Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok heveslıydım bi ara![]()
esimden ayrıldım canım. artık 2. kez evlenırsem kısmetse bende anne olmayı ıstıorumHosgeldin cnim. Bi ara derken simdi istemiyo musun yoksa muradina kavustun mu.![]()
esimden ayrıldım canım. artık 2. kez evlenırsem kısmetse bende anne olmayı ıstıorum![]()
yok canım uzulucek bosey yok herseyın hayırlısı :) aminnnnnnK.bakma cnim uzuldum allahim sana gonlundeki muradina en kisa zamanda kavustursun.AMİNN
yok canım uzulucek bosey yok herseyın hayırlısı :) aminnnnnnsen kac yasndasın ?
sen kaç ya$indasin
ben 21 canımmmm
4 ay canımAman giz sende pek gucukmussun ayni yasit sayiliriz canim kac yil evli kaldin sen
4 ay canım4 ay dıyınce bı gulme gelıo bana tobe tobe ya
![]()
annesının azına bakan bi tipti rahmetli yurumedı halıyleErkemnmis canim peki ozel degilse neden bu kadar erken oldugunu sorabilir miyim tabi paylasmak istersen
annesının azına bakan bi tipti rahmetli yurumedı halıyle![]()
aynen ole canım evlılık 2 kısılıkdir ama bızımkı bunu ıdrak edemedı aman bosver hatırlamak bıle ıstemıorum allah kımseyı çiğ sut emmıs ınsanlarlar karsılastırmasınIyi yapmissin o zaman hata konusmak degil maksadim ama bi evlilege 3. Kisi giriyosa zaten yurumez o evlilik kuzum en guzelini yapmissin her gun uzulecegine bastan uzulup bitirmen guzel olmus hem ana kuzusu olan bi ansan evliligin sorumlulugunu asla tasiyamiyolar![]()
aynen ole canım evlılık 2 kısılıkdir ama bızımkı bunu ıdrak edemedı aman bosver hatırlamak bıle ıstemıorum allah kımseyı çiğ sut emmıs ınsanlarlar karsılastırmasınen cok ıstedıgım anne olmak umarım nasıp eder allahım o gunlerı gormeyı
![]()
bal damlıo azından bal hadi bakalımAminn canim benim. Allahim en kisa zaman hayirli bi es ve bebek nasip eder sana iyi bi insana benziyorsun kimse bos birakmaz seni![]()
bal damlıo azından bal hadi bakalımsen su anda hamılemısın yoksa calısmlardamısınız
![]()