- 31 Ekim 2015
- 428
- 901
- 18
- 33
Çok teşekür abla cım sizede☺Dimi ya bayiliyorum esilaycıgıma cok naif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekür abla cım sizede☺Dimi ya bayiliyorum esilaycıgıma cok naif
Bugünkü menümü yazıyorum .. siz bende daha çok azimlisiniz ben buna eminim...ben ders çalışıyorum o yüzden çok sıkamıyorum
Sabah 7.30 ::melemen 1 tabak küçük
3 dilim tam buğday ekmeği 1 tane yeşil biber ve çay
Ara:11 de bir muz mahlesef regl olucam tatlı kriz sorunum var 1 tane cocostar çikolata yedim öğle:2 kş yoğurt
Ve yarım tabak pırasa
Ara:yarım yeşil elma
1 bardak yeşilçay
2 lt su
Spor:1 saat eliptik
Aralık 5 e kadar yemin ettim çikolataya ağzımı sürmeyeceğim aralık 5 te 77 kilo olacağım inşallah..[/QUOTEkaçamaklı bir menü sanki:) herkesin farklı bir bünyesi var sözünde dur aralık a kadar yeme birde kaçamak yapacağın zaman şunu aklına getir küçük bir zerrede ısırsan 2 tanede yesen tadı aynı hepsinin tadı aynı ozaman küçücük yemek en mantıklı nefsin körlenir iradeli ol yaparsın senin yolun kısa ne güzel
yemek olarak neler var normal yiyormusun yani750 mg suyu kaynatıyorum içine 5 -6 yaprak lahana koyuyorum 7 dk ağzı kapalı bir şekilde pişiriyorum ,sonra 5 dk dinlendiriyorum ve ılık içiyorum ..Bunun yanında yeşilçay içiyorum günde iki büyük bardak ama sallama değil ,gerçek yeşilçay Sonra bir de gece yatmadan yarım saat önce göbek için limonlu,pul biberli yoğurt kürünü yapıyorum..3 kaşık yoğurt,yarım limon ,ve 1 tatlı kaşığı pul biber ....
çok yemek derken belli şeyler ve nekadar çok yenebilirki ben kaloride hesaplıyorum aslında yanı sıra 2 öğün 500 -500 böldüm 1000 kaloride zaten diyet demek olucak inş ispatlıycam takipte kalınEksik olmus yani karatay diyetiyle demek istedim cok yicen zayif kalcan bilemiyorum
Şimdilik abla cım kıştan sonra mart nisan gibi inşallah eve bir spor aleti almanız gerektiğini düşünüyorum ki aslında şimdi de alınıp yapılabilir sizin hayallerineze kavuşmanız için bunun şart olduğunu düşünüyorum ilçe küçük olduğu için dışarda çok rahat spor yapamayacağınızı tahmin ediyorum 30 dk spor az ablam ilerde muhakak artmalıyız☺spor sormuşsunuz benim adımsayar var 12000 adım larda oluyor ev okul hele nöbetçiysem ekstra dan şöyleki evim okula 5 dak. mesafede ama ben tam ters istikamet dolaşarak 20 dak yol uzatıyoırum daha da uzatırm ama kızım ve oğlum da yanımda malum kış geldi ve doğu soğuk hasta olcaklar kıyamam akşam yatmadan 50 mekik rahatt çekiyorum hemen hemen her akşam az ama yetsin artık
Abla cım bu sorunun cevabını bu akşam düşüneceğim☺yarın cevap yazacağım ☺bişey danışcam kızlar belki durumum kg olarak şu an çok vahim ama inanılmaz iradeliyim asla kaçamak yapmam karar vermişsem tamamdır diyceksiniz niye kg aldın geri ipin ucu o kaçtı ama tuttum şey diycem arkadaşlarla gün yaptık ayda 1 gün sadece napsam orda ha yemeye bilirim tutarım kendimi ama ortamda çıkıntı olmasam mı azcık napsam o gün hamurişleri değildi salata tarzı bir çeşit olur ondan tadayımdiyorum yoksa asla mı söz sizi dinliycem gitmesem olmaz sadece ayda 1 kerecik
yemek olarak neler var normal yiyormusun yani
menün 10 numara gayet sağlıklı güzel...5000 adım k dakika sürüyor ...ayrıca yaşın kaç ve kaç kilosun boyunuda yazarsan sevinirim ☺bide canım goji berry olayını çok okudum ama ne işe yaradığını anlamadım tavsiye eder miisn beslenmen ve spor un çok iyi kaçamak yapmıyorsan vermen gerekiyor.doktor gidip tahlil yaptırdın mı kilo veremediğin zaman muhakak hormonel dengeye bakmak gerekiyor o sorun çözelmeden kilo verilmesi çok zorSabah 6 da uyanış,bir büyük bardak su ,8 adet goji berry ,
