- 25 Haziran 2010
- 4.941
- 4.485
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba teşekkür ederimMerhaba, bende yaptırmıştım öncelikle umarım sonucunuz güzel gelir. Korkulacak bir şey yok işlem yapılırken ben bakmadım sizde bakmayın, serum iğnesi gibi bi acı hissediyorsunuz karnınızda sonrasında geçiyor, bana yapmam gereken şeyleri söylememişti. Ama yanlış hatırlamıyorsam kan ilacı içmemiştim sanırım emin değilim. Siz yine de içmeyin. Bir kaç günden bir şey olmaz gidince danışırsınız. Ultrasyon bulgusu var mı?
O zaman inşallah güzel gelir sonucunuz, siz yine de tedbiri elden bırakmayarak yaptırıyorsunuz bu çok iyi. Bazı durumlarda bulgu da vermeyebiliyor doktorlar o yüzden garantiye almak istiyorlarMerhaba teşekkür ederim
Kan ilacı kullanmıyorum zaten
Ultrason bulgusu hiç yok
3 doktor da (2si perinotolog) bi sorun görmedi
Cevabınız için teşekkür ederim10 dakika sürüyor, yarım saat uzanmamızı söylemişti gelip karnıma bastırarak kontrol edip eve gönderdi yatak döşek yatmanı istemiyorum hayatına devam et dedi o kadar , kanaman olursa ararsın demişti çok şükür bir şey olmamıştı ama benim sonucum down sendromu olduğu için sonlandırdık.
Şimdi tekrar hamileyim 17. Haftadayım fetal dna yaptırdım temiz geldi ama her kontrol randevum eziyet o kadar stresliyim ki.
AynenO zaman inşallah güzel gelir sonucunuz, siz yine de tedbiri elden bırakmayarak yaptırıyorsunuz bu çok iyi. Bazı durumlarda bulgu da vermeyebiliyor doktorlar o yüzden garantiye almak istiyorlar
Amin inşallah, bende kendimi o kadar yıpratmıştım ki eğer testim temiz gelirse ben bu çocuğa yapacağımı yaptım zaten demiştim.Cevabınız için teşekkür ederim
Benim fetal DNA sıkıntılı çıktı ondan yapıyoruzben de Şuan 17yim 14 ten beri bugünü bekliyoruz hamileliğim zehir oldu
Kendi isteğimle yaptım bazen keşke yapmasaydım aklımı bulandırmasaydım diyorum
Bazen de engelli doğacak bir çocuğa anne olabilecek kadar yeterli değilim kendime güvenmiyorum diyorum
Allah kimseyi evladıyla sınamasın![]()
Nerede yaptırıyorsunuz işlemiAynen
Doktorlardan biri bulgu yok gerek yok dedi ama ikisi yap rahatla dedi ben de bilmek istiyorum hamileliğimi stresle geçirmek istemiyorum, bebeğim benim yüzümden gergin bi bebek olsun istemem![]()
Diyarbakır’da Ahmet Yalınkaya özel klinik güvenilir biri epey araştırdıkNerede yaptırıyorsunuz işlemi
Sonuncun erken çıkması çok iyi ben iki hafta beklemiştim. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızAmniyosentez için sıvıyı verdim çıktım şimdi
Görenlerden dua bekliyorumperşembe gününe ilk sonuç çıkar dedi
İnşallah çok teşekkür ediyorum İkinci sonuç 21 gün sürüyor dediSonuncun erken çıkması çok iyi ben iki hafta beklemiştim. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız![]()
Evet işte benim birinci sonuç 2. Gün geldi temizdi ikinci sonuç iki hafta sonra geldi down sendromuİnşallah çok teşekkür ediyorum İkinci sonuç 21 gün sürüyor dedi
İlkinde sonuç neyse ikincisi de öyle çıkıyor dedi amaEvet işte benim birinci sonuç 2. Gün geldi temizdi ikinci sonuç iki hafta sonra geldi down sendromu
Malesef benim öyle olmadı ama bana umutlanmamamı söyledi zaten, ikinci sonuç kağıdında birinci de neden saptanamadığı da yazıyordu açıklama olarak.İlkinde sonuç neyse ikincisi de öyle çıkıyor dedi amaben de 3gün sonra rahat nefes alacağım artık diye seviniyordum
![]()
Neymiş sebebi çok merak ettimMalesef benim öyle olmadı ama bana umutlanmamamı söyledi zaten, ikinci sonuç kağıdında birinci de neden saptanamadığı da yazıyordu açıklama olarak.
Sizin inşallah hepsi iyi gelir
Örnekteki bilmem ne bişey kanama çoğunluğundan gibi bi şey yazıyodu yabancı terimlerde vardıNeymiş sebebi çok merak ettim
Benim hep ilk sonuçla ikincisi %90 uyumlu olur dedi![]()
AnladımÖrnekteki bilmem ne bişey kanama çoğunluğundan gibi bi şey yazıyodu yabancı terimlerde vardı
Genetik doktoruna gittim ben sonuçtan sonra o ikinci sonuç çok daha detaylı dedi. İlkinde saptayabiliyorsak saptayıp bırakıyoruz dedi. İlki güzel bile olsa devam ediyoruz araştırmaya dedi o yüzden ikincisi daha ayrıntılıymış benim üç basamaklıydı. İkide çıkmasa üç olacaktı artı wes analizi yaptırdım ben gen testi