• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Lahana suyunu nasıl kullanıyorsunuz acaba.
750 mg suyu kaynatıyorum içine 5 -6 yaprak lahana koyuyorum 7 dk ağzı kapalı bir şekilde pişiriyorum ,sonra 5 dk dinlendiriyorum ve ılık içiyorum ..Bunun yanında yeşilçay içiyorum günde iki büyük bardak ama sallama değil ,gerçek yeşilçay ;) Sonra bir de gece yatmadan yarım saat önce göbek için limonlu,pul biberli yoğurt kürünü yapıyorum..3 kaşık yoğurt,yarım limon ,ve 1 tatlı kaşığı pul biber ....

750 mg suyu kaynatıyorum içine 5 -6 yaprak lahana koyuyorum 7 dk ağzı kapalı bir şekilde pişiriyorum ,sonra 5 dk dinlendiriyorum ve ılık içiyorum ..Bunun yanında yeşilçay içiyorum günde iki büyük bardak ama sallama değil ,gerçek yeşilçay :KK66: Sonra bir de gece yatmadan yarım saat önce göbek için limonlu,pul biberli yoğurt kürünü yapıyorum..3 kaşık yoğurt,yarım limon ,ve 1 tatlı kaşığı pul biber ....
Teşekkür ettim lahana suyunu deneyeceğim :) bende umay villanın keten tohumu içeceğini uyguluyorum dün başladım iştahımı frenledi gibi bakalım inş güzel sonuçlar alırız

750 mg suyu kaynatıyorum içine 5 -6 yaprak lahana koyuyorum 7 dk ağzı kapalı bir şekilde pişiriyorum ,sonra 5 dk dinlendiriyorum ve ılık içiyorum ..Bunun yanında yeşilçay içiyorum günde iki büyük bardak ama sallama değil ,gerçek yeşilçay :KK66: Sonra bir de gece yatmadan yarım saat önce göbek için limonlu,pul biberli yoğurt kürünü yapıyorum..3 kaşık yoğurt,yarım limon ,ve 1 tatlı kaşığı pul biber ....
Merhaba bende lahana ya başladım 3 üncü günüm peki aç karnamı tok karnamı yapıyorsunuz ne kadar sürede yapıp kilo verdiniz spor yaptınız mı ben yapıp hepsini tek seferde içiyorum mantıklımı sence

selam kızlar suskun_33 sende muthıs kılo vermıssın 46 kılo dıle kolay,bu kılolar nekadar sürede gitti?benımde fazla kılom var baya basladım dıyete ama bakalım

Merhaba bende lahana ya başladım 3 üncü günüm peki aç karnamı tok karnamı yapıyorsunuz ne kadar sürede yapıp kilo verdiniz spor yaptınız mı ben yapıp hepsini tek seferde içiyorum mantıklımı sence

sabahları kalkar kalkmaz yapıyorum ama çok ilginç bir şey oldu bunca şeyi yapmama rağmen (yürüyüşte yapıyorum) tartı 1,4 kilo fazla gösterdi neden olabilir :( Kaç gündür aç geziyorum ,içmediğim su ,kür yok ,regl döneminde de değilim neden böyle oldu :(

sabahları kalkar kalkmaz yapıyorum ama çok ilginç bir şey oldu bunca şeyi yapmama rağmen (yürüyüşte yapıyorum) tartı 1,4 kilo fazla gösterdi neden olabilir :KK43: Kaç gündür aç geziyorum ,içmediğim su ,kür yok ,regl döneminde de değilim neden böyle oldu :KK43:
diyet ve spor yapıyor musun peki

selam kızlar suskun_33 sende muthıs kılo vermıssın 46 kılo dıle kolay,bu kılolar nekadar sürede gitti?benımde fazla kılom var baya basladım dıyete ama bakalım
2 yıl olacak nerdeyse :( ama ben pek dirayetli olamadım olsaydım 1 yılda verebilirdim o kiloyu :(

evde leslie sansone videoları yapıyorum,ve 6 dan sonra bir şey yemiyorum,ekmek sabahları 1 dilim ,akşamları hafif ,şeker yok,tuz yok nasıl olurda artı olur deliricem :KK43:
witch hunt bence takılma fazla vücut su tutmuş olabilir. inan bazen bende de oluyor günlük en az 2.5 lt su içmeme ve yeşilçay içmeme rağmen tartıda artı görebiliyorum. haftada bir tartılmak en doğru diyorlar

witch hunt bence takılma fazla vücut su tutmuş olabilir. inan bazen bende de oluyor günlük en az 2.5 lt su içmeme ve yeşilçay içmeme rağmen tartıda artı görebiliyorum. haftada bir tartılmak en doğru diyorlar
ödem söktürücü ne yapabilirim ,yurtdışındayım her şeyi bulmam zor olabilir ..

ben böyle durumlarda detoksa başvururum şeyda coşkunun detokslarına istersen onlara bak. özellikle karbonhidratlardan uzak dur 1 gram karbonhidrat 3 gram su tutuyormuş :(

Bana mı dediniz şayet dediydeniz çok teşekür ederim hepimiz inşallah başaracağız☺

Çok teşekür ederim o sizin güzel kalbinizin bakışı şimdilik çıktım inşallah tekrar görüşürüz iyi akşamlar

Yemek yendi mutfak toplanck bi ugradm konum coşmus aksam ugrarm

Back