- Konu Sahibi 16_peri_16
-
merhaba peri, nasıl oldun? umarım ağrın falan kalmamıştır. normal hayatına döndün mü artık?
bizi son durumdan haberdar et, açıp açıp bakıyor musun
teşekkur tatlım cvbın için bende bandaj yoktu sporcu sutyenı vardı amelıyattan sonra onu takmıslar memişlerıme :) ılk 1 hafta bakamadım sonra baktım fuze gbılerdı dımdık ve tasssss gbı ...oyuzden merak ettım işte suan kı buyuklugu ıyı sütyene falan gerek yok gez dolaş :)))))) ama şişlikler inice kı durumu nu merak edıyorum ıste gerçi eskısı gbi olmuycagi icin nasıl olursa olsun ben onları yerimmmmm yerrrrrrr :)))))
süperimmmmm tatlımmmmmmmmmmm agrım kalmadı ama sabahları uyandıgımda sag memişim acıyo biraz daha arkamda yastıklarala yatıyorum oyuzden olabılır belkı yanda yatmadım daha korkuyorum :) ayyy canımm acık bakmazmıyım her gun sevıyorum oksuyorum onları ben sevgisiz kalmasınlar ve bu buz gbı havada hıc üşenmeden kıyafet denıyorum evde kendı capımda nasıl duruyo dıye sütyenler gecelikler falan maşallhh bi icim su görüntü yanınazar degmesın öyle tatlımmm
+ Foto bekliyoruz en kıssa zamanda o zaman madem ortalıkta geziniyorsun öyle..
oooh oh maaşallah
valla süper haber, normale dönmüş gibisin, ufak tefek sıkıntılar da zamanla geçicek artık
kaldı 37 gün...
ewet canımcım iyileştim :)) 37 gün ne? amelıyatına mı okadar kaldı yoksa....
geçmiş olsun canım.
ehehehe aynen öylegün sayıyorum artık, bir aksilik çıkmazsa 18 şubatta ameliyatım
teşekkürler canımm ... senınkıler çok güzel duruyo güle güle kullan
vay be. kışta operasyon, yazda da gezme tozma, süpermişhayırlı olsun. inş herşey istediğin bigi olur.
evet hesap budur, yaza kadar şekillensinler ki açıp gösterebilelim
harika 4 gün sonra cicilerin olacak.senın kadar meraktayım,insallah benımde gun saacagım zaman gelır
evet hesap budur, yaza kadar şekillensinler ki açıp gösterebilelim
evet 18 subatmıs.ben onun 18 ını gordum ya aklıma bak ocak sandım :) olsun tarıhın bellı olmus bu cok guzel ama 1 ay varya seker ben bekleemezdım vallayok canım 4 gün sonra olanlar benimkiler değil, benimkiler şubatta
evet 18 subatmıs.ben onun 18 ını gordum ya aklıma bak ocak sandım :) olsun tarıhın bellı olmus bu cok guzel ama 1 ay varya seker ben bekleemezdım valla
valla karar verip doktordan randevumu aldığımdan beri geçmiyor günler offffff
hadi sen de elini tut, bak şekil şemali ameliyattan 3 ay sonra falan oturmaya başlıyor, yaza anca yetişiriz
bu arada benim doktorum da antalyaya geliyor ameliyatlar için galiba haftada 1 gün. istersen telefonunu vereyim, görüş bi.
tatlım doktorun kımdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?