abla cım aslında gitmemen en makbulu ama gitmek zorundayım diyorsun o zamam abla cım onlar yerken ordan sana da yazık canın illaki çeker artık sende diyetine uygun bir şeyler yapmalarını rica edersin abla cımbişey danışcam kızlar belki durumum kg olarak şu an çok vahim ama inanılmaz iradeliyim asla kaçamak yapmam karar vermişsem tamamdır diyceksiniz niye kg aldın geri ipin ucu o kaçtı ama tuttum şey diycem arkadaşlarla gün yaptıkayda 1 gün sadece napsam orda ha yemeye bilirim tutarım kendimi ama ortamda çıkıntı olmasam mı azcık napsam o gün hamurişleri değildi salata tarzı bir çeşit olur ondan tadayımdiyorum yoksa asla mı söz sizi dinliycem gitmesem olmaz sadece ayda 1 kerecik
abla 40 sayfaya kadar okudum o kadar inançlı isteklisin ki hani o yazıları okuayarak kendim motive oldum ama abla cım aklıma takılan bir soru var temmuz da 115 kiloya inmiştin 1 ayda üstelik hala diyet yaptığını yazıyordun nasıl olur 1 ayda 10 kilo alırsın .. o süreç te tartılmayı neden bıraktın ablameski yazılarımdan duygulandım yine ah ahhh
Canim istemez o konuda sıkınti yok hatta yiyeneri zavalli gibi görüyorum he heabla cım aslında gitmemen en makbulu ama gitmek zorundayım diyorsun o zamam abla cım onlar yerken ordan sana da yazık canın illaki çeker artık sende diyetine uygun bir şeyler yapmalarını rica edersin abla cım
abla bak şu an saat gece 1 ben senin topikteyim şu mesajın yok mu resmen senin yürepindeki isyanın acının haykırışı abla benim kilom da 80 olabilir ama eşim o kadar çok kalbimi kırdıki sen kendini kadın mı sanıyon insanlıktan çıkmışsın kaç kere böyle dedi allah biliyor o kadar mutlu bir yuvamız varki ve eşime o kadar çok vefa borcum var ki anlatamaam iki işte çalışıyor ve ben i özel üniversite okutuyor kendisi ortaokul mezunu ama ben meslek sahibi olayım diye üniversiteye borç harç 22 milyar ödedi . ama kilo konusunu ben veremem dediğimde de o da hakaret edip beni hep ağlatmıştır.... yine kurban bayramında gittik alışverişe o kadar çok indirim vardı ki bir mağazada ben 3..4 şey aldım daha almak istiyordum eşim kızdı artık çık seni bekleyemem gidelim dedi.neyse yolda dedim niye böyle yaptın normalde çok cömert ...bana dediki artık bıktım kilo lu bir kadınla yaşamaktan sana defelarca anlattım 60 kiloya in sen inadına aldın küçükkken bir teyze vardı kocası uzun fit kadın top gibi kısa yuvarlak hepimiz onla dalga geçiyorduk kendime diyordum neden boşanmıyo bu adam bu kadından .en korktuğum şey başıma geldi benim dedi.eşim 178 boyunda 88 kilo ama çok fit duruyor.işte o gün abla çok fena kalbim kırıldı dahasıda var ama ona hiç kızmıyorun o benim her şeyim sevdiğim evliliğim için senle beraber savaşacağım taki 54 olana kadar abla cım .psikolojim çok yoruldu.hep takıntı haline geldi kafamda kilo eşime kızmıyorum sonuçta her erkeğin görmek istediği ve hayal ettiği bir kadın var benim eşim de zayıf istiyor .eşimi geçtim ben sağlıkçıyım ilk ve acil yardımcıyım kaç ders konjestif kalp yetmezliği ve emay konusunu işkedik. yani kalb in durması en büyük sebeb stres ve yalnış beslenme .ölüm oranlarının çoğu kalp durması sonucu oluşuyor .yani kısacası abla eşimide geçtim sağlığım için başarmalıyım abla dediğim gibi her zaman topiğinde umarım sıkılmazsın benden☺Kilolu Bayanların Duyguları
Kilolu olmanın verdiği duygu karmaşıklığını sadece kilolu olanlar anlar.Hayat herkesi çeşitli sorunlarla sınarken bizi de kilolu olmakla sınar.Kimse fark etmez,kimse bilmez ama bizler çoğu insanlardan daha sabırlı,daha hassasızdır.Kilolu olmak bize bunu öğretmiştir.Özellikle ilkokul sıralarından beri kiloluysanız arkadaşlarınızın sizinle alay etmesine sabredersiniz.O yaşta çocuklar daha acımasız olurlar ve karpuz,patates,şişko şişko diye alaylara maruz kalırsınız.Liseye gelirsiniz bakışlara sabretmeyi öğrenirsiniz.Ergenliğe yeni adım atılmıştır,bedenimiz yeni keşfediliyodur ve bizim utanmamız gereken bir bedenimiz vardır kafamızdaki düşüncelere göre.Hele o beden dersleri yok mu,üzerimize hangi eşortmanı giyersek giyelim olduğumuzdan daha kilolu görünürüz.Soyunma odalarında,derste koşarken,takla açarken hep gözleri üzerimizde hissederiz.
