16_peri_16 meme estetiği

16_peri_16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
160
1
46
Bursa
sizlere memiş kardeş geldı kızlarrrrrr çok mutluyum çok istıyodum ama bukadr cabuk olacagımı bende bılmıyodum hayaldı gecek oldu gerçekten
cumartesı saat 10 30da amelıyata gırdım 12 30 da cıktım oralarını hatırlamıyorum tabı sonra ayıldıgımda acayıp bı agrım vardı kollarımı hıc kımıldatamadım. akşam saat 8 gbı evıme geldım yemek olarak sadece corba yedım daha dogrusu annem yedirdi tuvalete falan yardım alarak gıdıyorum hala da ama ılk gune göre ıyıyım .
3.gunumdeyım bugün agrım pek yok tek sorunum kollarımı çok az kaldırabılıyorum okadr ve halada memişlerime bakamadım :2: daha dogrusu şuan cesaretım yok amelıyat sırasında sporcu sudyenı takılmış hem çıtçıtlı hem fermuarlı acayip dar zor nefes alıyorum ve acarsam kapatamam dıye bakmıyorum hem biraz daha iyleşsın nasıl olsa artık benimleler doya doya bakabilirim
275cc mentor marka dual plan la oldum . doktorum mesut özcan sadece o doktoru araştırdımm ve ona amelıyat olanların yorumlarını okudum ve karar verdim. başka hic bı doktora gitmedim doktoruma çok güvendim çunkı zaten bursadakı çogu estetıkcınn hocasıymıs kendısı ve suan göremesemde benımle olan memişlerıme sahıbimmmm çokkk mutluyum .
herkese çokkkkkkkk teşekkür edıyorum başta kadınlar kulubune ve butun arkadaşlarıma iyiki varsınız kızlar
mucskkkkkkkkkkkkkkkk

oyy bebeğimm valla ne ara oldun kız :) çook sevindim..güle güle kullan cicişleriniiiiiiii :) hoşgeldin bebeğim

Demek hayatına açtığın yeni sayfada gayet mutlusun:)Canım benim çok geçmiş olsun.Güle güle,sağlıklı ve mutlu günlerde kullan inşallah.Zor geçen 3.günü atlattığına göre bu iş burda bitti gitti demektirHaydi bakalım memiş kardeşim artık yürüdüğün yola yenilenen halinle,daha sağlam ve güven dolu adımlarla basman dileğiyle

Gecmis olsun gülüm . Benim de tam 9 günüm kaldı çok heyecanlıyım. Doktor Hasan fındık a olacağım. Umarım benim de iyileşme surecim hızlı olur çünkü ameliyattan 9 gün sonra çalısmam gerekiyor.. Ve tezgahta kollar çok yoruluyor..

9 gün sonra işe başlarsın toparlanmış olursun canım 9 günde merak etme

canım çok geçmişler olsun desene sende memişliler kervanına katıldın :) hadi darısı bizim başımıza bende mesut hocaya gittim ama ben devlette olucam mümessillik yaptığım için hepsiyle kanka gibiyim silikonları bile bizden alıyolar adam geç bi saate bitireyim git evine diyo düşün
karar verdiğim gibi milletin laflarına kanser yapıyo bilmem ne demesine bakmadan gidip olcam

oooooooooo süpermiş canım ol bencede . şuan memişlerimi goremesemde onlara alıcagım cicileri düşündükçe çoook mutlu oluyorum walla senınde ıyı haberlerini alırız insallh canımm darısı isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…