- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
karatay mı uyguladın tamamen canım ? spor yapıyor musun diyetin yanında ?20.gündeyim tam 7kg verdim mutluyum hayat güzel :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karatay mı uyguladın tamamen canım ? spor yapıyor musun diyetin yanında ?20.gündeyim tam 7kg verdim mutluyum hayat güzel :)
Evet karatay dişina çıkamadm spor imkanım su an yok arada mekik ve biraz yürüyüşkaratay mı uyguladın tamamen canım ? spor yapıyor musun diyetin yanında ?
Nerdeyse 2 ay oldu ama malesef hayalimdeki 15 kg veremedim ters giden bişeyler oldu dün itibariytke karatay i birakarak eski diyetime dóndüm 15 tatilde tekrar diyetisyene gitcem o zamana kadar kendi bildiklerimle takılirim bi nevi kalori saymak aslinda Allahım yardımcım ol.Merhabalar herkese dün yine 6 aralikti ve yine diyet artık hep böyle 1 ay oldu yeni diyetimde de karatay beslenerek 7.5kg verdim mutluyum 2 ayda toplam 15kg vermis olurum umarim
Nerdeyse 2 ay oldu ama malesef hayalimdeki 15 kg veremedim ters giden bişeyler oldu dün itibariytke karatay i birakarak eski diyetime dóndüm 15 tatilde tekrar diyetisyene gitcem o zamana kadar kendi bildiklerimle takılirim bi nevi kalori saymak aslinda Allahım yardımcım ol.
Benimkide aynıArkadasim bazi gercekler varki insan sinirlenince kirabiliyo esini bi anlik bayanlarda yapabiliyor istedigi birsey alinmayinca pinti cimri ... ya hu adam calistigini kucagindami yiyor dimi bu bi ornek
Sen onu seviyorsan is bitmistir ..
Ne yapiyoruz zayufliyoruz evlilik cok yonlu bir birliktelik
Benim kocam hic laf etmedi kiloma hep boyle iyisin dedi fazla alma yeter dedi
Ama o bunu soyledigi gunden bu gune ben 20 kilo almisim
Yine birsey demedi de ama zayifladikca nasil hosuna gidiyo begeniyo
Cok iyi yaaYa varya koptum aglancak halimize öldüm gülmekten fıldir fildir demisşin ya benim tarti elektronik simdiki zavalli numaralar oynuyo yerindn dogru ibreyi görene kadar
Maşallah canim cok guzel vermissin 2 sene once bende 30 kili verdim ama koruyamadim 40 kilo geri aldim nasil verdin diyetisyene falan gittinmi duraklamalarin oldunu masallah insallah devami dagelirMerhaba arkadaşlar bende daha once buraya yazmıştım simdi 7.takimda devam ediyorum pempe arkafasim gibi
Cok fazla kilisu olanlari ancak cok kilolular cok iyi anlıyor
Gwcen yil buralara yazdigim zamandan bu tana 35kili zayifladim tabiki takimimin dedtegi cik büyük
Ve toplamda cok şükür 45 kilo zayifladim
Benim gibi yemek icin yasayan biri bile zayiflayabildiyse gwpinuz zayiflayabilirsiniz
Rabii daha cok yolum car 147 den 102 dustum cok şükür basarilar arkadaş lat
Maşallah canim cok guzel vermissin 2 sene once bende 30 kili verdim ama koruyamadim 40 kilo geri aldim nasil verdin diyetisyene falan gittinmi duraklamalarin oldunu masallah insallah devami dagelir
Kendi diyetini nedir neler yaptın cnm biraz bahsetsenizNerdeyse 2 ay oldu ama malesef hayalimdeki 15 kg veremedim ters giden bişeyler oldu dün itibariytke karatay i birakarak eski diyetime dóndüm 15 tatilde tekrar diyetisyene gitcem o zamana kadar kendi bildiklerimle takılirim bi nevi kalori saymak aslinda Allahım yardımcım ol.
ilk baslarsa nekadar vermistin ve moti diyeti nasil birseykiCook Teşekkürler canim
Diyetisyen e gitti m ama listelerini almak icin degil ben batagi kilo verdikten sonra kas yag oranimi ogrenmek sağlıklı zayiflamismiyim diye cok şükür sağlıklı ciktim herdefasinda
Canim takimdan bir arkafasimin aeben monti diye bir diyet uyguladim
Sonea aylardir bieaz kaçırmam
Motivasyon umun azalnasi ile basdaki kadar hizlu veremedim
Ama yinede cok şükür
ilk baslarsa nekadar vermistin ve moti diyeti nasil birseyki
merhabalar forumda kaybolunca anlıyorsunuz durumuyıllar diyetler alıp verme derken yine geldim sayfama arada tutamadgm sözlerim olduysada yine karardaym ve 3yıl önceki modumdaym 6 ocakta basladım 137 den 128 im suan w kg gitti 1.5 ayda klasik diyet yapıyorum ekstaralar paylasırım hedef 80 kaldı 48Merhaba artık hiç yazmıyorsunuz. Kaç kilo verdiniz acaba? Konunuz birçok kişiye örnek oluyordu