Canim dert etme adet donemi gecince topluca gidiyor onlar uzulme sakin benimde oyle oldu adet bitince 1,5 kg birden gitti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
130.2 oldum 2gündür lahana salata kesfettm bayiliyorum lahanayi ince ince dogruyorum kibrit çöpü sonra limon az tuz az zeytin yag kir.biber ovup yumusatiyorum en son sogan domates şüper oluyo favorim bu ara
Genelde mezelik olarak iyi oluyorda mor lahanayla da cok guzel olur..
Elevinya senin dedigin beyaz lahana mi??
Herseyiniz yeterli olsun !
130.2 oldum 2gündür lahana salata kesfettm bayiliyorum lahanayi ince ince dogruyorum kibrit çöpü sonra limon az tuz az zeytin yag kir.biber ovup yumusatiyorum en son sogan domates şüper oluyo favorim bu ara
butun yorumları okumadım fakat kararınzdan dolayı sızı tebrık edıyorum bende en son 5. sınıfa gıderken 50 kılo oldgmu hatırlıyorum ve 15 yasımda tartıya cıkıp kendımı 105 kılo olarak gorunce dunyam basıma yıkıldı vucumdumda olan catlakları sarkıkları gordukce zaten moralım bozuluyordu fakat 105 kılo oldgmu gorunce agladım kendımı cok caresız hıssettım kılomu evden kımseye soyleyemezdım zaten yeternce yuzume vuruluyodu sısman olmam yemek yerken bıle cekınıyordum aılemden onların gozune bakıyodum resmen az ye dıcklermı dıye bu kıloyla yasayamam ben dıye dusundum herkes tarafndan zaten hor gorulen aşık olmaya hıc bı sekılde hakkı olmayan en ufak bı tartısmada sen sus sısko denılıp susturulmaktan bıkmıstımm ve o aksam yıyebıldgm kadaar yedım tıka basa onumzdekı onca gun ac kalıcaksın hadı doyur karnını doyurabıldgn kadar dercesıne yedım bı yandan da yoksa bu dıyetımde 3 gun sonra bozulucakmı dıyordum kendı kendıme kendıme ... eveeet bu dıyetım de 3 gun sonra bozulmustu bı gun okuldan geldım o kadar cok acıkmıstım ki mutfaga gırdım sucuk vardı (pişmemis) kabugunu soyup yemeye basladım o kadar sinirliydimki kendıme kılomdan dolayı bu siniride yıyerek cıkartıyordum buz dolabının kapagını actım ve o an kendıme dedımkı daha en basındasn sımdıden pes etmemelısn PES ETMICEKSIN dedım ve dolabı kapattım ertesı gun oldu dıyetıme devam edıyordum o kadar az yıyyordum ki 4 veya 5 ay sonra tam 54 kılo oldımmm eşofman almıstık ınanımıyordum kendıme s beden gıyyorum ben artık dıyodum kendıme her pazar alısverslernde BATTAL BOY yokmu abı bu kıza gore cumlelerı artık olmucaaaaaaaktııı :) (bu arada battal bey dıye bı cıgkoftecı varya oranın ısmını duyunca hep bı sogukluk anlayamdgm bı sey var ıcımde) tabiii bu denlı hızlı zayflamamında bana bı kac kotu getırısı oldu sarkmıs gobek kol bacak ( hala ayna karsısına gecıp aglıyorum kızıyorum ve sonra bunu bu hale sen getrdın deyıp aynadan uzaklasıyorum ) amelıyat olamayı gercekten cooook ıstıyorum fakat aılem onu sıgorta odemez dıyor ve konu kapanıp gıdıyor her defasnda ........ ben boyle hızlı zayflamıstım ya hanı benım ayaklarım agrımaya basladı bı gece uyandım ve tarıfı omayan bı acı sabah olunca hastaneye gıttık nerdeyse bır bır bucuk ay hastaneye gıdıp geldık en sonunda fızıktedavıye gıttık ve norolojıye gonderdı kadın bana sen felc olucaksın demesınmıııı neye ugradgmı sasrdım ben daha yenı zayflamıstım yenı yenı ıstedıklerıme kavusuyodum b-ve ayaklarımı kaybedecektım bu defa cok uzuldum dısarı cıktık arabanın oraya gıtık babam ısı oldgnu soyledı ve bıyere gıttı kaldırımın kenarına