Herkese günaydın hayırlı sabahlar elavinya öncelikle seni çok çok çok tebrik ederim gerçekten çok büyük bir başarı 41 kere maşallahhikayeni okuyunca direk beni anlattığını düşündüm aynı hayatı yaşamışız nerdeyse bende çocukluğumdan beri kiloluyum ilkokul 5. sınıfta 50 kg olduğumu hatırlıyorum seneler boyunca katlanarak devam etti kilolarım çok kötü bir çocukluk ve genç kızlık yaşadım kilo sorunu yüzünden .Aynı sorunlar hala da devam ediyor 50-60 yaşında teyzelerle aynı kıyafetleri almak zorunda kalıyorum . Tabi onlarında bedenini bulabilirsem. 6 yıllık evliyim eşim kilomla ilgili hiç birşey söylemiyor. Hiç bi zaman sorun etmedi . Malesef bebeğim olmuyor kilo sorunu yüzünden çünkü yumurtalıklarım çalışmıyor insülin direnci ve pko dan dolayı. 30 yaşındayım ve 145 kiloyum şu anda hayatımda hiç bi zaman bu kiloya çıkmamıştım her gün kilo vermem gerekiyor diyorum ama o içimden hiç birşey yapmak gelmiyor bir türlü motive olamıyorum. Masa başı çalışıyorum ve eve gitmek en erken 20.30 - 21 gibi oluyor. O saatten sonrada yemek yiyip yatıyorum zaten anlayacağınız intihara doğru sürükleniyorum. Psikolojim çok bozuk nolur bana yardım edin
Sen sagol canim leslie hem eglenceli hemde cok yormuyor sevindim valla bende aksam 30 dk yuruyebildim tam mutfagi topladim yurumeye hazirlaniyordum alt kat komsum geldi 10.30 da gitti ondan sonrada yarim saat yurudum ancak neyse gunduz disarda da yurumustum alistiktan sonra spor yapmayinca huzursuz oluyor insan anliyacaksin bir sure sonra sende
Sagol canim sende katil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hey intihar ne demek bunun için birçok yöntem var.vki yüksek görünüyor cerrahi yöntemlere başvurabilirsiniz. Ama önceliğimiz diyet tabiki ama intihar felan bu düşünceyi at aklından. Zayiflayacak ve bebek sahibi olacaksın inşallah. Bizde sana destek oluruz.omrunun baharindasin.hersey düzelecek güzel olacak inşallah. Biz sana destek oluruz.
Çok teşekkür ederim canım çok saol intihar derken zaten şu anda bile nefes almam da , şeker tansiyon dengemde sorunlar var böyle yaşamaya devam edersem ileride bir çok hastalık daha çıkacak . Bu da bir nevi intihar gibi zaten . Önceleri hiç böyle değildim kafama koyduğumu yapardım ama şimdi bu konuda hiç güç bulamıyorum kendimde insülin direncim çok yüksek bununda çok etkisi varmış geçen yıl gürkan kubilay a gittim 138 kilo ile başladım 5 ayda 23 kilo verdim çok iyi gidiyordu aslında ama 5 aydan sonra bizi asistan doktorlara yönlendirdi ondan da hiç memnun kalmadım o yüzden bıraktım şimdi fazlasıyla geri aldım kiloları
Herkese günaydın hayırlı sabahlar elavinya öncelikle seni çok çok çok tebrik ederim gerçekten çok büyük bir başarı 41 kere maşallahhikayeni okuyunca direk beni anlattığını düşündüm aynı hayatı yaşamışız nerdeyse bende çocukluğumdan beri kiloluyum ilkokul 5. sınıfta 50 kg olduğumu hatırlıyorum seneler boyunca katlanarak devam etti kilolarım çok kötü bir çocukluk ve genç kızlık yaşadım kilo sorunu yüzünden .Aynı sorunlar hala da devam ediyor 50-60 yaşında teyzelerle aynı kıyafetleri almak zorunda kalıyorum . Tabi onlarında bedenini bulabilirsem. 6 yıllık evliyim eşim kilomla ilgili hiç birşey söylemiyor. Hiç bi zaman sorun etmedi . Malesef bebeğim olmuyor kilo sorunu yüzünden çünkü yumurtalıklarım çalışmıyor insülin direnci ve pko dan dolayı. 30 yaşındayım ve 145 kiloyum şu anda hayatımda hiç bi zaman bu kiloya çıkmamıştım her gün kilo vermem gerekiyor diyorum ama o içimden hiç birşey yapmak gelmiyor bir türlü motive olamıyorum. Masa başı çalışıyorum ve eve gitmek en erken 20.30 - 21 gibi oluyor. O saatten sonrada yemek yiyip yatıyorum zaten anlayacağınız intihara doğru sürükleniyorum. Psikolojim çok bozuk nolur bana yardım edin
