17 yaşında kızım var ve hamileyim

paradise_77

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
915
301
303
47
İstanbul
Merhabalar 17 yaşında bir kızım var ve hamileyim geç kaldım evet 2.çocuk için ama şartlar böyle oldu supriz bir hamilelik ama aldırmayı düşünmedik eşim çok istiyordu zaten herşey yolunda gidiyor çok şükür bitek kardeşler arasında yas farki çok olacak sizce bu sorunmu düşünceleriniz neler yaş farkını çokmu takıyorum sizce

Merhaba
Maşallah ne kadar güzel. Boşuna endişelenmişsiniz. Kızınız büyümüş kendi hayatını kuracak size ise yeni bir neşe kaynağı gelecek. Onunla yeniden büyüyecek yeniden keyifli anlar yaşayacaksınız. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kıskanacak kardeş derdi yok, ikisine nasıl yetişirim korkusu yok, büyük kız evden ayrılsa sessiz evde ne yaparım düşüncesi yok. En güzeli şu an.

Ben 41 yaşındayım evet ama geç değil bende 2. Coçuk için geç kaldiğimın farkındayım keşke daha az yaş farkı olsaydı ama şartlar böyle oldu ve Allahın ne zaman nasip ettiyse o zaman oluyor işte Allah güçte kuvvette verir kolaylığını da verir annelerimiz 50 yaşında torun buyutuyorlar ve insanlar artık geç evlenip ilk çocuklarını 38 39 yaşında yapiyorlar

Öncelikle tebrik ederim sağlıklı bir hamileliğiniz olsun ve sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alın inşallah. Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum şimdi insanlar zaten geç evlenip geç çocuk yapıyorlar. O yüzden yaşınız çok normal. Kızınızın çok sorun edeceğini düşünmüyorum. Belki şaşıracaktır biraz bocalayacaktır ama beraber aşabileceksiniz. Benim lisede arkadaşımın annesi hamile kalmıştı o da sizin gibi sürpriz bir şekilde. Çok yadırgadılar baştan birazda tepki gösterdiler annelerine ama sonradan çok pişman olmuşlardı. Sonrasında hepsi çok mutlu olmuştu iyi ki olmuş diye sevindiler. Şimdi büyüdü kocaman oldu bile. Hiç üzmeyin kendinize sağlığınıza dikkat edin. Bunca yıl sonra bu size Rabbimin bir hediyesi. Allah hiç bir canlıyı boşuna yaratmamıştır. Kaldı ki evlat gibi bir nimet. İnanın sizin yaşlarınızda yıllardır evlat için uğraşan çabalayan hayal kırıklığıyla geçen ömürler var. Bu size sunulan büyük bir nimet ve hediye .

Orası öyle tabiki tabbim ne zaman verirse ozaman oluyor kızı için yazdığı şeye göre yorum yaptm ben

Sürprizmiş ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Ben 18 yaşında abla oldum gayet planlıydı Hemde herşey. Klomen desteğiyle oldu. İyi ki de abla olmuşum dünya tatlısı kız kardeşim var. Şu sıralar gündemimiz ise teyze olmak istememesi

Teşekkür ederim rahatlattınız beni

41 yaşındayım dr kottrollerime gidiyorum bir sorun yok
abla ben 28 yasindayim 6 bucuk aylik hamileyim. Benim 3 e giden kardesim var.Aramizda 19 yas fark var. Ben universtedeydim kardesim lisedeydi ve 3. kardes gec geldi. annem 38 yasndaydi .Kadin istedi dogurdu :) biz istemedik o zaman acikcasi ama simdi cok seviyoruz valla. Herseyin zamanini vaktini tayin eden Rabbim. Bizlerin elinde birsey yok aslinda.Olmasi gerektigi zamanda oluyor. Onu simdi siz cok seversiniz 17 yil sonra can olur o . hic skntı olmaz akışına birakin

Cok guzel bence kucuk kardesimle aramiz 13 yas ilk basta istemedim tabiki utandim cekindim arkadaslarimdan simdi keske birtane daha olsaymis diyorum :)

Benimde kizim 15 yasindayken bebegim oldu.hicbir problem olmadi.cookkk yardimi oldu bana.kardesine ilgisi sevgisi daha baska.ikinci anne gibi oluyor ablası hayirli olsun canim saglikla al kucagina :)

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Size en buyuk yardimciniz kiziniz olacaktir bence yas farki aksine isinize cok yarayacaktir

Tşkler

Tşk ederim sizlerin yorumlarınızı okudukça rahatlıyorum sanırım benim endişem kaygı duymam beklemedim anda olması yani planlı olmaması ama ister planla ister planlama Allah karaliyo zamanını evet akışına bırakmak gerekiyor belkide

Bu yaş konusu biraz canımı sıkıyor arkadaşlar boşuna takıyorum belkide ben 53 yaşıma geldiğimde 10 yaşında olcak çocuk gerçi yarına çıkacağımız in garantisi yok Allah böyle kararlamîştır tabiki ama yinede korkuyorum lütfen gerçek düşüncelerinizi yazarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…