160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

abla cım aslında gitmemen en makbulu ama gitmek zorundayım diyorsun o zamam abla cım onlar yerken ordan sana da yazık canın illaki çeker artık sende diyetine uygun bir şeyler yapmalarını rica edersin abla cım

eski yazılarımdan duygulandım yine ah ahhh
abla 40 sayfaya kadar okudum o kadar inançlı isteklisin ki hani o yazıları okuayarak kendim motive oldum ama abla cım aklıma takılan bir soru var temmuz da 115 kiloya inmiştin 1 ayda üstelik hala diyet yaptığını yazıyordun nasıl olur 1 ayda 10 kilo alırsın .. o süreç te tartılmayı neden bıraktın ablam

1 ayda 10 kilo aşırı fazla tıka pasa yemediğine eminim neden 10 kilo aldığını anlayamıyorum 1 aya göre çok fazla 10 kilo abla cım değil mi sizcede

1ayda dgl 3 ayda falan seyrek girdgm icin o zamanlar tarih ve kg larda zaman zaman tutarsızlıklar olmust ve gece yemelerm coktu o bitirdi zaten gündüz dijatlydm yine de

abla cım aslında gitmemen en makbulu ama gitmek zorundayım diyorsun o zamam abla cım onlar yerken ordan sana da yazık canın illaki çeker artık sende diyetine uygun bir şeyler yapmalarını rica edersin abla cım
Canim istemez o konuda sıkınti yok hatta yiyeneri zavalli gibi görüyorum he he

abla bak şu an saat gece 1 ben senin topikteyim şu mesajın yok mu resmen senin yürepindeki isyanın acının haykırışı abla benim kilom da 80 olabilir ama eşim o kadar çok kalbimi kırdıki sen kendini kadın mı sanıyon insanlıktan çıkmışsın kaç kere böyle dedi allah biliyor o kadar mutlu bir yuvamız varki ve eşime o kadar çok vefa borcum var ki anlatamaam iki işte çalışıyor ve ben i özel üniversite okutuyor kendisi ortaokul mezunu ama ben meslek sahibi olayım diye üniversiteye borç harç 22 milyar ödedi . ama kilo konusunu ben veremem dediğimde de o da hakaret edip beni hep ağlatmıştır.... yine kurban bayramında gittik alışverişe o kadar çok indirim vardı ki bir mağazada ben 3..4 şey aldım daha almak istiyordum eşim kızdı artık çık seni bekleyemem gidelim dedi.neyse yolda dedim niye böyle yaptın normalde çok cömert ...bana dediki artık bıktım kilo lu bir kadınla yaşamaktan sana defelarca anlattım 60 kiloya in sen inadına aldın küçükkken bir teyze vardı kocası uzun fit kadın top gibi kısa yuvarlak hepimiz onla dalga geçiyorduk kendime diyordum neden boşanmıyo bu adam bu kadından .en korktuğum şey başıma geldi benim dedi.eşim 178 boyunda 88 kilo ama çok fit duruyor.işte o gün abla çok fena kalbim kırıldı dahasıda var ama ona hiç kızmıyorun o benim her şeyim sevdiğim evliliğim için senle beraber savaşacağım taki 54 olana kadar abla cım .psikolojim çok yoruldu.hep takıntı haline geldi kafamda kilo eşime kızmıyorum sonuçta her erkeğin görmek istediği ve hayal ettiği bir kadın var benim eşim de zayıf istiyor .eşimi geçtim ben sağlıkçıyım ilk ve acil yardımcıyım kaç ders konjestif kalp yetmezliği ve emay konusunu işkedik. yani kalb in durması en büyük sebeb stres ve yalnış beslenme .ölüm oranlarının çoğu kalp durması sonucu oluşuyor .yani kısacası abla eşimide geçtim sağlığım için başarmalıyım abla dediğim gibi her zaman topiğinde umarım sıkılmazsın benden☺

elavinya Merhaba canım kusura bakma giremedim bir kaç gündür ,ben 44 beden giyiyorum bazen kalıba göre 46 olabiliyor ,yani bu kiloya gelince muhtemelen bu bedende olacaksın ama yetmeyecek ,bu arada 1.200 gr daha vermişim toplam kilo vermem 5 oldu neden az gidiyor herhangi bir fikrim yok :) görşmek üzere devam ......

