- 21 Aralık 2015
- 1.049
- 814
- 38
- 35
- Konu Sahibi The Calender
Canim suan itibariyle kirmizi bayragi cekmis bulunuyorum mazaretliyim biter bitmez ark icin okuycam ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH kabul etsin cnm...Liste sonuna kadar herkese okuduk Allah kabul etsin dileklerinizi kizlar..,
Benim dilegim,
Saglikli hamilelik gecirmeyi nasip etsin Rabbim bebegim zamaninda saglikli sihatli dogsun hayirli evlat olsun, Allah yolunda anali babali buyutmek nasip olsun evimin huzuru daim olsun... Rabbim isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin hayirlisiyla insallah... The Calender
cnm niyetini yazmamışsın ....Allah razi olsun canim.
mazeretim bitsin bende sizlere okumayi dort gozle bekliyorum insallah.
cnm niyetini yazmamışsın ....
tmm cnm ekliyorum şimdi ALLAH hayırlısıyla niyetini kabul etsin...benim duam oglumun dilinin cozulup meramini anlatmaya baslamasi canim.
tmm cnm ekliyorum şimdi ALLAH hayırlısıyla niyetini kabul etsin...
sekine duası listemiz Rabbim kabul etsin :)
1--- gulbera ------------1,2,3,4,56
2--- ezeleren -----------1,2,
3--- H HERA0312 -------1,2,4,5,
4--- The Calender -------1,2,3,4,5
5--- ariyana ------------1, mazeretli
6---@msgulerr-----------1,2,3,
7--- Sealand -------------1,2,3,4,5
8--- denizinmavisi ------1,2,3,4,5,6,7.,8
9--- Hasretim bebiko ---1,2,3,4,5
10--- G guzbahar ----------1,
11--- M meleek9090 --------1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
12--seyda33----------------1,2,34,5,6,7
gulbera duası: Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle AMİN
ezeleren duası: Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin bize inşallah
H HERA0312 duası :Allahım sen herşeyin hayırlısı nasip et kalbimizi de buna razı kıl. kalbimizden geçenleri senden daha iyi bilen yoktur Yarabim gönlümüzden geçeni bize hayırlısıyla nasip et. Borçlarımızı ödememizi , işimizdeki rızkımızı , alacağımızı almamızı ,yuvamızı kurup huzurlu bir aile kurmamızı tez zamanda nasip eyle yarabbim. Amin
The Calender duası :RABBİM erkek kardeşlerime doğru yolu göstersin doğru insanlarla karşılaştırsın ,üzerlerindeki tembellikten ve şeytanın vesvesesinden kurtarsın,onlara yuvalarına huzur mutluluk bereket versin kötü alışkanlıklarından tez vakitte kurtarsın ve yuvalarında çocuklarıyla hayırlı bir ömür nasip etsin İNŞALLAH.AMİN
ariyana duası glumun dilinin cozulup meramini anlatmaya baslamasi
@msgulerr duası : allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.allahım sen dua sahibi arkadaşımıza hayırlı kolay doğum nasip eyle. Bebeğini sağ salim saglikli bir şekilde kucağına almasini ve sağlıklı bir şekildebuyutmesini nasip eyle. Evladına esine kardeşine annesine babasına sağlıklı huzurlu bir hayat nasip eyle. her zaman senin yolundan yürüyen sevdiğin kulların arasında olsunlar inşallah. Yuvasından huzur mutluluk sağlık eksik olmasın inşallah. Amin.
Sealand duası : Tez zamanda dünya ve ahirette yüzünü güldürecek imanlı takva sahibi hiçbir kötü alışkanlığı olmayan karşılıklı sevip ve saygı duyabileceği ,mert,merhametli,ona sahip çıkacak ,çalışkan,evine düşkün,birlikte iken Rabblerini unutmayacağı ve Rabbinin rızası üzerine bir hayat yaşayacakları ve cennette de eş olacak biri ile mutlu bir evlilik ve kısa zamamda salih ve saliha çocuklar
denizinmavisi duası :Allahim oncelikle Tüm gunahlarimi bagisla, hatalarimi affet. Bir daha yapmamayi nasip et. Tum sikintilarimi gider. Hayirli ,ask dolu birbirimize uygun gönlüme,mantigima gore bir evlilik ve hayirli evlatlar nasip et.
Hasretim bebiko duası :allahim sen affedicisin affetmeyi seversin bizim gunahlarmizi affet bizlere sifa ver evimize mutluluk huzur ve bol rizik ver tez zamanda hayirli saglikli bol rizikli evlat lar ver"amin
G guzbahar duası :Allahım sen güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım.
M meleek9090 duası :Saglikli hamilelik gecirmeyi nasip etsin Rabbim bebegim zamaninda saglikli sihatli dogsun hayirli evlat olsun, Allah yolunda anali babali buyutmek nasip olsun evimin huzuru daim olsun... Rabbim isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin hayirlisiyla insallah..
seyda33 duası :Rabbim tez zamanda hayırlı bir iş ve ve hayırlı bir eş nasip etsin inşalah..amin
Canım tam okunusu şeklini başa da ekler misin Daha ayrıntılı yazdığın sayfayi...çok uzun oldu arkadaşlar kusura bakmayın eğer katılmak isteyen arkadaşlar olursa liste yapalım ve nasıl okuyacağımıza karar verelim......