- 3 Ağustos 2008
- 2.990
- 1.005
- 248
Herkese günaydın hayırlı sabahlar elavinya öncelikle seni çok çok çok tebrik ederim gerçekten çok büyük bir başarı 41 kere maşallah hikayeni okuyunca direk beni anlattığını düşündüm aynı hayatı yaşamışız nerdeyse bende çocukluğumdan beri kiloluyum ilkokul 5. sınıfta 50 kg olduğumu hatırlıyorum seneler boyunca katlanarak devam etti kilolarım çok kötü bir çocukluk ve genç kızlık yaşadım kilo sorunu yüzünden .Aynı sorunlar hala da devam ediyor 50-60 yaşında teyzelerle aynı kıyafetleri almak zorunda kalıyorum . Tabi onlarında bedenini bulabilirsem. 6 yıllık evliyim eşim kilomla ilgili hiç birşey söylemiyor. Hiç bi zaman sorun etmedi . Malesef bebeğim olmuyor kilo sorunu yüzünden çünkü yumurtalıklarım çalışmıyor insülin direnci ve pko dan dolayı. 30 yaşındayım ve 145 kiloyum şu anda hayatımda hiç bi zaman bu kiloya çıkmamıştım her gün kilo vermem gerekiyor diyorum ama o içimden hiç birşey yapmak gelmiyor bir türlü motive olamıyorum. Masa başı çalışıyorum ve eve gitmek en erken 20.30 - 21 gibi oluyor. O saatten sonrada yemek yiyip yatıyorum zaten anlayacağınız intihara doğru sürükleniyorum. Psikolojim çok bozuk nolur bana yardım edin
Hey intihar ne demek bunun için birçok yöntem var.vki yüksek görünüyor cerrahi yöntemlere başvurabilirsiniz. Ama önceliğimiz diyet tabiki ama intihar felan bu düşünceyi at aklından. Zayiflayacak ve bebek sahibi olacaksın inşallah. Bizde sana destek oluruz.omrunun baharindasin.hersey düzelecek güzel olacak inşallah. Biz sana destek oluruz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.