Canim benim de cocugum yok.iki kez düşük yaşadım. Kilo aldim ve adet olamamaya basladim.hangi dr.a gitsem hic sorun yok sebebsiz kısırlık. Sadece kilo ver diolar.simdi burdan da destek alarak ve Allah a yalvararak kacamaksiz diet yapıyorum. glukofen kullaniyrm.Karatay dieti bana iyi geldi.tok kalkiyorum sofradan ve takribi 5 saat hic bisi girmio agzima.tatli sakiz bile.bu diet pcos olanlara biznillah iyi geliyormus.Allah dan ümit kesilmez.duanin tesiri azimdir.cok dua et.Allahim nefsimize sen hakim ol die.ve cocuk meselesine gelince Rabbim isterse ne sisman insanlar bebek sahibi oluyor.bugunden tezi yok.at hayatindan zararlı gidalari.sunnet usulu beslenirsek inşallah bizde şifa bulur zayiflariz.zaten sui ihtiyarimizdan bu kadar kilo aldik.tip dahisi ibni sina dio ki: yedigin vakit az ye, yediktenden sonra 4-5 saat daha yeme.sifa hazimdadir.hepinize dua ediyorum. RABBIM EMEKLERIMIZI ZAYİ ETMESIN..
Hoşgeldin canım.Lütfen bu kadar karamsar olma.Gerekirse psikolojik destek al diyet icin.Benim psikiyatr okb ni tedavi edelim Zayiflama icinde tedaviye basliycaz demisti ama okb gecince gitmedim.Bence Gürkan Kubilayın verdiği o listelerden başla tekrar.Ben 133 ile basladim ve tartida bu rakami görünce dedimki eger beslenme tarzim degismezse seneye katlayarak devam edrcek ve net te 200-300 kg olup yataga bagimli olan insanlari izledim cok ağladım onlar icin.Ve bir sekilde bu yuksek kilolardan ideal kilolara inenleri izledim.Dedim Allah izin verirse bende yaparim.Hicbirsey icin gec degil.Bendede pko var.20 kg attiktan sonra adet olmaya basladim yeniden.Hersey hepimiz icin guzel olsun InsAllah.
Kolay değil acı çekeceğiz ama inşallah sonuçta hepimiz sağlıklı olacağız bugün 10000 adım tamamladım dayko 😊
Benim telefonda var ama biraz fazla saydığı için 1000 adım i saymıyorum geçmiş olsun
Hoşbulduk canım ya inan çok bunaldım artık kendime aynada baktıkça midem bulanıyor resmen bi yerden başlamam lazım hemde acilen ama bir türlü kendimi toparlayamıyorum. pko ayrı bir dert adet olamamak hepten stres yapıyor. inşallah canım inşallah hepimiz azimli bir şekilde devam ederiz
Allah razı olsun canım ne güzel yazmışsın benimde 3 düşüğüm var 2. nin üzerinden 6 ay geçti kan pıhtılaşması varmış o yüzden olmuş benim düşüklerim bence sende bunu bi araştır canım. banada doktorlar aynı şeyi söylüyor kilomdan dolayı ve pkos dan dolayı yumurtlama olmuyor. Karatay diyeti nasıl canım çok duydum ama hiç araştırmadım . İnşallah hepimiz bir an önce sağlıklı bi şekilde zayıflarız inan hayattan hiç bir zevk almıyorum psikolojim çok bozuk
Kızlar ben işim dolayısıyla çok geç yatıyorum hatta bazen sabaha kadar çalışıyorum bilgisayar başında tabiki geç kalkıyorum ama 6--8 saatten fazla uyumuyorum güzel kahvaltımı yapıyorum 12'yi buluyor bazen tabi öğlen yiyemiyorum acıkmıyorum çünkü 3-4 gibi meyve yada ceviz filan yiyorum akşamlarda genellikle protein ağırlık + salata saat 6-7 arası gibi saat 9-10 gibi elma- erik sonra artık nezaman'a kadar çalışırsam çalışayım bir şey yemiyorum diyet saati saatine diye düşündüğüm anda iştahım açılıyo bu şekilde bir haftada 2kilo verdim 3 günde spor yapmaya gayret ediyorum bu şekilde devam edersem metabolizmam yavaşlarmı öneriniz nedir 😞
Bende minnak değilim 34 😣😣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?