17 haftalık hamileyken eşim beni terketti.

O kadının eski sevgilisi olduğunu ogrendigin andan itibaren tekmeyi basman gerekiyordu.
Bu ne yahu pembe dizi gibi hayat .
Adam sana kuma getirmiş resmen modern kuma adeta illa yatakta basman gerekmiyor boşanmak için .
Bebeği bahane edip birleşeceksiniz muhtemelen ve o da seni aldatmaya devam edecek.

Yıllarca eski sevgilisini arkadaş diye yanınızda gezdirmiş. Sizi ne durumuna sokmuş? Sizi küçük düşürmüş? Resmen eski sevgilisiyle ilişkisini bozdunuz diye soğumuş sizden? Af dileyip ayaklarına yatması gerekirken bu hareketlerde bulunuyor? Siz seviniyor musunuz temiz sayfa açalım falan laflarına.

Allah yardımcınız olsun ben olsam aklımı başıma alır adama daha dönmezdim.

ne dengesiz ne tutarsız ne şımarık bi adammış o öyle... işin var senin ve çekeceğin çooookkkk çile var daha.. Yaşadığın ''haklı'' kıskançlık duygusunun intikamı geçmedi daha şu an hamileliğini burnundan getiriyo. Senin şu an daha başka bi psikolojide olman gerek. İkinizin de bu mutluluğu paylaşarak yaşamanız gerek, kaldı ki bebek olmasa bile yeni evlisiniz zaten.
Çocuk doğunca çok üzgünüm ve eminim ki fazalasıyla taarruza geçecek.. Bu sefer de bebğini burnundan getirecek. Ev yapmışsınız !! napim ben evi adam bi huzur vermiyo. Her an vazgeçilebileceğin korusuyla yaşatıyo seni. Ben bu öneriyi pek sunmam ama burda gönül rahatlığıyla dile getiriyorum.. Boşan canım.. Dönme sakın. Emin ol ailenin yanındaki huzuru çook aratacak sana o dengesiz. O kadar eminim ki..

bu erkeklere noluyor bilmiyorum bende boşanmak üzereyim benim eşimde tıpki senin ki gibi geldgit akıllı çoçuk istiyor ama aynı zamanda boşanmak istiyor sonra öğreniyorum aldatmış bu adamlardan bize koca çoçuğa baba olmuyor maalesef.

Hersey cok havaya ve oturmadan ılerlemıs
ne dıyebılırım

Allah size de sabır versin

Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.

Telefonum günlerdir kapalı sadece onunla değil ondan haber alabileceğim kimseyle görüşmüyorum

Telefonum günlerdir kapalı sadece onunla değil ondan haber alabileceğim kimseyle görüşmüyorum
Görüşmede zaten muhtemelen senden boşanıp o kadınla rahatca gönlünü eglicek ama sen biyere gitmeyip o evde yasicaksinki gözünün önünde olacaksın ne mantıksız adamlar var ya bunl ari duydukça sınır oluyorum sadece böyle konuları okuduğumda aklımdan tek geçen sağlam bir dayak istiyor bunlar beynine beynine

Ben de okusam kurgu zannedebilirdim. Bazen uzağımızdan bile geçnez dediğimiz olayların içinde bulabiliyoruz kendimizi. Hayat bu! Ve herşey insanlar için... Bence yargılarken iki kere düşünmek lazım.

hiç tanımadan evlenmişsiniz.. sonuçta kötü olmuş malesef.. Allah hakkınızda hayırlısını versin..o bebeciğe huzurlu bir hayat verip iyi bir anne baba olabilirsniz inşallah

Evlendiğiniz günden, hamile olduğunuzu öğrendiğiniz güne kadar geçen zamanda yaşananlar adamı bunaltmış. Tam ayrılalım bekarlığa dönmek istiyorum dediği zaman hamilelik haberi gelmiş.

Bir süre böyle bekleyin. Eğer dönme yada barışma gibi durumları olursa karşınıza alın ve 'artık evlisin baba olmak üzeresin. Bu hayatı kabullenebileceksen barışalım yada hala bekarlık istiyorsan iyilikle boşanalım. Cocuğunu istediğin ve uygun zamanlarda görebilirsin' deyip ciddi boşanma yanlısı oldupunuzu gösterin. Hatta becerebilirseniz ' yaşım genç aile olmak istiyorum ama sende bunu göremiyorum. Olmuyorsa ben yeni taliplerime bakayım' a getir inceden konuyu. Tehlikenin farkına varsın

Akılcı,yargısız ve barışcıl yaklaşımınız çok hoş. Toplum olarak ihtiyacımız olan bu ve zaten terapiste gitmeyi önerdim ve tabi ki kabul etmedi... Ona göre yaptığı herşey doğal ve dengesiz, kıskanç olan benim. Sürekli benim çok iyi bir insan olduğumu ve çok iyi bir anne olacağımı vurguluyor ama söylediği iyi şeylerin hemen ardından yine kıskançlığımı ortaya koyuyor. Bu kıskançlığın sebebinin kendisi olduğunu bile kabul etmiyor. Bir ara kendimi gerçekten suçlamaya başlamıştım ama neyse ki uzun sürmedi. Ilımlı önerileriniz içğn teşwkkür ederim. Sevgiler...

Matematiğim beni yanıltmıyorsa 4 ay içinde tanışıp evlenmişsiniz, arada hiçbir bağlantı yokken. Ben ilişkimde ilk 4 ay aşkım bile demedim be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…