160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Hey intihar ne demek bunun için birçok yöntem var.vki yüksek görünüyor cerrahi yöntemlere başvurabilirsiniz. Ama önceliğimiz diyet tabiki ama intihar felan bu düşünceyi at aklından. Zayiflayacak ve bebek sahibi olacaksın inşallah. Bizde sana destek oluruz.omrunun baharindasin.hersey düzelecek güzel olacak inşallah. Biz sana destek oluruz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben aranızdayim zaten katildim

14 ayda 57 kilo veren bayani izliyorum tv de ogluna bobregini verebilmek icin zayiflamis alin size bir basari oykusu daha

Çok teşekkür ederim canım çok saol intihar derken zaten şu anda bile nefes almam da , şeker tansiyon dengemde sorunlar var böyle yaşamaya devam edersem ileride bir çok hastalık daha çıkacak . Bu da bir nevi intihar gibi zaten . Önceleri hiç böyle değildim kafama koyduğumu yapardım ama şimdi bu konuda hiç güç bulamıyorum kendimde insülin direncim çok yüksek bununda çok etkisi varmış geçen yıl gürkan kubilay a gittim 138 kilo ile başladım 5 ayda 23 kilo verdim çok iyi gidiyordu aslında ama 5 aydan sonra bizi asistan doktorlara yönlendirdi ondan da hiç memnun kalmadım o yüzden bıraktım şimdi fazlasıyla geri aldım kiloları

Canim benim de cocugum yok.iki kez düşük yaşadım. Kilo aldim ve adet olamamaya basladim.hangi dr.a gitsem hic sorun yok sebebsiz kısırlık. Sadece kilo ver diolar.simdi burdan da destek alarak ve Allah a yalvararak kacamaksiz diet yapıyorum. glukofen kullaniyrm.Karatay dieti bana iyi geldi.tok kalkiyorum sofradan ve takribi 5 saat hic bisi girmio agzima.tatli sakiz bile.bu diet pcos olanlara biznillah iyi geliyormus.Allah dan ümit kesilmez.duanin tesiri azimdir.cok dua et.Allahim nefsimize sen hakim ol die.ve cocuk meselesine gelince Rabbim isterse ne sisman insanlar bebek sahibi oluyor.bugunden tezi yok.at hayatindan zararlı gidalari.sunnet usulu beslenirsek inşallah bizde şifa bulur zayiflariz.zaten sui ihtiyarimizdan bu kadar kilo aldik.tip dahisi ibni sina dio ki: yedigin vakit az ye, yediktenden sonra 4-5 saat daha yeme.sifa hazimdadir.hepinize dua ediyorum. RABBIM EMEKLERIMIZI ZAYİ ETMESIN..

Hoşgeldin canım.Lütfen bu kadar karamsar olma.Gerekirse psikolojik destek al diyet icin.Benim psikiyatr okb ni tedavi edelim Zayiflama icinde tedaviye basliycaz demisti ama okb gecince gitmedim.Bence Gürkan Kubilayın verdiği o listelerden başla tekrar.Ben 133 ile basladim ve tartida bu rakami görünce dedimki eger beslenme tarzim degismezse seneye katlayarak devam edrcek ve net te 200-300 kg olup yataga bagimli olan insanlari izledim cok ağladım onlar icin.Ve bir sekilde bu yuksek kilolardan ideal kilolara inenleri izledim.Dedim Allah izin verirse bende yaparim.Hicbirsey icin gec degil.Bendede pko var.20 kg attiktan sonra adet olmaya basladim yeniden.Hersey hepimiz icin guzel olsun InsAllah.

Bu yol kolay bir yol değil Allah yardımcımız olsun

Kolay değil acı çekeceğiz ama inşallah sonuçta hepimiz sağlıklı olacağız bugün 10000 adım tamamladım dayko 😊

Bu arada arkadaşım kafaya takmakla düşünmekle olmuyo bende yıllardır hep bugün yarın diyip durdum bi adım attıktan sonra gerisi gelir inşallah kendimize üzülmeyelim üzüldüğümüze üzülelim inşallah Haberlerinizi bekliyorum

Allah razı olsun canım ne güzel yazmışsın benimde 3 düşüğüm var 2. nin üzerinden 6 ay geçti kan pıhtılaşması varmış o yüzden olmuş benim düşüklerim bence sende bunu bi araştır canım. banada doktorlar aynı şeyi söylüyor kilomdan dolayı ve pkos dan dolayı yumurtlama olmuyor. Karatay diyeti nasıl canım çok duydum ama hiç araştırmadım . İnşallah hepimiz bir an önce sağlıklı bi şekilde zayıflarız inan hayattan hiç bir zevk almıyorum psikolojim çok bozuk

Hoşbulduk canım ya inan çok bunaldım artık kendime aynada baktıkça midem bulanıyor resmen bi yerden başlamam lazım hemde acilen ama bir türlü kendimi toparlayamıyorum. pko ayrı bir dert adet olamamak hepten stres yapıyor. inşallah canım inşallah hepimiz azimli bir şekilde devam ederiz

