- 18 Ekim 2015
- 513
- 805
- 18
- 35
eski yazılarımdan duygulandım yine ah ahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eski yazılarımdan duygulandım yine ah ahhh
Arkadasim bazi gercekler varki insan sinirlenince kirabiliyo esini bi anlik bayanlarda yapabiliyor istedigi birsey alinmayinca pinti cimri ... ya hu adam calistigini kucagindami yiyor dimi bu bi ornekabla bak şu an saat gece 1 ben senin topikteyim şu mesajın yok mu resmen senin yürepindeki isyanın acının haykırışı abla benim kilom da 80 olabilir ama eşim o kadar çok kalbimi kırdıki sen kendini kadın mı sanıyon insanlıktan çıkmışsın kaç kere böyle dedi allah biliyor o kadar mutlu bir yuvamız varki ve eşime o kadar çok vefa borcum var ki anlatamaam iki işte çalışıyor ve ben i özel üniversite okutuyor kendisi ortaokul mezunu ama ben meslek sahibi olayım diye üniversiteye borç harç 22 milyar ödedi . ama kilo konusunu ben veremem dediğimde de o da hakaret edip beni hep ağlatmıştır.... yine kurban bayramında gittik alışverişe o kadar çok indirim vardı ki bir mağazada ben 3..4 şey aldım daha almak istiyordum eşim kızdı artık çık seni bekleyemem gidelim dedi.neyse yolda dedim niye böyle yaptın normalde çok cömert ...bana dediki artık bıktım kilo lu bir kadınla yaşamaktan sana defelarca anlattım 60 kiloya in sen inadına aldın küçükkken bir teyze vardı kocası uzun fit kadın top gibi kısa yuvarlak hepimiz onla dalga geçiyorduk kendime diyordum neden boşanmıyo bu adam bu kadından .en korktuğum şey başıma geldi benim dedi.eşim 178 boyunda 88 kilo ama çok fit duruyor.işte o gün abla çok fena kalbim kırıldı dahasıda var ama ona hiç kızmıyorun o benim her şeyim sevdiğim evliliğim için senle beraber savaşacağım taki 54 olana kadar abla cım .psikolojim çok yoruldu.hep takıntı haline geldi kafamda kilo eşime kızmıyorum sonuçta her erkeğin görmek istediği ve hayal ettiği bir kadın var benim eşim de zayıf istiyor .eşimi geçtim ben sağlıkçıyım ilk ve acil yardımcıyım kaç ders konjestif kalp yetmezliği ve emay konusunu işkedik. yani kalb in durması en büyük sebeb stres ve yalnış beslenme .ölüm oranlarının çoğu kalp durması sonucu oluşuyor .yani kısacası abla eşimide geçtim sağlığım için başarmalıyım abla dediğim gibi her zaman topiğinde umarım sıkılmazsın benden☺
SORMA BENDE DUYGULANIYORUM OKUDUKÇA AMA ÖYLE HAYAT ACIMASIZ GEÇİCEK İNŞALLAH
Guncel kilonuz kac benim durdu suan ama dikkat etmiyorumKIZLLAAAR bugün mutlu uyandım toplamda 5 tam kg verdim 2 haftada
SAHALARA GERİ DÖNÜŞ:))
Kızlarrrr geldim döndüm aktifim artık sizinleyim yine yoktum yoktum yüzüm yoktu (göreceğim en alt kiloyu 2014 temmuzda gördüm tam - 45 teydim çok iyiydi herşey herkes bu kadarda yeter sana falan derkeeeeen olanlar oldu hep tahmin etmişsiniz az buçuk yazmışım bende bi ara verdim diyelim aslında hiç bozmadım diyetimi sadece evde pişen normal yağlı tuzlu yemeklere başladım ve kabusum GECE YEMELERİ uzatmayım 2015 temmuzda 10kg geri aldım tatile gittim geldim okul açıldı derken derken 10 gün önce yine tartıldım ki dan dan dannn..... +10 daha ettimi 20 kg çok kötüydüm 3 gün ağladım kahretttim emeklerim çabalarım,yeni kıyafetlerim artık olmuyordu yine bi dönüm noktası yaptım tam seçim günüydü 1 kasım (tabi seçimle alakası yok olamazda aklımda kalan tarih diye)benimde hayatımın 2.seçimi diyelim uzun zamandır aklımda olan arştırdığım ve bana mantıklı gelen yeni yaşam tarzımla dönüş yaptım:
KARATAY DİTEYİ
Yada diyet demiyorum yeni beslenme şeklim en mantıklı yani ara öğün olmamalı bencede 2 öğün yetiyor artık kalıcı kilo verme 2.konum oda önemli velhasıl kelam 6 günde 3kg gitti bile son hız devam.. 140 ım sabah itibariyleee destek olun nolur yaparım biliyorum irade tam bende şükür sağlığım iyide hemen veriyorum süreklikaratay araştırıyorum bilenlerden öneri bekliyorum..şimdiden sagolun
evet yüzüm yoktu çünkü sağolun kk benim yaşam koçum sagolun hepinizAhh ne kadar sevindim bilemezsin!
Diyete başladığın ilk günden beri takip ediyordum. Yazmayınca anladık tabi. Azıcık ara verince yarısı geri geliyor. Hic dert etme. Daha once vermiş oldugun o kiloyu emin ol cok kolay vereceksin.
Tekrar başlamana cok sevindim. Allah yardımcın olsun. Boz de buralardayiz :)
elevinya abla şu anki güncel kilon 139.5 mi2 tartım var biri otomatik diğeri eski usül farklı kilo çıkıyorum her ikisindede ama otomatiği baz alıcam pili yoktu yeni taktım aslında o fazla olan ama olsun 139.5 im artık hep onda tartılcam
Evet yuvarlak150diyelim bitsin niye bukadar takildiniz güncele anlamadm ben verklerime seviniyordum ama neyse bugün alinganim galibaelevinya abla şu anki güncel kilon 139.5 mi
Pardon abla cım özür dilerim inanın yalnış anlamışsınız kusura bakmayın farkında olmadan sizi kırdıysamEvet yuvarlak150diyelim bitsin niye bukadar takildiniz güncele anlamadm ben verklerime seviniyordum ama neyse bugün alinganim galiba
yoo kızmadım bende seni tanıdım az buçuk samimiyetinden sordun da bugün okulda falan da velilerle sounlar oldu da doluydum o yüzden hayat işte seviyorum sizleri yoksa destekçilerimm:)Sizi bana bakmayın haklısın abla insanın motivasyonu düşüyor bir daha sormam tekrar özür dilerim sizi iyi tanıyorum bu azimle vereceksiniz inşallah
Hoşgeldinizzzz kendimle aynı kader bulmk birbirimizi daha çok anlamak,damdan düşenin hesabı hangi takımdasınız bdnde 7.takımdayım ilk haftam kolaylıklarArkadaşlar ben de daha önce bu topiğe yazdım elavinyayı merak ederek. şimdi onun yazdığını görünce çok sevindim. ben de 140 kiloyu gören biri olarak geri dönmesine çok sevindim.
Ben de artık burda paylaşım yapmayı çok istiyorum yaz başında 122 ile cuma zayıflama yarışmasına girdim şimdi güncel kilom 110,4
20.gündeyim tam 7kg verdim mutluyum hayat güzel :)