Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimİnşallah temiz sonuç alırsınız Allahın izniyle,
Fetal DNA riskli çıktı demişsiniz hangi açıdan riskli çıktı trizomy 21 mi yüksek riskli çıkmıştı
Onların hiçbirini yapmadım doktoruma söyledim onlar da yanılma payı yüksek direkt fetal yapmak istiyorum diye tamam çok daha doğru pahalı olduğu için biz söylemiyoruz hasta isterse yaptırıyoruz dedi yani o da söyledi onlarda yanılma payı %60-70oluyormuş ama bunda doğruluk payı %90 dediBir de merak ettim ikili testiniz nasıldı
Onda hata çok duyuyorum inşallah yanılıyordur test down sendromunda yanılmıyormuş nerdeyseOnların hiçbirini yapmadım doktoruma söyledim onlar da yanılma payı yüksek direkt fetal yapmak istiyorum diye tamam çok daha doğru pahalı olduğu için biz söylemiyoruz hasta isterse yaptırıyoruz dedi yani o da söyledi onlarda yanılma payı %60-70oluyormuş ama bunda doğruluk payı %90 dedi
Yaptım sonuç çıktı çok ağladım bu defa da %10 yanılma payı var ayrıca laboratuvar hatası da olabilir dediamniyosentez kesin sonuç olur dedi
Ben de amniyosentez yapmaya karar verdim
Ultrasonda hiçbir bulgu yok her şey çok normal görünüyor artık ne çıkar bilmiyorum
Perşembe belli olacak ilk test![]()
çok merak ettim sonucunuz nasilOnların hiçbirini yapmadım doktoruma söyledim onlar da yanılma payı yüksek direkt fetal yapmak istiyorum diye tamam çok daha doğru pahalı olduğu için biz söylemiyoruz hasta isterse yaptırıyoruz dedi yani o da söyledi onlarda yanılma payı %60-70oluyormuş ama bunda doğruluk payı %90 dedi
Yaptım sonuç çıktı çok ağladım bu defa da %10 yanılma payı var ayrıca laboratuvar hatası da olabilir dediamniyosentez kesin sonuç olur dedi
Ben de amniyosentez yapmaya karar verdim
Ultrasonda hiçbir bulgu yok her şey çok normal görünüyor artık ne çıkar bilmiyorum
Perşembe belli olacak ilk test![]()
Merhaba teşekkür ederimçok merak ettim sonucunuz nasil
Çıktı insallah temiz çıkmıştır![]()
İnsallah o da temiz çıkarMerhaba teşekkür ederimilk sonucum temiz ama ikinciyi de bekleyeceğiz farklı çıkabiliyormuş
![]()
Merhaba
Bugün amniyosentez yaptıracağım herkesin dualarını bekliyorum
Herhangi bir bulgum yok ama kendi isteğimle yaptığım fetal dna sonucum yüksek riskli çıktı
Doktorum sağolsun ne aradı ne bişey söyledi amniyosentez öncesi ne yapmalı ne yapmamalı hiçbir
MerhabaMerhaba geçmiş olsun bende amniyosentez yaptırcam ama nerde nasıl yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisinz
En yakın bartın aktıpta var muayene ücreti 1500 amniyosentez için fiyat bilgisi veremeyiz dediler o da dünyanın parasıdır kesin. Bide ankarada zekai tahir burak hastanesinde varmış orayıda aradım varmı böyle bi test diye ordan oraya aktardılar ilgilenmediler. Böyle zor bi durumdayım.Merhaba
Perinatoloji doktoruna gitmelisiniz özel klinik olur hastane olur araştırma hastanesi olur fark etmez
İnternetten şehrinizde var mı yok mu araştırın önce..
Amniyosentez için 15verdim ben deEn yakın bartın aktıpta var muayene ücreti 1500 amniyosentez için fiyat bilgisi veremeyiz dediler o da dünyanın parasıdır kesin. Bide ankarada zekai tahir burak hastanesinde varmış orayıda aradım varmı böyle bi test diye ordan oraya aktardılar ilgilenmediler. Böyle zor bi durumdayım.
Amniyosentez için 15verdim ben demaalesef tutar çok ama doğuma kadar o şüpheyle yaşamaktan daha iyi.
Size neden önerdiler
Pçok merak ettim sonucunuz nasil
Çıktı insallah temiz çıkmıştır![]()
tokso pozitif çıktı amniyosentezle bebeğin durumuna bakılcak. 15 çok fazla geçmiş olsun yakın zamandamı yaptırdınız.Amniyosentez için 15verdim ben demaalesef tutar çok ama doğuma kadar o şüpheyle yaşamaktan daha iyi.
Size neden önerdiler?
Teşekkür ederim evet geçen ayda yapıldıP
tokso pozitif çıktı amniyosentezle bebeğin durumuna bakılcak. 15 çok fazla geçmiş olsun yakın zamandamı yaptırdınız.
Teşekkür ederim evet geçen ayda yapıldı
Hepsi aynıbide ankarada var araştırma hastanesi özel hastanede yapılan amniyosentezle araştırma hastanesinde yapılan test birebir aynı yani demi. Kafam çok karışık her detayı düşünüyorum düşündükçede daralıyorum.![]()
İnşallahHepsi aynı
Çok zor bir süreç ne desem de teselli edemem
Umarım güzel sonuçlar alırsınız![]()
Çıktımı acaba ikinci sonuçlarıniz ?Hepsi aynı
Çok zor bir süreç ne desem de teselli edemem
Umarım güzel sonuçlar alırsınız![]()
Evet elhamdulillah o da temiz çıktıÇıktımı acaba ikinci sonuçlarıniz ?