160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Canim dert etme adet donemi gecince topluca gidiyor onlar uzulme sakin benimde oyle oldu adet bitince 1,5 kg birden gitti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim. İnşallah dediğin gibi olur.gayretim gitti.şevkim kırıldı bi anda.

Hayırlı kandiller zor bir yoldayım Allah yardımcımız olsun.sevkimizi kırmak yok

130.2 oldum 2gündür lahana salata kesfettm bayiliyorum lahanayi ince ince dogruyorum kibrit çöpü sonra limon az tuz az zeytin yag kir.biber ovup yumusatiyorum en son sogan domates şüper oluyo favorim bu ara

130.2 oldum 2gündür lahana salata kesfettm bayiliyorum lahanayi ince ince dogruyorum kibrit çöpü sonra limon az tuz az zeytin yag kir.biber ovup yumusatiyorum en son sogan domates şüper oluyo favorim bu ara

Denemem lazımmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Genelde mezelik olarak iyi oluyorda mor lahanayla da cok guzel olur..
Elevinya senin dedigin beyaz lahana mi??

Herseyiniz yeterli olsun !

Genelde mezelik olarak iyi oluyorda mor lahanayla da cok guzel olur..
Elevinya senin dedigin beyaz lahana mi??

bende meze degil anayemek şekercim yanindada ayran güzel yarn bu salataya tavukta koycam limon yerine sirkede olur beyaz lahana yaptm canim bendede yazm hatalari cok takilma

