• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

33falan oldu küsüratida vardı onun 6aralikti ya tam 6 ay oldu canim yarim yil yani 1yilda 60kg veririm gibi görünüyo regl dönemim her bittigınde 2kg falan gidio test ettm bi alaka var bgn bitti kilolar gitti yani

Harikasin ...okullar da tatile giriyo.yeni öğretim yılında cocuklar seni taniyamayacak ...cok heycanli :-) :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

131 oley oley tey tey:40:

Tebrikler canimmm
👏👏👏👏👏👏👏👏🍀🍀🍀🍀👍👍👍👍😆😆😆😆

Herseyiniz yeterli olsun !

Tebrikler elavinya çok sevindim aynen devam 👍👏👏👏👏💪💪 güç sende artik salı yazcam demiştim kilomda degisiklik yok hatta tartimi değiştirdim 1.5 kilo fazla gösteriyor şimdi ama 1 er cm incelmisim kol bacak göğüs kalça 😶😩 geçen hafta hiç dikkat edemedim hep dışarda hazır yemekler spor yapmaya gayret ettim mutsuzum ama iyiki varsınız siz olmasanız hepten salicam kendimi 😢

Selammmm
Günaydın kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam dayko nasıl gidiyor pek takip edemedim 👋

Selamm hoşgeldın canım diyet iyi gidiyor da bu 4-5 gündür hiç spor yapamadım hastalıktan ama ona rağmen eksilerdeyim 💃💃💃💃👯👯👯
Sen nasılsın nasıl gidiyor senin

Diyet pek iyi değil spor a devam ettim 1 er cm incelmisim kilo farkı yok hep disardaydim bide tartı değiştirdim üstüne 1.5 kilo fazlam var bakalım şu okullar tatil olunca daha ağırlık vercem 😢😢 limon bal karabiber karıştırıp iç çok iyi geliyor ben 2 yıldır hasta olmuyorum şükür hissedince içiyorum bi gün de dinleniyorum iyi geliyor güzel haberlerini bekliyorum canım😚

Diyet pek iyi değil spor a devam ettim 1 er cm incelmisim kilo farkı yok hep disardaydim bide tartı değiştirdim üstüne 1.5 kilo fazlam var bakalım şu okullar tatil olunca daha ağırlık vercem 😢😢 limon bal karabiber karıştırıp iç çok iyi geliyor ben 2 yıldır hasta olmuyorum şükür hissedince içiyorum bi gün de dinleniyorum iyi geliyor güzel haberlerini bekliyorum canım😚

Tamam canım teşekkür ederim tavsiyen için kilo konusuna gelince tartı değiştirmissın normal en azından incelmişsin bak sevindim bende yeni tartı aldım benimkide 1 kilo eksik gösteriyor diğerinden bende eski tartımla devam ediyorum sevgiler 😘😘😘

Elavinya tebrikler canım çok sevindim.Benimkide epeydir aynı yerde takıldı kaldı:( diyet ve spora devam ettiğim halde.Her sabah moral sıfır oluyo tartida ve tüm gün mutsuz oluyorum.Umarım atlatirim.:5:

Günaydın kizlarr pek bi sessiz buralar cok yogunsunuz sanirim :-)

Tunaydin millet ben henuz is arayan bi insan olarak evdeyim ama yine de yogunmuydum ki :)
Zaten erkendr kalkmiyorum 10 dan once yok..
Herkese kolaylar gelsin

Herseyiniz yeterli olsun !

merhbalar iyi akşamlar okul işlerim bitti şükür rahatladım bayağı az önce 6 yıl önceki eteğimi giydim çok mutluyum kadife bi etek malesef ki kışlık giyemeyeceğim şimdi öbür kış kadar da bol gelir ayyy havam batsın onu beğeniyordum ama daralttırırım napalım 56 beden oldum bu arada llahım ne güzel normal insana dönüşmeye başladım yeni başlıkmı açsamki yaratktan insana... abartmıyorum öyleymişim ya şükür günlerime vücut kitle indeksi hesapladım artık 3.sınıf obez değilim 2.sınıf şişman oldum onada sevindim

Son düzenleme:
merhbalar iyi akşamlar okul işlerim bitti şükür rahatladım bayağı az önce 6 yıl önceki eteğimi giydim çok mutluyum kadife bi etek malesef ki kışlık giyemeyeceğim şimdi öbür kış kadar da bol gelir ayyy havam batsın onu beğeniyordum ama daralttırırım napalım 56 beden oldum bu arada llahım ne güzel normal insana dönüşmeye başladım yeni başlıkmı açsamki yaratktan insana... abartmıyorum öyleymişim ya şükür günlerime vücut kitle indeksi hesapladım artık 3.sınıf obez değilim 2.sınıf şişman oldum onada sevindim

Ayy canım çok sevindim ne kadar güzel seni böyle azimli görmek maşallah sana☺👍👏👏

Gözün aydın hocam bende dün
Kendime kumaş pantolon bulamadım evde o yüzden yıllar öncesinin pantolonlarini çıkarttım ve oldular süperiz masallah

Süpersin ablacım bravoooo !!
Artık diyete tam gaz devam hadii

:nazar::nazar::nazar:

AZMİN ELİNDEN KİM KURTULURRRRRR

Kızlar yardiminiza ihtiyacim var.gecen hafta persemden beri 500 gr vermisim.gunluk yürüyüş yaptim az cok.diyetimide yaptim kacamaksiz.nie bukadar az verdim acaba.adet donemim geldi .1-2 gun var.bununla ilgisi var mi acaba.diyette 2. haftam ilk gunler daha cok vermeliydim.nie böyle oldu ki .cok üzüldüm:((

Kızlar yardiminiza ihtiyacim var.gecen hafta persemden beri 500 gr vermisim.gunluk yürüyüş yaptim az cok.diyetimide yaptim kacamaksiz.nie bukadar az verdim acaba.adet donemim geldi .1-2 gun var.bununla ilgisi var mi acaba.diyette 2. haftam ilk gunler daha cok vermeliydim.nie böyle oldu ki .cok üzüldüm:((

Canim dert etme adet donemi gecince topluca gidiyor onlar uzulme sakin benimde oyle oldu adet bitince 1,5 kg birden gitti

Hayırlı kandiller kızlar

Back