Aşık olmakla yeni yeni taşırken buna hakkımızın bile olmadığını öğreniriz.Hoşlandığınız çocuk o kilolu kız diye bahseder sizden.Üniversiteye gelince de durum değişmez,çünkü hala dilinin kemiği olmayan insanlar vardır orda da.Sınav esnasında kopya çekmek için seni önümüze oturtalım da önümüz kapansın hoca bizi görmesine kadar varır konuşmalar,acı tebessümle gülmeye çalışırız,yine sabrederiz.Toplu taşıma araçlarını kullanırken kimse sizin yanınıza oturmak istemez diye düşünürsünüz.Yanınıza oturanlar iki büklüm olurlar,utanırsınız,sabredersiniz.Dışarda arkadaşlarla yemek sipariş verince tepsinizi masaya taşırken sanki tüm bakışları üzerinizde hissedersiniz.Sanki insanlar "Şu kadına bak şişkonun teki hala boğaz derdinde" diye sizin hakkınızda düşünür zannedersiniz.Oysa yemeğiniz yanınızdaki zayıf arkadaşlarınızla aynıdır.Tabağınıza az yemek koysanız bu sefer de "Aman sen az yesen nolcaak sanki" bakışlarını hissedersiniz,buna da sabredersiniz.Aşık olmak zaten yasaktır,suçtur.Ama sevgilisi olanların işi de zordur.Sürekli sevdiğini kaybetme,beğenilmeme korkusu vardır.Kıskançlık tavan yapmıştır.Zayıf bi kıza sevgilinizi kaptırma korkusu en büyük kabusunuzdur.Yolda yürürken başımızı kaldırmaya korkarız,gözümüzün içine bakıp şişmansın sen bakışlarını görmemek için.Bu yüzden makyaj da yapmayız,saçımıza da dikkat etmeyiz bazen.Bazen de tam tersi şişmanlığımızı saçımızı,makyajımızı ön plana çıkartarak gizlemeye çalışırız.Bizler hep tek tip kıyafetler giyiniriz.Pantolonlarımız hep göbeğimizi sıktığı için kat kat kilolar fışkırır üstten.Eğer oturduğumuz yerde büyük beden kıyafet yapan küçük mağazalardan yoksa ya da özel diktirmiyorsak,alışveriş yaptığımız yerde bellidir.Zaten büyük bedene yönelik uygun fiyatlı büyük mağazalar 1 ya da 2 tane.XXL hatta 3XL kıyafetler sadece sokağa çıplak çıkmamak için giydiğimiz şeylerdir.Çünkü modeller hep aynıdır,farklı bile olsa üzerimizde belli olmaz.Topuklu giymeyi bazen çok isteriz ama şişko ayaklarımız buna müsade etmez,çünkü hemen şişerler.Uuzun çizmeler görürsünüz vitrinde,almak istersiniz.Ama ayağınıza giyince bacağınız şişko şişko görünür.Nerde kaldı modaya uyup pantolonu çizmenin içine sokmak,ancak rüyamızda belki.Moda da yoktur bizim için ve biz yine sabrederiz.Eğer öncekine göre daha çok kilo aldıysak eski arkadaşlarla buluşmak istemeyiz,hep bi bahanemiz vardır,çünkü utanırız bedenimizden.İnsanların kilo almışsın sözlerinden kaçmak isteriz. Bizler aslında Allah'ın sınadığı en büyük dertlerden birini çekiyoruz.Çünkü sadece fiziksel olarak değil sağlık yönünden de sınanıyoruz.Yarım saat yürüsek nefes nefese kalıyoruz,belimiz ağrıyor.Yatarken bazen göğsümüz sıkışıyor.Biz insanların örnek alması gereken sabır taşı kişileriz aslında.