Alooooo kızlar nasil gidiyor sağlıklı beslenme isleri cok sessizsiniz bu ara

butun yorumları okumadım fakat kararınzdan dolayı sızı tebrık edıyorum bende en son 5. sınıfa gıderken 50 kılo oldgmu hatırlıyorum ve 15 yasımda tartıya cıkıp kendımı 105 kılo olarak gorunce dunyam basıma yıkıldı vucumdumda olan catlakları sarkıkları gordukce zaten moralım bozuluyordu fakat 105 kılo oldgmu gorunce agladım kendımı cok caresız hıssettım kılomu evden kımseye soyleyemezdım zaten yeternce yuzume vuruluyodu sısman olmam yemek yerken bıle cekınıyordum aılemden onların gozune bakıyodum resmen az ye dıcklermı dıye bu kıloyla yasayamam ben dıye dusundum herkes tarafndan zaten hor gorulen aşık olmaya hıc bı sekılde hakkı olmayan en ufak bı tartısmada sen sus sısko denılıp susturulmaktan bıkmıstımm ve o aksam yıyebıldgm kadaar yedım tıka basa onumzdekı onca gun ac kalıcaksın hadı doyur karnını doyurabıldgn kadar dercesıne yedım bı yandan da yoksa bu dıyetımde 3 gun sonra bozulucakmı dıyordum kendı kendıme kendıme ... eveeet bu dıyetım de 3 gun sonra bozulmustu bı gun okuldan geldım o kadar cok acıkmıstım ki mutfaga gırdım sucuk vardı (pişmemis) kabugunu soyup yemeye basladım o kadar sinirliydimki kendıme kılomdan dolayı bu siniride yıyerek cıkartıyordum buz dolabının kapagını actım ve o an kendıme dedımkı daha en basındasn sımdıden pes etmemelısn PES ETMICEKSIN dedım ve dolabı kapattım ertesı gun oldu dıyetıme devam edıyordum o kadar az yıyyordum ki 4 veya 5 ay sonra tam 54 kılo oldımmm eşofman almıstık ınanımıyordum kendıme s beden gıyyorum ben artık dıyodum kendıme her pazar alısverslernde BATTAL BOY yokmu abı bu kıza gore cumlelerı artık olmucaaaaaaaktııı :) (bu arada battal bey dıye bı cıgkoftecı varya oranın ısmını duyunca hep bı sogukluk anlayamdgm bı sey var ıcımde ) tabiii bu denlı hızlı zayflamamında bana bı kac kotu getırısı oldu sarkmıs gobek kol bacak ( hala ayna karsısına gecıp aglıyorum kızıyorum ve sonra bunu bu hale sen getrdın deyıp aynadan uzaklasıyorum ) amelıyat olamayı gercekten cooook ıstıyorum fakat aılem onu sıgorta odemez dıyor ve konu kapanıp gıdıyor her defasnda ........ ben boyle hızlı zayflamıstım ya hanı benım ayaklarım agrımaya basladı bı gece uyandım ve tarıfı omayan bı acı sabah olunca hastaneye gıttık nerdeyse bır bır bucuk ay hastaneye gıdıp geldık en sonunda fızıktedavıye gıttık ve norolojıye gonderdı kadın bana sen felc olucaksın demesınmıııı neye ugradgmı sasrdım ben daha yenı zayflamıstım yenı yenı ıstedıklerıme kavusuyodum b-ve ayaklarımı kaybedecektım bu defa cok uzuldum dısarı cıktık arabanın oraya gıtık babam ısı oldgnu soyledı ve bıyere gıttı kaldırımın kenarına oturup babam gelene kadar agladım .... o an aklıma geldgnde ben hep aglıyorum babam geldı kızım yapma etme Allah ne dılerse o olur dıyo arabaya bındık eve gıttık cuma gunuydu cok ıyı hatırlıyorum pazartesı olunca konyaya gıdıcektık o iki gun bana 2 yıl gıbı geldı bazen korkup hıssede bılıyomsym dıye ayaklarıma buz koyuyodum neyse pazartesı sabah saat 5 veya 4 gıbı evden cıktık 9 da konyada olduk gırdık tabı nerden bılıcez randuvu alınıyormus onceden bız oylece kala kaldık ozl doktora gıttık en sonunda bırısnın tavsıyesı uzerıne kan tahlılı eeg felan istendı sonra tekrar doktorun odasına gıttık oglenden sonra b12 vıtamn eksıklı oldgnu ve felc olmucagmı soyle cok mutlu oldummm cooooook mutlu oldummm eve donmek ıcın yola cıktık bardaktan bosalırcasına yagmur yagıyodu ve o yagmurdan dolayı kaza yaptık arabanın on kısmı nerdeyse gıtmıstı ama hıc bırımıze bısey olmadı bızımkıler sokta tabı bende ama adam sızden dolayı felan oldu derken bızımkıler bısı dıyemıyo o sırada araya ben gırdım adamla ben tartsmıstım .... eveeeet aradaaan bissiru aylar gectı 5 yıl oldu ve ben sımdı 70 kıloyum e halıyle bıraz aldım ama ınanıyorummm kı ınanınca ınsanoglunun yapamayacagı hıc bısey yok bende dıyetteyımmmm :) Allah yar ve yardmcımz olsun

Tebrik ederim peki spor yapiyormusun sarkmalar toparlanabilir belki spor yaparsan pek bilgili degilim bu konuda ama oyle tahmin ettim

Tebrik ederim peki spor yapiyormusun sarkmalar toparlanabilir belki spor yaparsan pek bilgili degilim bu konuda ama oyle tahmin ettim

tesekker ederım canımm ev ıcınde bırazcık karın hareklerı yapmaya calısıyorum ama cok cabuk pes edıyorum ama insallah sureklı yapabılırm

canim ya sen neler yaşamamissin böyle kücük yasinda nasil kaldrdn bu yükü azmin zaferişın sen artik dikkatli ol bidaha alma tebrik ederim

Selamlar
Yasin genc Allah oncelikle saglik sihhat versin ..
Sarkmalarin da kg verdigin azim gibi bir spor donemiyle toparlanir..
Tebrikler saygilar

