Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istersen bendeki 3000 den alabilirsin katılmak istediğin için :)ay ne çabuk bitmiş...yetişemedim... Donuk pudra arkadaşımızın duasına yürekten amin diyorum..Rabbim tez zamanda gönlündeki muradı versin...
yok donukpudraya henüz başlamadık o regl bittikten sonra hacet namazı kılacak sonra başlayacağız öyle değil mi ?sanırım sıra bana gelmiş...hacet namazını akşam kılabilirim.işteyim şuan...
yok donukpudraya henüz başlamadık o regl bittikten sonra hacet namazı kılacak sonra başlayacağız öyle değil mi ?
pardon haberim yok en son neye karar verildi bildiğim kadarıyla donukpudranın eşi kılacaktı ama en son ne oldu bilmiyorum.... valla sayı bitti ama benm sayıdan sende katılmış ol diye verebilirim sen nasıl istersen bu işlerde ne kadar çok katılan olursa o kadar iyi olur bir bakarsın senn dilek kapın açık olur senden dolayı kabul olur :)öylemi farmasi bana mesaj atmışta bilgi almak için geldim bende...pudranın eksiği varsa ben alabilirim kızlar
yok donukpudraya henüz başlamadık o regl bittikten sonra hacet namazı kılacak sonra başlayacağız öyle değil mi ?
yok hayır dün ben eşime kıldırdım namazı..
cekebilirsiniz..
Allah dua eden dillerine ellerinize dert vermesin arkadaşlar.Hepiniz sağolun.
Allah razı olsun. Fakat tesbihattan ben alamadım.ben sana yetişemedim galiba canım senden 500 alayım mı bende amin demiş olayım
benden 500 sana verdim benimki 2500 oldu sende katılmış ol :)ben sana yetişemedim galiba canım senden 500 alayım mı bende amin demiş olayım
tamam canm teşekkürlerdonukpudraya başladık kızlar
eşi kılacaktı hacet namazını
ayrıca hacet namazlarınızı teşbihten önce ya da sonra kılmanız farketmiyor
başkasına kıldırmanız da farketmiyor
dün iyice bu konuyu araştırdım bilginize