• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17.000 ev kirası sizce normal mi?

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.316
3.477
133
Merhaba kızlar Antalya da oturuyorum otırdugum evde 1.kat. Geçen sene iş arkadaşımın annesinin evime taşındım. 11.000 den 17.000 e çıktılar şubat ayı tefe tüfe oranına göre. Beniö maaşım 50.000 ve teknik memurum. Yüzde 12 gibi bir zam alıyoruz. 3 4 gundur sinirden kendimi yiyorum. Sizce normal mi ben mi abartıyorum?

Merhaba kızlar Antalya da oturuyorum otırdugum evde 1.kat. Geçen sene iş arkadaşımın annesinin evime taşındım. 11.000 den 17.000 e çıktılar şubat ayı tefe tüfe oranına göre. Beniö maaşım 50.000 ve teknik memurum. Yüzde 12 gibi bir zam alıyoruz. 3 4 gundur sinirden kendimi yiyorum. Sizce normal mi ben mi abartıyorum?
Tüfe oranina göre yapmışlar zaten normal Antalya gibi bir yerde oradan ciksaniz 20 den aşağı bulamazsınız belkide daha fazla bir taşınma size 100 bine patlar.

Ben de Mersindeyim geçen bir konuda yazmıştım oturduğum sitede 20 diye söylediler kiralık evi soranlara karşı sitemde 25 bin onun yan tarafında 30 isteyenleri duydum evler genellikle 3+1 4+1 arası.

Tüfe oranina göre yapmışlar zaten normal Antalya gibi bir yerde oradan ciksaniz 20 den aşağı bulamazsınız belkide daha fazla bir taşınma size 100 bine patlar.

Ben de Mersindeyim geçen bir konuda yazmıştım oturduğum sitede 20 diye söylediler kiralık evi soranlara karşı sitemde 25 bin onun yan tarafında 30 isteyenleri duydum evler genellikle 3+1 4+1 arası.
40 50 abartı 150 bin maaş lazım ona

Antalya için normal keşke kiralara bir çözüm bulunsa ama maalesef pek çözümü yok gibi :( kiranız uygun olduğu için bence hiç sorun çıkarmayın tabi ki her ay bu paraları temel bir ihtiyaç için vermek insanı kötü hissettiriyor ama en azından diğerlerine oranla uygun fiyata oturuyorsunuz (önceden antalya da yaşıyordum kiralar o zaman da yüksekti)

Küçük bir ilçede yaşıyorum, beş ay önce falan taşındım ve 23000 lira liram. Antalya'ya göre çok iyi bence, hiç öyle kendinizi yiyip bitirmeyin, çıktığınız an en az 20000 lira kiralar.
Allah cümleten yardımcımız olsun

Gayet uygun.
Tüfeye göre bu hesap yapıyorsa tamam hak geçmemiş ama 17 bin çok uygun bence.

Back