oturup babam gelene kadar agladım .... o an aklıma geldgnde ben hep aglıyorum babam geldı kızım yapma etme Allah ne dılerse o olur dıyo arabaya bındık eve gıttık cuma gunuydu cok ıyı hatırlıyorum pazartesı olunca konyaya gıdıcektık o iki gun bana 2 yıl gıbı geldı bazen korkup hıssede bılıyomsym dıye ayaklarıma buz koyuyodum neyse pazartesı sabah saat 5 veya 4 gıbı evden cıktık 9 da konyada olduk gırdık tabı nerden bılıcez randuvu alınıyormus onceden bız oylece kala kaldık ozl doktora gıttık en sonunda bırısnın tavsıyesı uzerıne kan tahlılı eeg felan istendı sonra tekrar doktorun odasına gıttık oglenden sonra b12 vıtamn eksıklı oldgnu ve felc olmucagmı soyle cok mutlu oldummm cooooook mutlu oldummm eve donmek ıcın yola cıktık bardaktan bosalırcasına yagmur yagıyodu ve o yagmurdan dolayı kaza yaptık arabanın on kısmı nerdeyse gıtmıstı ama hıc bırımıze bısey olmadı bızımkıler sokta tabı bende ama adam sızden dolayı felan oldu derken bızımkıler bısı dıyemıyo o sırada araya ben gırdım adamla ben tartsmıstım .... eveeeet aradaaan bissiru aylar gectı 5 yıl oldu ve ben sımdı 70 kıloyum e halıyle bıraz aldım ama ınanıyorummm kı ınanınca ınsanoglunun yapamayacagı hıc bısey yok bende dıyetteyımmmm :) Allah yar ve yardmcımz olsun
Tebrik ederim peki spor yapiyormusun sarkmalar toparlanabilir belki spor yaparsan pek bilgili degilim bu konuda ama oyle tahmin ettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim ya sen neler yaşamamissin böyle kücük yasinda nasil kaldrdn bu yükü azmin zaferişın sen artik dikkatli ol bidaha alma tebrik ederimbutun yorumları okumadım fakat kararınzdan dolayı sızı tebrık edıyorum bende en son 5. sınıfa gıderken 50 kılo oldgmu hatırlıyorum ve 15 yasımda tartıya cıkıp kendımı 105 kılo olarak gorunce dunyam basıma yıkıldı vucumdumda olan catlakları sarkıkları gordukce zaten moralım bozuluyordu fakat 105 kılo oldgmu gorunce agladım kendımı cok caresız hıssettım kılomu evden kımseye soyleyemezdım zaten yeternce yuzume vuruluyodu sısman olmam yemek yerken bıle cekınıyordum aılemden onların gozune bakıyodum resmen az ye dıcklermı dıye bu kıloyla yasayamam ben dıye dusundum herkes tarafndan zaten hor gorulen aşık olmaya hıc bı sekılde hakkı olmayan en ufak bı tartısmada sen sus sısko denılıp susturulmaktan bıkmıstımm ve o aksam yıyebıldgm kadaar yedım tıka basa onumzdekı onca gun ac kalıcaksın hadı doyur karnını doyurabıldgn kadar dercesıne yedım bı yandan da yoksa bu dıyetımde 3 gun sonra bozulucakmı dıyordum kendı kendıme kendıme ... eveeet bu dıyetım de 3 gun sonra bozulmustu bı gun okuldan geldım o kadar cok acıkmıstım ki mutfaga gırdım sucuk vardı (pişmemis) kabugunu soyup yemeye basladım o kadar sinirliydimki kendıme kılomdan dolayı bu siniride yıyerek cıkartıyordum buz dolabının kapagını actım ve o an kendıme dedımkı daha en basındasn sımdıden pes etmemelısn PES ETMICEKSIN dedım ve dolabı kapattım ertesı gun oldu dıyetıme devam edıyordum o kadar az yıyyordum ki 4 veya 5 ay sonra tam 54 kılo oldımmm eşofman almıstık ınanımıyordum kendıme s beden gıyyorum ben artık dıyodum kendıme her pazar alısverslernde BATTAL BOY yokmu abı bu kıza gore cumlelerı artık olmucaaaaaaaktııı :) (bu arada battal bey dıye bı cıgkoftecı varya oranın ısmını duyunca hep bı sogukluk anlayamdgm bı sey var ıcımde) tabiii bu denlı hızlı zayflamamında bana bı kac kotu getırısı oldu sarkmıs gobek kol bacak ( hala ayna karsısına gecıp aglıyorum kızıyorum ve sonra bunu bu hale sen getrdın deyıp aynadan uzaklasıyorum ) amelıyat olamayı gercekten cooook ıstıyorum fakat aılem onu sıgorta odemez dıyor ve konu kapanıp gıdıyor her defasnda ........ ben boyle hızlı zayflamıstım ya hanı benım ayaklarım agrımaya basladı bı gece uyandım ve tarıfı omayan bı acı sabah olunca hastaneye gıttık nerdeyse bır bır bucuk ay hastaneye gıdıp geldık en sonunda fızıktedavıye gıttık ve norolojıye gonderdı kadın bana sen felc olucaksın demesınmıııı neye ugradgmı sasrdım ben daha yenı zayflamıstım yenı yenı ıstedıklerıme kavusuyodum b-ve ayaklarımı kaybedecektım bu defa cok uzuldum dısarı cıktık arabanın oraya gıtık babam ısı oldgnu soyledı ve bıyere gıttı kaldırımın kenarına oturup babam gelene kadar agladım .... o an aklıma geldgnde ben hep aglıyorum babam geldı kızım yapma etme Allah ne dılerse o olur dıyo arabaya bındık eve gıttık cuma gunuydu cok ıyı hatırlıyorum pazartesı olunca konyaya gıdıcektık o iki gun bana 2 yıl gıbı geldı bazen korkup hıssede bılıyomsym dıye ayaklarıma buz koyuyodum neyse pazartesı sabah saat 5 veya 4 gıbı evden cıktık 9 da konyada olduk gırdık tabı nerden bılıcez randuvu alınıyormus onceden bız oylece kala kaldık ozl doktora gıttık en sonunda bırısnın tavsıyesı uzerıne kan tahlılı eeg felan istendı sonra tekrar doktorun odasına gıttık oglenden sonra b12 vıtamn eksıklı oldgnu ve felc olmucagmı soyle cok mutlu oldummm cooooook mutlu oldummm eve donmek ıcın yola cıktık bardaktan bosalırcasına yagmur yagıyodu ve o yagmurdan dolayı kaza yaptık arabanın on kısmı nerdeyse gıtmıstı ama hıc bırımıze bısey olmadı bızımkıler sokta tabı bende ama adam sızden dolayı felan oldu derken bızımkıler bısı dıyemıyo o sırada araya ben gırdım adamla ben tartsmıstım .... eveeeet aradaaan bissiru aylar gectı 5 yıl oldu ve ben sımdı 70 kıloyum e halıyle bıraz aldım ama ınanıyorummm kı ınanınca ınsanoglunun yapamayacagı hıc bısey yok bende dıyetteyımmmm :) Allah yar ve yardmcımz olsun
Selamlarbutun yorumları okumadım fakat kararınzdan dolayı sızı tebrık edıyorum bende en son 5. sınıfa gıderken 50 kılo oldgmu hatırlıyorum ve 15 yasımda tartıya cıkıp kendımı 105 kılo olarak gorunce dunyam basıma yıkıldı vucumdumda olan catlakları sarkıkları gordukce zaten moralım bozuluyordu fakat 105 kılo oldgmu gorunce agladım kendımı cok caresız hıssettım kılomu evden kımseye soyleyemezdım zaten yeternce yuzume vuruluyodu sısman olmam yemek yerken bıle cekınıyordum aılemden onların gozune bakıyodum resmen az ye dıcklermı dıye bu kıloyla yasayamam ben dıye dusundum herkes tarafndan zaten hor gorulen aşık olmaya hıc bı sekılde hakkı olmayan en ufak bı tartısmada sen sus sısko denılıp susturulmaktan bıkmıstımm ve o aksam yıyebıldgm kadaar yedım tıka basa onumzdekı onca gun ac kalıcaksın hadı doyur karnını doyurabıldgn kadar dercesıne yedım bı yandan da yoksa bu dıyetımde 3 gun sonra bozulucakmı dıyordum kendı kendıme kendıme ... eveeet bu dıyetım de 3 gun sonra bozulmustu bı gun okuldan geldım o kadar cok acıkmıstım ki mutfaga gırdım sucuk vardı (pişmemis) kabugunu soyup yemeye basladım o kadar sinirliydimki kendıme kılomdan dolayı bu siniride yıyerek cıkartıyordum buz dolabının kapagını actım ve