17,18,19 yasinda evli olup anne olmak isteyenler :))

nikiyy

annem gibi anne olmak
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.747
75
108
Slm kizlar benim gibi kucuk yastada olsa anne olmak isteyenler burda dertleselim tabi isterseniz...

annesının azına bakan bi tipti rahmetli yurumedı halıyle

Iyi yapmissin o zaman hata konusmak degil maksadim ama bi evlilege 3. Kisi giriyosa zaten yurumez o evlilik kuzum en guzelini yapmissin her gun uzulecegine bastan uzulup bitirmen guzel olmus hem ana kuzusu olan bi ansan evliligin sorumlulugunu asla tasiyamiyolar

aynen ole canım evlılık 2 kısılıkdir ama bızımkı bunu ıdrak edemedı aman bosver hatırlamak bıle ıstemıorum allah kımseyı çiğ sut emmıs ınsanlarlar karsılastırmasın en cok ıstedıgım anne olmak umarım nasıp eder allahım o gunlerı gormeyı

Aminn canim benim. Allahim en kisa zaman hayirli bi es ve bebek nasip eder sana iyi bi insana benziyorsun kimse bos birakmaz seni

Aminn canim benim. Allahim en kisa zaman hayirli bi es ve bebek nasip eder sana iyi bi insana benziyorsun kimse bos birakmaz seni
bal damlıo azından bal hadi bakalım sen su anda hamılemısın yoksa calısmlardamısınız

bal damlıo azından bal hadi bakalım sen su anda hamılemısın yoksa calısmlardamısınız

Yok canim daha calisma asamasindayiz biz insallah bu ay melegim ellerimden tutar canim yaw kusura bakmazsan ben cikiyorum yatmak icin yarin mutlaka devam edelim optum ben seni aeo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…