Evet ben de kiloluyum,her pazartesi diyete başlayanlardan,ama devamını getiremeyenlerdenim.15 dk yürüyüş yapmanın bile zor geldiği,spordan uzak duran sadece diyetle zayıflamaya çalışanlardanım.Ama hayır artık değişmesi gereken şeyler var.Yıllardır sabırla kilolu kız lakabını yük gibi taşıyorum omuzlarımda.Benimle benzer şeyler yaşadığınızı biliyorum,o yüzden birbirimizi motive ederek bu yükü omuzlarımızdan atmak için elimizden geleni yapalım arkadaşlar
abla bak şu an saat gece 1 ben senin topikteyim şu mesajın yok mu resmen senin yürepindeki isyanın acının haykırışı abla benim kilom da 80 olabilir ama eşim o kadar çok kalbimi kırdıki sen kendini kadın mı sanıyon insanlıktan çıkmışsın kaç kere böyle dedi allah biliyor o kadar mutlu bir yuvamız varki ve eşime o kadar çok vefa borcum var ki anlatamaam iki işte çalışıyor ve ben i özel üniversite okutuyor kendisi ortaokul mezunu ama ben meslek sahibi olayım diye üniversiteye borç harç 22 milyar ödedi . ama kilo konusunu ben veremem dediğimde de o da hakaret edip beni hep ağlatmıştır.... yine kurban bayramında gittik alışverişe o kadar çok indirim vardı ki bir mağazada ben 3..4 şey aldım daha almak istiyordum eşim kızdı artık çık seni bekleyemem gidelim dedi.neyse yolda dedim niye böyle yaptın normalde çok cömert ...bana dediki artık bıktım kilo lu bir kadınla yaşamaktan sana defelarca anlattım 60 kiloya in sen inadına aldın küçükkken bir teyze vardı kocası uzun fit kadın top gibi kısa yuvarlak hepimiz onla dalga geçiyorduk kendime diyordum neden boşanmıyo bu adam bu kadından .en korktuğum şey başıma geldi benim dedi.eşim 178 boyunda 88 kilo ama çok fit duruyor.işte o gün abla çok fena kalbim kırıldı dahasıda var ama ona hiç kızmıyorun o benim her şeyim sevdiğim evliliğim için senle beraber savaşacağım taki 54 olana kadar abla cım .psikolojim çok yoruldu.hep takıntı haline geldi kafamda kilo eşime kızmıyorum sonuçta her erkeğin görmek istediği ve hayal ettiği bir kadın var benim eşim de zayıf istiyor .eşimi geçtim ben sağlıkçıyım ilk ve acil yardımcıyım kaç ders konjestif kalp yetmezliği ve emay konusunu işkedik. yani kalb in durması en büyük sebeb stres ve yalnış beslenme .ölüm oranlarının çoğu kalp durması sonucu oluşuyor .yani kısacası abla eşimide geçtim sağlığım için başarmalıyım abla dediğim gibi her zaman topiğinde umarım sıkılmazsın benden☺
ben hala uyumadım elavinya abla nın topiğinde 62 sayfaya geldim çok fena gazlandım .çok güzwl yorumlar ve zayıflayanların yaptığı yorumlar ☺yarın uzunca cevap yazacağım ne yapsak diye arkadaşım ama eşime gelince anladığım kadarıyla adam da kilo takıntısı var hani bazıları para takıntı yapar bazıları din i eşim de dış görünüşü çok takıyor artık ona hiç kırgın değilim affettim gittim ama zayıflayınca ona diyorum sana hiç acımayacağım hep pahalı markalar alacağım şık olmak için☺oda diyor ah sen 54 ol ne istersen yaparım çok iyi biri eşim hakkını yiyemem ☺çok üzüldüm ,çokta kızdım eşine ne demek kilolu bir kadınla olmaktan bıktım ,napalım ölelim mi yani kiloluyuz diye üstelik sen benden 16 kilo daha zayıfsın ...Ben o kadar insem göbek atarım herhalde ,kilo verilir de bu saatten sonra nasıl kalp kırıklıklarınızı düzelticek bilmiyorum ...Bu arada biraz daha farklı bir şeyler yapmamız lazım kilo verme işinde ,neler yapalım evde leslie sansone videoları mı ,yoksa detokslar mı bilemiyorum..Tartışalım bence bu konuyu ...
