160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Arkadasim bazi gercekler varki insan sinirlenince kirabiliyo esini bi anlik bayanlarda yapabiliyor istedigi birsey alinmayinca pinti cimri ... ya hu adam calistigini kucagindami yiyor dimi bu bi ornek
Sen onu seviyorsan is bitmistir ..
Ne yapiyoruz zayufliyoruz evlilik cok yonlu bir birliktelik
Benim kocam hic laf etmedi kiloma hep boyle iyisin dedi fazla alma yeter dedi
Ama o bunu soyledigi gunden bu gune ben 20 kilo almisim
Yine birsey demedi de ama zayifladikca nasil hosuna gidiyo begeniyo

Ahh ne kadar sevindim bilemezsin!
Diyete başladığın ilk günden beri takip ediyordum. Yazmayınca anladık tabi. Azıcık ara verince yarısı geri geliyor. Hic dert etme. Daha once vermiş oldugun o kiloyu emin ol cok kolay vereceksin.

Tekrar başlamana cok sevindim. Allah yardımcın olsun. Boz de buralardayiz :)

2 tartım var biri otomatik diğeri eski usül farklı kilo çıkıyorum her ikisindede ama otomatiği baz alıcam pili yoktu yeni taktım aslında o fazla olan ama olsun 139.5 im artık hep onda tartılcam

evet yüzüm yoktu çünkü sağolun kk benim yaşam koçum sagolun hepiniz

2 tartım var biri otomatik diğeri eski usül farklı kilo çıkıyorum her ikisindede ama otomatiği baz alıcam pili yoktu yeni taktım aslında o fazla olan ama olsun 139.5 im artık hep onda tartılcam
elevinya abla şu anki güncel kilon 139.5 mi

Evet yuvarlak150diyelim bitsin niye bukadar takildiniz güncele anlamadm ben verklerime seviniyordum ama neyse bugün alinganim galiba
Pardon abla cım özür dilerim inanın yalnış anlamışsınız kusura bakmayın farkında olmadan sizi kırdıysam

Sizi bana bakmayın haklısın abla insanın motivasyonu düşüyor bir daha sormam tekrar özür dilerim sizi iyi tanıyorum bu azimle vereceksiniz inşallah

Sizi bana bakmayın haklısın abla insanın motivasyonu düşüyor bir daha sormam tekrar özür dilerim sizi iyi tanıyorum bu azimle vereceksiniz inşallah
yoo kızmadım bende seni tanıdım az buçuk samimiyetinden sordun da bugün okulda falan da velilerle sounlar oldu da doluydum o yüzden hayat işte seviyorum sizleri yoksa destekçilerimm:)

Arkadaşlar ben de daha önce bu topiğe yazdım elavinyayı merak ederek. şimdi onun yazdığını görünce çok sevindim. ben de 140 kiloyu gören biri olarak geri dönmesine çok sevindim.

Ben de artık burda paylaşım yapmayı çok istiyorum yaz başında 122 ile cuma zayıflama yarışmasına girdim şimdi güncel kilom 110,4

Bence haftalık belli bi günü tartı günceli seçin ve haftalık takip edin kilo veriminizi

ayrıca cuma yarışmasına katılmak isterseniz hepinizi 5. takıma da beklerim

Hoşgeldinizzzz kendimle aynı kader bulmk birbirimizi daha çok anlamak,damdan düşenin hesabı hangi takımdasınız bdnde 7.takımdayım ilk haftam kolaylıklar

Hmm sonra gördüm 5.takımmış orda yarışırız takım komşum ara ıra uğra hoşçakal

Merhaba;
öncelikle yeniden başlamanıza çok sevindim. 6 Aralıkta aldığınız kararın 1. yılında sizi dahada motive görmeyi çok isterim.
Bende bir süredir Karatay hakkında araştırma yapıyorum hatta facede bir gruba üyeyim sürekli bilgi almaya devam ediyorum.Kısa süredir denememe rağmen faydasını gördüğümü hissediyorum ki ben tamamen undan uzak duramıyorum
Güzel haberlerinizi bekliyorum.

20.gündeyim tam 7kg verdim mutluyum hayat güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…