoruz valla. Herseyin zamanini vaktini tayin eden Rabbim. Bizlerin elinde birsey yok aslinda.Olmasi gerektigi zamanda oluyor. Onu simdi siz cok seversiniz 17 yil sonra can olur o . hic skntı olmaz akışına birakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?