Kolay değil acı çekeceğiz ama inşallah sonuçta hepimiz sağlıklı olacağız bugün 10000 adım tamamladım dayko 😊

Tebrik ederim adimsayarinmi var ben bugun daha spor falan yapmadim grip oluyorum sanirim aksama yururum sadece canim

Benim telefonda var ama biraz fazla saydığı için 1000 adım i saymıyorum geçmiş olsun

Benim telefonda var ama biraz fazla saydığı için 1000 adım i saymıyorum geçmiş olsun

sagol cnm saglık ocakları obeziteyle mücadele kampanyası kapsamında ücretsiz adımsayar veriyor çok ta güzel yaptıgın km yaktığın kaloriyi gösteriyor ben ordan almıştım o da hırslandırıyor bende her gün 10000 geçmeye çalışıyorum
birde ajanda tutuyorum her sabah kilomu yaptığım sporu içtiğim suyu adım sayımı yazıyorum günü gününe

Aynadaki görüntün insanların sacma sapan fikirleri zayıflamalısın diye üstünde kurulan baskılar.Bazen ben kilolu ve mutlu olamaz mıyım diye düşünüyorum.Kendimi güzel görmem birilerine batıyor adeta.Ben kimseye kötü bir özelliği ya da üzüldüğü birşey üzerinden yüklenmem ama öyle insanlar varki senin üzüldüğün hangi konu varsa onun üzerine gidiyorlar.

Ama bizler gibi aynı dertten muzdarip olan bayanlar toplanır ve birbirine destek olursa ,o kadar kolay bu derdin üstesinden geliriz.

Elifcim Karatay diyeti ekmek seker pirinc un tamamen cikarilip sebze et istedgn kadar yumurta doyana kadar peynir zeytin tuketebildgm bi diet.ara öğün yok ama.nette baya ayrıntılı bilgi bulursun. Benim bi arkadasim ben yaparken Şevke geldi oda basladi 30-35 kg verdi.ama ben sebatsiz oldugum için 7 kg verince birakmistim .simdi tekrar yapiyorum.yolun basindayim.ciddi kacamaksiz baslayali daha 1 hafta oldu.yolum uzun ama acelem ne gelinlik mi giycem :)) yavas yavas.ya sabir ceke ceke sağlıkla gitsin kilolar

Merhaba
Verdiginiz saatlere gore yatisiniz saat 3-5 civari..
Bu durumda bence eger 4-5 i bulursaniz saat 1 gibi bir ara ogun daha yapilabilir..

Herseyiniz yeterli olsun !

Bende minnak değilim 34 😣😣

Selam :))
Daykoyla ve seninle mesajlasmak istedim ama burdan ozelden mesaj nasil atiliyor bilemedim..
Bilen bi anlatabilir mi?

Merhaba Elif
( umarim ismi dogru salladim :) )
Gecen yila kadar ayni senin verdigin saatlerde calisiyordum..
Birde kucuk kizim var bu sene nisanda 4 yasini bitirdi..
Aynen dedigin gibi 9 gibi evde oluyordum gelince yemek + kizla ilgilen derken kizimi uyuturken cogu zaman siziyordum..
Esimle bile birlikte olamaz hale gelmistik...
İs degistirme sansin varsa degerlendir ya da sansi arastir.
cunku o saatlere kadar calisinca insan hicbirsey icin motivasyon barindiramiyor bunyesinde..
Eger sansin yoksa da gerekirse whatsapp tan haberleserek senin motivasyonunu arttiracak birkac arkadas bulburda :)
Ben oZelden msj atmayi henuz beceremiyorum ama bi sekilde haberlesiriz..
Her aksam sadece 15 dk yuruyusle basla ben calistigim donemde bir ara bunu basardim kisa surdu ama sunu gordum 15 dk yarim saat yurusen bile rahatliyorsun..
Esim terlemezdi ama ben yarim saate yakin zamanda deli terlerdim..
Kilomus fazla oldugu icin terlemek kolay oluyor diye dusunuyorum..
Haftada 3 gun yarim saat basla ayrica ya interntten bul ya da istersen bende bana verileni yollarim diyet listesi bul..
Benimde pko ve insulin direncim var hamile kaldigimda 93 kiloydum 102 ile doguma girdim... İnsulin direnci pko ile birlesince olay kasiliyor ama asilmaz degil .
Yontem cok daraltma kendini..
Ha bu arada sabah evden cikmadan aksam eve gelince banyoda aynada kendiine 1-2 kere gulumse :)
Emin ol psikojine cok etkisi var ..
Ben 34 yasindayim 100 u gormedim hic ama 85 altina da dustugun gorulmedi pek..
Kilosu fazla olanlarin baslarda kilo verimi fazla oluyor..
Bu basligi acan arkadas hepimize gaz olsun..
Yapilmayacak seyler degil ..
Ayaklan hadi :)
Yarin aksam basla ya da erken kalkma sorunun yoksa sabah 20-30 dk erken kalk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…