Sarkmalarla ilgili yapacagin teksey spor..
Yasin genc

canim ya sen neler yaşamamissin böyle kücük yasinda nasil kaldrdn bu yükü azmin zaferişın sen artik dikkatli ol bidaha alma tebrik ederim

cok tesekkur ederm efendım ben sızede ınanıyorumm ınsallah sızde hepınızde zayıflıcaksnz bunları yazmamın sebebı yapabılıcegmıze ınanalım dıye gercekten sısman bırısını gorunce onun ıcın dua edıyorum cunku sısman olmanın ne demek oldgnu gercekten cok ıyı bılıyorum pes etmemelıyz

Selamlar
Yasin genc Allah oncelikle saglik sihhat versin ..
Sarkmalarin da kg verdigin azim gibi bir spor donemiyle toparlanir..
Tebrikler saygilar

Sarkmalarla ilgili yapacagin teksey spor..
Yasin genc

selamlar :) canımm tesekur ederm ınsallah artık duzenlı sporada baslıcam ınsallah dualarınz beklıyorm soguk suyunda vucudu dırı tuttgnu duymustum onuda uyguluyorum :)

dua konusunda bende öyleym her ne kadar hala 2.sinif obez olsamda kilolu birini görünce cok üzûlûyorum onun icin kimse yasamasn ben cektim kimse cekmesin onca yükü tasimak hem madden hem manen zormus gitşın geri gelmesin o gûnler

