Selam Arkadaşlar. Dualarımız günlük okunmaktadır. Sıra GirLookingForLove Önce 2 rekat Allah rızası için namaz kılıyoruz.
Namaz ardından arkadaşımızın(kendimizin) dileğinin kabulune niyetlenip dualarımıza başlıyoruz.
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez la ilahe illallah
10 kez salavat
25 defa ''Estağfirullahel Azim''
3 defa Fatiha Suresi
3 defa İhlas Suresi
3 defa İnşirah Suresi
1 defa Nasr Suresi
3 defa felak Süresi
3 defa kevser
11 adet Ayetel kürsi.(sıra kendisinde olan kişi
11+6 adet okuyacak. amaç 70e tamamlamak)
5 defa ''Allahumme salli ve sellim ve barik ala men aleyhissalatü vesselam ve ala alihi ve ashabihi ve etbaihi bi adedi halkike rızai nefsike ve zineti arşike ve midadi kelimatike Ya Gafur Ya Rahim Ya Latif Ya Erhamerrahimin''
Hepsi bitince tekrar niyetimiz için dua edip
''Rızai ilahine bıraktım. Amin.'' dedikten sonra huzurla Rabbimize güvenip rahatlıyoruz.
Rabbim peygamber efendimiz güzel hatrı için dualarımı kabul etsin.
Elimizi açıp amin dediğimiz dualarımı kabul etsin.
Cerkezpsase +
GirLookingForLove B BEYBISIM @Papatya(mazeretli)
Y yesil_zeytin_ segazel _Simurg_ +
1-
Cerkezpsase Duam: Tek istediğim eğer gönlümdeki kişi (ayrıldığım nisanlim) hayırlısı ise gerı dönmesi, değil ise karşıma hayırlı bir kısmet çıkması. .. Allah hepinizden razı olsun
2-
GirLookingForLove Duam: Allahım tez zamanda bana gönlümden geçtiği gibi hayırlı bir iş nasip eyle ve gönlümdeki insanla hayırlı bir evlilik yoluna çıkmayı nasip eyle. Amin
3-
B BEYBISIM Duam: Adım Zeliha Allah im en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eyle amin
4-
M maviduvar1 Duam:Bi kaza geçirdim. Vücudumda bazı yaralar var. Bu yaraların iz bırakmadan bir an önce iyi olmasını diliyorum Rabbimden. Eski halime dönmek istiyorum.
5-
Y yesil_zeytin_ 6-
segazel 7-
_Simurg_ Duam: Borçlarımızı kolaylıkla bitirip,en hayırlı şekilde ve en hayırlı yerde kolaylıkla yuvamızı kurmak istiyorum.