arkadaslaaaar cop poseti giyerekten yuruyus yapmaya ne dersnz zayıflayanlarn hıkayesnı okumustum bende denemstım acayıp sekılde terletıyor hadi bakalımmmm :)
Elavinya enerjini kaybettin sanki hiç gorunmuyosun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevgili elemana ne zamandır seni izliyorum. Sana hayran kalmamak elde degil.
Hamileyken 94kiloydum herkes hayretle bakıyordu çünkü 60 kilodayken nasıl bu kadar kilo aldı diye gülüyorlardı. Bir daha asla zayıf olamayacağımı annem kilolu annem gibi olacağımı söylüyorlardı . Bebeğin düşme tehlikesi vardı gareket etmedim. Bebeğim emmedi beni iyice
şişmiştim.eşim yurt dışanda doğumda yoktu yanımda görmedi en son halimi hava limanında gördü ve şok yaşadı elimi tutmak istemedi montumu hiç bir yerde çıkarttırmadı o gün Karar verdim zayıflamaya azimle 8 ay da verdim ve 57 kilo oldum. Ben onun elini tutmuyorum Artık yok aşkım yanlış anladın diyo Ama işin iyi tarafı yine hamileyim
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim neler yasamissin ya ama azmin basarışisin sende benim esim destek şükür benimde en büyük korkum hamile kalmak 2tane istemem zaten ne biliyim kaza maza olur zor benim icin sende artik bilinclisin o kadaq kg almazsin ins. nasilsa verebiliyorum diye düsünme kontrollû ol ama bi yeri anlamadm esimin elini tutmuyorum dedin ya ayrimişıniz anlayamadm
Yok ayrılmadık Allah korusun bebeğim 19 aylık onun peşinde zaten koşmaktan zayıflıyorum şimdi daha bilinçliyim bence sende kilo verip bebek yapmalısın
benim 5yasinda kizim 2yasinda oglum var calisiyorum ve iyi olmasina ragmen bana asla yardim etmeyen dogulu bi esim var ya sence yinede dogurmalimiym ya
Şimdi kaç kilosunuz doğumda mı kilo aldınız kızmazsanız yaş kaç acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?