Kilolu Bayanların Duyguları
Kilolu olmanın verdiği duygu karmaşıklığını sadece kilolu olanlar anlar.Hayat herkesi çeşitli sorunlarla sınarken bizi de kilolu olmakla sınar.Kimse fark etmez,kimse bilmez ama bizler çoğu insanlardan daha sabırlı,daha hassasızdır.Kilolu olmak bize bunu öğretmiştir.Özellikle ilkokul sıralarından beri kiloluysanız arkadaşlarınızın sizinle alay etmesine sabredersiniz.O yaşta çocuklar daha acımasız olurlar ve karpuz,patates,şişko şişko diye alaylara maruz kalırsınız.Liseye gelirsiniz bakışlara sabretmeyi öğrenirsiniz.Ergenliğe yeni adım atılmıştır,bedenimiz yeni keşfediliyodur ve bizim utanmamız gereken bir bedenimiz vardır kafamızdaki düşüncelere göre.Hele o beden dersleri yok mu,üzerimize hangi eşortmanı giyersek giyelim olduğumuzdan daha kilolu görünürüz.Soyunma odalarında,derste koşarken,takla açarken hep gözleri üzerimizde hissederiz.
Aşık olmakla yeni yeni taşırken buna hakkımızın bile olmadığını öğreniriz.Hoşlandığınız çocuk o kilolu kız diye bahseder sizden.Üniversiteye gelince de durum değişmez,çünkü hala dilinin kemiği olmayan insanlar vardır orda da.Sınav esnasında kopya çekmek için seni önümüze oturtalım da önümüz kapansın hoca bizi görmesine kadar varır konuşmalar,acı tebessümle gülmeye çalışırız,yine sabrederiz.Toplu taşıma araçlarını kullanırken kimse sizin yanınıza oturmak istemez diye düşünürsünüz.Yanınıza oturanlar iki büklüm olurlar,utanırsınız,sabredersiniz.Dışarda arkadaşlarla yemek sipariş verince tepsinizi masaya taşırken sanki tüm bakışları üzerinizde hissedersiniz.Sanki insanlar "Şu kadına bak şişkonun teki hala boğaz derdinde" diye sizin hakkınızda düşünür zannedersiniz.Oysa yemeğiniz yanınızdaki zayıf arkadaşlarınızla aynıdır.Tabağınıza az yemek koysanız bu sefer de "Aman sen az yesen nolcaak sanki" bakışlarını hissedersiniz,buna da sabredersiniz.Aşık olmak zaten yasaktır,suçtur.Ama sevgilisi olanların işi de zordur.Sürekli sevdiğini kaybetme,beğenilmeme korkusu vardır.Kıskançlık tavan yapmıştır.Zayıf bi kıza sevgilinizi kaptırma korkusu en büyük kabusunuzdur.Yolda yürürken başımızı kaldırmaya korkarız,gözümüzün içine bakıp şişmansın sen bakışlarını görmemek için.Bu yüzden makyaj da yapmayız,saçımıza da dikkat etmeyiz bazen.Bazen de tam tersi şişmanlığımızı saçımızı,makyajımızı ön plana çıkartarak gizlemeye çalışırız.Bizler hep tek tip kıyafetler giyiniriz.Pantolonlarımız hep göbeğimizi sıktığı için kat kat kilolar fışkırır üstten.Eğer oturduğumuz yerde büyük beden kıyafet yapan küçük mağazalardan yoksa ya da özel diktirmiyorsak,alışveriş yaptığımız yerde bellidir.Zaten büyük bedene yönelik uygun fiyatlı büyük mağazalar 1 ya da 2 tane.XXL hatta 3XL kıyafetler sadece sokağa çıplak çıkmamak için giydiğimiz şeylerdir.Çünkü modeller hep aynıdır,farklı bile olsa üzerimizde belli olmaz.Topuklu giymeyi bazen çok isteriz ama şişko ayaklarımız buna müsade etmez,çünkü hemen şişerler.Uuzun çizmeler görürsünüz vitrinde,almak istersiniz.Ama ayağınıza giyince bacağınız şişko şişko görünür.Nerde kaldı modaya uyup pantolonu çizmenin içine sokmak,ancak rüyamızda belki.Moda da yoktur bizim için ve biz yine sabrederiz.Eğer öncekine göre daha çok kilo aldıysak eski arkadaşlarla buluşmak istemeyiz,hep bi bahanemiz vardır,çünkü utanırız bedenimizden.İnsanların kilo almışsın sözlerinden kaçmak isteriz. Bizler aslında Allah'ın sınadığı en büyük dertlerden birini çekiyoruz.Çünkü sadece fiziksel olarak değil sağlık yönünden de sınanıyoruz.Yarım saat yürüsek nefes nefese kalıyoruz,belimiz ağrıyor.Yatarken bazen göğsümüz sıkışıyor.Biz insanların örnek alması gereken sabır taşı kişileriz aslında.
Evet ben de kiloluyum,her pazartesi diyete başlayanlardan,ama devamını getiremeyenlerdenim.15 dk yürüyüş yapmanın bile zor geldiği,spordan uzak duran sadece diyetle zayıflamaya çalışanlardanım.Ama hayır artık değişmesi gereken şeyler var.Yıllardır sabırla kilolu kız lakabını yük gibi taşıyorum omuzlarımda.Benimle benzer şeyler yaşadığınızı biliyorum,o yüzden birbirimizi motive ederek bu yükü omuzlarımızdan atmak için elimizden geleni yapalım arkadaşlar

ben bbunu ağlayarak okudum ...şu an kötü hissediyorum kendimi yazık çok yazık bem bana anneme babama kardeşime kocama çocuklarıma şişko çocuk şişko eş şişko annem ne meburlardı bu lafları duymaya
bu topic kendiimle yüzleşmem resmen ooof of

Ağlamak yok bunların hepsini bende yaşadım ilkokulda 50 kiloyum. Benle lastik atlamazlardi yapamam diye kilom yüzünden folklor grubundan attı öğretmen. Hep şişko patatestim. Ortaokulda bütün derslerim besken beden eğitimi 3 tu yapamazdim. Hala önümden şişman bir genç geçse bir konuşasim geliyor.lutfen kendine bunu yapma.30 lu yaşlarda daha da problem olacak.
Ama demiyorum zorlarina gider diye.
Artık pesetmek yok, üzülmek yok; ağlamak yok.az yemek var küçülmek var, övgüler var, yergiler yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…