o an kendıme dedımkı daha en basındasn sımdıden pes etmemelısn PES ETMICEKSIN dedım ve dolabı kapattım ertesı gun oldu dıyetıme devam edıyordum o kadar az yıyyordum ki 4 veya 5 ay sonra tam 54 kılo oldımmm eşofman almıstık ınanımıyordum kendıme s beden gıyyorum ben artık dıyodum kendıme her pazar alısverslernde BATTAL BOY yokmu abı bu kıza gore cumlelerı artık olmucaaaaaaaktııı :) (bu arada battal bey dıye bı cıgkoftecı varya oranın ısmını duyunca hep bı sogukluk anlayamdgm bı sey var ıcımde) tabiii bu denlı hızlı zayflamamında bana bı kac kotu getırısı oldu sarkmıs gobek kol bacak ( hala ayna karsısına gecıp aglıyorum kızıyorum ve sonra bunu bu hale sen getrdın deyıp aynadan uzaklasıyorum ) amelıyat olamayı gercekten cooook ıstıyorum fakat aılem onu sıgorta odemez dıyor ve konu kapanıp gıdıyor her defasnda ........ ben boyle hızlı zayflamıstım ya hanı benım ayaklarım agrımaya basladı bı gece uyandım ve tarıfı omayan bı acı sabah olunca hastaneye gıttık nerdeyse bır bır bucuk ay hastaneye gıdıp geldık en sonunda fızıktedavıye gıttık ve norolojıye gonderdı kadın bana sen felc olucaksın demesınmıııı neye ugradgmı sasrdım ben daha yenı zayflamıstım yenı yenı ıstedıklerıme kavusuyodum b-ve ayaklarımı kaybedecektım bu defa cok uzuldum dısarı cıktık arabanın oraya gıtık babam ısı oldgnu soyledı ve bıyere gıttı kaldırımın kenarına oturup babam gelene kadar agladım .... o an aklıma geldgnde ben hep aglıyorum babam geldı kızım yapma etme Allah ne dılerse o olur dıyo arabaya bındık eve gıttık cuma gunuydu cok ıyı hatırlıyorum pazartesı olunca konyaya gıdıcektık o iki gun bana 2 yıl gıbı geldı bazen korkup hıssede bılıyomsym dıye ayaklarıma buz koyuyodum neyse pazartesı sabah saat 5 veya 4 gıbı evden cıktık 9 da konyada olduk gırdık tabı nerden bılıcez randuvu alınıyormus onceden bız oylece kala kaldık ozl doktora gıttık en sonunda bırısnın tavsıyesı uzerıne kan tahlılı eeg felan istendı sonra tekrar doktorun odasına gıttık oglenden sonra b12 vıtamn eksıklı oldgnu ve felc olmucagmı soyle cok mutlu oldummm cooooook mutlu oldummm eve donmek ıcın yola cıktık bardaktan bosalırcasına yagmur yagıyodu ve o yagmurdan dolayı kaza yaptık arabanın on kısmı nerdeyse gıtmıstı ama hıc bırımıze bısey olmadı bızımkıler sokta tabı bende ama adam sızden dolayı felan oldu derken bızımkıler bısı dıyemıyo o sırada araya ben gırdım adamla ben tartsmıstım .... eveeeet aradaaan bissiru aylar gectı 5 yıl oldu ve ben sımdı 70 kıloyum e halıyle bıraz aldım ama ınanıyorummm kı ınanınca ınsanoglunun yapamayacagı hıc bısey yok bende dıyetteyımmmm :) Allah yar ve yardmcımz olsun
canim ya sen neler yaşamamissin böyle kücük yasinda nasil kaldrdn bu yükü azmin zaferişın sen artik dikkatli ol bidaha alma tebrik ederim
Selamlar
Yasin genc Allah oncelikle saglik sihhat versin ..
Sarkmalarin da kg verdigin azim gibi bir spor donemiyle toparlanir..
Tebrikler saygilar
Sarkmalarla ilgili yapacagin teksey spor..
Yasin genc
Herseyiniz yeterli olsun !
cok tesekkur ederm efendım ben sızede ınanıyorumm ınsallah sızde hepınızde zayıflıcaksnz bunları yazmamın sebebı yapabılıcegmıze ınanalım dıye gercekten sısman bırısını gorunce onun ıcın dua edıyorum cunku sısman olmanın ne demek oldgnu gercekten cok ıyı bılıyorum pes etmemelıyz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?