17 aylık oğluşum ve ben

Çok teşekkür ederim bilinçli 6 kelimesi var mesela parka gitsin gelsin beni görsün anne der mesela buzdolabıni anne aç der 17 aylık bunları biliyor neseneleri biliyor ikili komut alıyor ve o koyduğumuz fotoyu kaydettim çok teşekkür ederim

Çok haklısınız bende havalar iyi olduğu için hep disardaydik hatta komşularım evde durmuyor mu diyor evde durunca ekrana maruz kalsin istemiyorum dışarda daha çok öğreniyor ve sosyallesiyor yağmurda bile disardayix çiçek demeyi öğrendi mesela parkta çiçek topladık dışarısı bana daha sağlıklı geliyor evden

Gelişiminde birşey yok hatta kilosu boyu önde gidiyor maşallah herşeyi anlıyor çok güleç bir oğlum var dediklerinizi harfi harfine uyguluycam ve ilerlemeleri sizinle paylaşicam çok sağolun iyiki varsınız canım kadınlar Allah ayagimza taş degdirmesin bütün bu evlatlar sağlıkla sıhhatle büyüsün

Maşallah Oyleyse süper hiç sıkma canını her şey aşamalı ilerler hiç panik yapma tamamen konuşunca susturamayacaksin bebiş çok şanslı bu kadar ilgili bı annesi olduğu için güzel haberlerini alırız inşallah

youtube'da bıcır bıcır diye dil ve konuşma terapisti birinin kanalı var. Onu takip edebilirsiniz, normalin ne olduğunu, nelerin problem olduğunu, sözlü sözsüz iletşimi, nelerin kelimeden sayılacağını vs de anlatıyor. kişilerin tecrübeleri çok farklı oluyor, duyduklarınızla kıyaslamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…