çok üzüldüm ,çokta kızdım eşine ne demek kilolu bir kadınla olmaktan bıktım ,napalım ölelim mi yani kiloluyuz diye üstelik sen benden 16 kilo daha zayıfsın ...Ben o kadar insem göbek atarım herhalde ,kilo verilir de bu saatten sonra nasıl kalp kırıklıklarınızı düzelticek bilmiyorum ...Bu arada biraz daha farklı bir şeyler yapmamız lazım kilo verme işinde ,neler yapalım evde leslie sansone videoları mı ,yoksa detokslar mı bilemiyorum..Tartışalım bence bu konuyu ...

ben hala uyumadım elavinya abla nın topiğinde 62 sayfaya geldim çok fena gazlandım .çok güzwl yorumlar ve zayıflayanların yaptığı yorumlar ☺yarın uzunca cevap yazacağım ne yapsak diye arkadaşım ama eşime gelince anladığım kadarıyla adam da kilo takıntısı var hani bazıları para takıntı yapar bazıları din i eşim de dış görünüşü çok takıyor artık ona hiç kırgın değilim affettim gittim ama zayıflayınca ona diyorum sana hiç acımayacağım hep pahalı markalar alacağım şık olmak için☺oda diyor ah sen 54 ol ne istersen yaparım çok iyi biri eşim hakkını yiyemem ☺

Güzelim ya neler yaşamamışim ben ,neler yaşamamişsin sen sanki bir kitap okurmuscasına takip ediyorşun beni duygulandirdin gercekten,bu yazdiklarimi 2kere okudum ayrica ben mi yazmısım diye fena döktürmüsvm 35yılin patlamasi artik yeter hepimiz basarcz sen cok istekli ve iradelisin gün gelicek bu yazılarimızi okuyup ic gecircez ah ah diyerek cünkü o zaman ideal kilomuzda olcaz insallah

selam canım ya cok ozur dıleyerek bı konuda soru soracagım sana
ılk sayfada şu yazdıgın tartıya çıktım 120 de bitti ve tekrar 40 a geldi 160 kg dum bu cumle takıldı aklıma,120 ile 0 arasındakı 10 kgyu dahıl ederekmı soyledın yoksa ıbre 120yi asıp tekrar 40a geldı dıyemı 160 dedın??eger o kısı atlayıp soyledıysen suan 10 kg daha fazla vermıs gıbı düşün kendını,cunku ıbre 120yı asıp 40a gelıyosa kılo 170 oluyo benım hesabımla..nerdenmı bılıyorum,tartı ibresini bende fıldır fıldır döndürüyorumda ordan bılıyorum:)

Ya varya koptum aglancak halimize öldüm gülmekten fıldir fildir demisşin ya benim tarti elektronik simdiki zavalli numaralar oynuyo yerindn dogru ibreyi görene kadar

14750 adım atmışım bugün kilom sabit sinir oldum ne kadar abur cubur varsa yedim yapamıyorum beceremiyorum

14750 adım atmışım bugün kilom sabit sinir oldum ne kadar abur cubur varsa yedim yapamıyorum beceremiyorum
İnanmıyorum sana olmaz canim benim max 17gün bile vermedgm oldu hedefinı kücük tut ayda bir kg versen 2yilda 24kg eder böyle düşün toplan dixetm bozvldu diye düsünme sabah kalk aynen devam

Velhasil kelam kg ve 120 devir den sonra 0dan 10gidiyo 120+10=130 olur ordaki boşlugu ekliyosun zaten bence yanlis dgl 120+40 olmali diyorum tartısmaya acik yind de ah ah

İnanmıyorum sana olmaz canim benim max 17gün bile vermedgm oldu hedefinı kücük tut ayda bir kg versen 2yilda 24kg eder böyle düşün toplan dixetm bozvldu diye düsünme sabah kalk aynen devam

bilmiyorum motive olamıyorum inan bana o kadar çok şey yedim ki dün gece Sinirlerim bozuk ,kalkıp toparlanmam lazım

benim de motivasyonum düştü çok fena saçma sapan şeyleri kafama taktığım için ama kaldığım yerden devam bu yolda ölmek var dönmek yok

elevinya abla aralık 1 e kadar kaç kilo olmayı hedefliyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…