Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim seninle tanismadik ama dun gece 2000 cektim dua ettim senin icin allah kabul etsin dualarini :)Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun..
Bu mübarek günde Rabbim ne muradınız varsa versin.
"ah" ettiğinizde hızır gibi yetişsin yardımınıza.. Semaya açılan ellerinizi boş döndürmesin.
Burda birbirini tanımayan insanların birbirlerine dua etmeleri beni çok etkilemişti bu vesileyle girmiştim topiğe.
Güzel yüreğinizle tertemiz dualar ettiğiniz için teşekkür ederim.
Hanelerinizden huzur ve sağlık eksik olmasın.
Canim benim seninle tanismadik ama dun gece 2000 cektim dua ettim senin icin allah kabul etsin dualarini :)
bugün saat 16:00 ya kadar yazın yoksa ben okur geçerim kızlarkızlar donuk pudra için aldığım 2000 var
okumak amin demek isteyen varsa 500 tane verebilirim
Birbirini tanimayan insanlar birbirleri icin dua ederlerse daha iyi olurmus :)Çok ama çok teşekkür ederim.O kadar duygulandım ki hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun.
bir günde paylaşılmış tesbihat.
Birbirini tanımadan yardımlasmak dualasmak ne güzel.
Amin.. Sizlerinde amin diyen dilleriniz dert görmesin.
teşekkür ederim canımVaryemez ben 2500 oldum 500 gupseye verdim katılmak isteyane pay etmek istedim ne kadar çok klişi amin derse o kadar iyi olur :)
500 alıyorum ben farmasi pudra için
kızlar bugün malum cuma Müslümanların bayramı cumamız mübarek olsun
Peygamber efendimiz 'e ( S.A.V) salavat getirmeyi unutmayın ( nacizane tavsiyem)
en azından 100 tane salavat getirmeyi günlük adet edinelim inşaallah ....Rabbim peygamberimizin (s.a.v) şefaatini hepimize nasip etsin inşaallah AMİN
Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh*Manası:
Allah Teala Muhammed’i bizim adımıza mükafatlandırsın ki, O zaten buna ehildir.
Fazileti:
Efendimiz (s.a.v.) buyuruyor ki:
“Kim bu salavatı bir defa okursa yetmiş bin yazıcı melek bin sabah sevabını yazmaktan yorulurlar.”
herkes paylaştı donukpudra için okuyoruz bende 2500 var sende katılmak istersen verebilirim bnde akşama başlayacağımkızlar kim için okuyoz şu an...
bende okurum 1000 tane akşama kadar