- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizceler Günaydın. .... nasilsiniz bakalım. ..
Teşekkürler dayko bu iyi oldu ben diyetisyen e gitmiyorum artık bıraktım ezberledim hepsini çalışma saatleri m uymuyor öyle bir programa tatliyi tamamen kestim metformin kullanıyorum 2 aydır daha önce insülin direncim vardı bahsetmiştim düzenli kullanmam ve spor ise yaradı galiba doktorum devam et dedi kullanmaya sanki daha kolay veriyorum şimdi önceden hiç gitmiyordu kilo bakalım daha yeni inşallah bu ay sonunda 99 u görürüm çok iyi gelecek bana bu arada yıllardır gezerim bu forumları hiç yazmazdim iyi geldi bu yazdikca rahatliyorum hepinizin gonlunden geçen olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim dayko sen kaç kiloyla baslamistin bide spor kaç gün yapıyorsun paylasabilirmisin bu arada pek anlamıyorum telefondan alıntı yapamiyorum😕
Ben 113 tüm eskiden yavaştan verdim 107 ye kadar 27 Mart ta başladım şimdi 105 senin kadar spor yapmıyorum aslında yürümek için oturdugum yer musait evde eliptik bisikletim de var birden yuklenmeyeyim dedim ama senin azmine hayran kaldım Tebrikler bu arada dişçi için geçmiş olsun ben yeni kurtuldum o dertten zor allah kolaylik versin
Ben 113 tüm eskiden yavaştan verdim 107 ye kadar 27 Mart ta başladım şimdi 105 senin kadar spor yapmıyorum aslında yürümek için oturdugum yer musait evde eliptik bisikletim de var birden yuklenmeyeyim dedim ama senin azmine hayran kaldım Tebrikler bu arada dişçi için geçmiş olsun ben yeni kurtuldum o dertten zor allah kolaylik versin
Ahhhh be kuzum 37 yasindayim ben o hamligi atmak kolaymi tabii yavas yavas kondusyon yukseliyor yuruyuse basladigimda yarim saat zor yapiyodum simdi 1 saat az geliyor ama bantta fazlasida zarar bileklere dizlere baski oluyor
Sen ne zaman darlanirsan gel ben buralardayim devamli (forumun delisi dayko ) hehehehe
Dedigine bakim bende yarin denerim sonucu yazarim buraya heee yazmazsam anlaki pert olmusum hehehehe
Bende minnak değilim 34 😣😣
Sen sagol canim leslie hem eglenceli hemde cok yormuyor sevindim valla bende aksam 30 dk yuruyebildim tam mutfagi topladim yurumeye hazirlaniyordum alt kat komsum geldi 10.30 da gitti ondan sonrada yarim saat yurudum ancak neyse gunduz disarda da yurumustum alistiktan sonra spor yapmayinca huzursuz oluyor insan anliyacaksin bir sure sonra sendeLessli 3 mil yaptım aşırı zorlamadi ama güzel ter attım dayko bugün senle yazismasaydim zor yapardım spor pek hoslanmadan yapıyorum sağolasın🙆🙆
Güzel bir destek olmuş dayko ve laodikya eğer bu destekler yazışmalar olmasa isyandayim inanin