17.06.2019 yani dün ameliyat olduuuum sorularınızı alabilirim 😊

Nekadarcilekbirhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
2.442
1.809
34
300e 325cc moderate plus (orta profil ) mentor marka yuvarlak silikon kullanıldı. İlk gün anestezi etkisiyle ilk defa kustum en kötü kısmı oydu diğeri de ilk ayağa kalkma idi ancak insan aynaya bakınca mutlu oluyo başka sorunuz varsa alabilirim:)

merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun.Ben de en yakın zamanda düşünüyorum.Nerede ve hangi doktora ameliyat oldunuz , kas altı mı yapıldı ?Ben de 28 yaşında ve bekarım.İlerde emzirme döneminde deforme olma , sarkma vb konulardan endişeliyim.Bu konuda doktorunuz bir şey söyledi mi?

merhaba;
geçmiş olsun,nerede ameliyet oldunuz?dr.unuz kimdi,tecrübenizi paylaşırmısınız?

Canım ben pilates yaptığım için kas altı yapmadı zar altı yöntemi uygulandı bir de meme altı kesisisi ile yerleştirme yapıldığı için sütbezlerine hiç bir sıkıntı vermiyo benim de çocuğum yok evliyim bide antepte oldum ameliyatımı Ertan günal iyi bir doktor 10-12 bin arası değişiyor ameliyat .. meme başı yerleştirmesinde süt bezlerine sıkıntı veriyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…