Güzelim ya neler yaşamamışim ben ,neler yaşamamişsin sen sanki bir kitap okurmuscasına takip ediyorşun beni duygulandirdin gercekten,bu yazdiklarimi 2kere okudum ayrica ben mi yazmısım diye fena döktürmüsvm 35yılin patlamasi artik yeter hepimiz basarcz sen cok istekli ve iradelisin gün gelicek bu yazılarimızi okuyup ic gecircez ah ah diyerek cünkü o zaman ideal kilomuzda olcaz insallahben hala uyumadım elavinya abla nın topiğinde 62 sayfaya geldim çok fena gazlandım .çok güzwl yorumlar ve zayıflayanların yaptığı yorumlar ☺yarın uzunca cevap yazacağım ne yapsak diye arkadaşım ama eşime gelince anladığım kadarıyla adam da kilo takıntısı var hani bazıları para takıntı yapar bazıları din i eşim de dış görünüşü çok takıyor artık ona hiç kırgın değilim affettim gittim ama zayıflayınca ona diyorum sana hiç acımayacağım hep pahalı markalar alacağım şık olmak için☺oda diyor ah sen 54 ol ne istersen yaparım çok iyi biri eşim hakkını yiyemem ☺
Ya varya koptum aglancak halimize öldüm gülmekten fıldir fildir demisşin ya benim tarti elektronik simdiki zavalli numaralar oynuyo yerindn dogru ibreyi görene kadarselam canım ya cok ozur dıleyerek bı konuda soru soracagım sana
ılk sayfada şu yazdıgın tartıya çıktım 120 de bitti ve tekrar 40 a geldi 160 kg dum bu cumle takıldı aklıma,120 ile 0 arasındakı 10 kgyu dahıl ederekmı soyledın yoksa ıbre 120yi asıp tekrar 40a geldı dıyemı 160 dedın??eger o kısı atlayıp soyledıysen suan 10 kg daha fazla vermıs gıbı düşün kendını,cunku ıbre 120yı asıp 40a gelıyosa kılo 170 oluyo benım hesabımla..nerdenmı bılıyorum,tartı ibresini bende fıldır fıldır döndürüyorumda ordan bılıyorum:)
İnanmıyorum sana olmaz canim benim max 17gün bile vermedgm oldu hedefinı kücük tut ayda bir kg versen 2yilda 24kg eder böyle düşün toplan dixetm bozvldu diye düsünme sabah kalk aynen devam14750 adım atmışım bugünkilom sabit sinir oldum ne kadar abur cubur varsa yedim yapamıyorum beceremiyorum
Velhasil kelam kg ve 120 devir den sonra 0dan 10gidiyo 120+10=130 olur ordaki boşlugu ekliyosun zaten bence yanlis dgl 120+40 olmali diyorum tartısmaya acik yind de ah ahselam canım ya cok ozur dıleyerek bı konuda soru soracagım sana
ılk sayfada şu yazdıgın tartıya çıktım 120 de bitti ve tekrar 40 a geldi 160 kg dum bu cumle takıldı aklıma,120 ile 0 arasındakı 10 kgyu dahıl ederekmı soyledın yoksa ıbre 120yi asıp tekrar 40a geldı dıyemı 160 dedın??eger o kısı atlayıp soyledıysen suan 10 kg daha fazla vermıs gıbı düşün kendını,cunku ıbre 120yı asıp 40a gelıyosa kılo 170 oluyo benım hesabımla..nerdenmı bılıyorum,tartı ibresini bende fıldır fıldır döndürüyorumda ordan bılıyorum:)
İnanmıyorum sana olmaz canim benim max 17gün bile vermedgm oldu hedefinı kücük tut ayda bir kg versen 2yilda 24kg eder böyle düşün toplan dixetm bozvldu diye düsünme sabah kalk aynen devam
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/page-12 canım bu konuyu takip et mutlaka.benim yerle bir olan motivasyonumu bir günde toparladı.bu sözlerin gaza getiremeyeceği kimse yok bence.baştan sona oku mutlaka.eminim ki tekrar motive olacaksın.bilmiyorum motive olamıyorum inan bana o kadar çok şey yedim ki dün geceSinirlerim bozuk ,kalkıp toparlanmam lazım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/page-12 canım bu konuyu takip et mutlaka.benim yerle bir olan motivasyonumu bir günde toparladı.bu sözlerin gaza getiremeyeceği kimse yok bence.baştan sona oku mutlaka.eminim ki tekrar motive olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?