1 Koca bardak lahana suyu ,arkadaş gibi olduk bu lahanayla
1 Büyük bardak yeşil çay ....
Kahvaltı;1 Yumurta,Yarım domates,3 Dört parça salatalık ,1 Kaşık lor,5 Zeytin ,Bİr dilim kepekli Ekmek
Öğlen: karnabahar haşlama ,yoğurtla beraber ...
ARA;Yeşilçay elma
AKŞAM ;Yine karnabahar ve yoğurt ikilisi
2.5 LT SU,5.000adım okula gidip gelme,eve geline yemekten sonra Leslie Sansone ile 3 mil walk at home
Bugünlük plan budur ..O kilolar gidecekkkkkkkkkkkkkkkk
menün 10 numara gayet sağlıklı güzel...5000 adım k dakika sürüyor ...ayrıca yaşın kaç ve kaç kilosun boyunuda yazarsan sevinirim ☺bide canım goji berry olayını çok okudum ama ne işe yaradığını anlamadım tavsiye eder miisn beslenmen ve spor un çok iyi kaçamak yapmıyorsan vermen gerekiyor.doktor gidip tahlil yaptırdın mı kilo veremediğin zaman muhakak hormonel dengeye bakmak gerekiyor o sorun çözelmeden kilo verilmesi çok zor
Canim kaç beden giyiyorsun aynı boydaymısizda ben senin kilona gelince kac beden olcam merak ettim:)cok özel degilse neden ordasiniz merak ettim son olaylar malum bakiş acılari nasıl iyidir insallahcanım ben Çin deyim dolayısıyla doktora gidemem ,ama bildiğim kadarıyla sadece demir eksikliğim var onun dışında bir şey yok şükür ...1.74 boyum var ama 96 kiloyum Kaçamak bazen tatlı olabiliyor,,5000 adım 45 dk sürüyor
eski yazılarımdan duygulandım yine ah ahhhevet bende hepsini yasadim magazada kiyafet bakarken tezgahtarin kime göre bakiyorsunuz sorusu hep ilk soruydu ve ben hediye baktigimi söylerdm sonrada size göre yokta.. cevabi ve alip evde denenen olmayan kiyafetler ama simdi onlarin hepsini giymeye basladim bollasiyorlar bile binlerce sükür.hayatta neyi cok istersen o senin imtihaninmis benimkide bu demek gecerim ins.tesettürlü birisiyim cok istedigim halde pardüse bile giyemiyordum kisa dogru giyebilirim ins.3 yildir kabanim da yok bulamiyordk esim diktirelim dedi istemedim kalin bi hirkam vardi üstüne şal onla idare ettm ve van da yasiyorum -20derecelerde hos üsümüyordm yaglardn ayaklarim 39numaraydi öncedn simdi 42 oda özel yapim buluyoruz babanne ayakkabilari aah ah neler cektm ben hepsi gidiyor yavas yavas esim söz verdi artik her ay 200tl vercek extradan istedigimi alcam onu cok seviyorum allah basimdan eksik etmesin ha bide gecen dio az daha zayifla 3.cocuk istiom diye höst dedim yani oldu canim artik kendim icinde yasamak istiyrm