160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Kizlar size meyve degisimlerini gonderim hangisinden kac tane yeniyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401786990006.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 137
  • $1401787059521.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 106
Teşekkürler dayko bu iyi oldu ben diyetisyen e gitmiyorum artık bıraktım ezberledim hepsini çalışma saatleri m uymuyor öyle bir programa tatliyi tamamen kestim metformin kullanıyorum 2 aydır daha önce insülin direncim vardı bahsetmiştim düzenli kullanmam ve spor ise yaradı galiba doktorum devam et dedi kullanmaya sanki daha kolay veriyorum şimdi önceden hiç gitmiyordu kilo bakalım daha yeni inşallah bu ay sonunda 99 u görürüm çok iyi gelecek bana bu arada yıllardır gezerim bu forumları hiç yazmazdim iyi geldi bu yazdikca rahatliyorum hepinizin gonlunden geçen olsun

Gecmis olsun canim cok şükür benim oyle bisiler cikmadi haklisin spor olmayinca cok yavas gidiyor bencede motivasyon icin cok guzel burasi o kadar basarabilen var biz neden yapamayalim ben boyle dusunuyorum benim ayda 6 kilo falan gidiyor ama sporu hic aksatmiyorum yoksa daha az veririm zamanla mide de kuculuyor inan bu oglen kizim diyorki anne yetecekmi o sana yetiyor ama

Teşekkür ederim dayko sen kaç kiloyla baslamistin bide spor kaç gün yapıyorsun paylasabilirmisin bu arada pek anlamıyorum telefondan alıntı yapamiyorum😕

Tmm canim ben 114.6 ile 4 nisan da basladim bu sabah 101.4 idim haftanin 1 gunu haric oda cumartesi oluyor her gun spor yapiyorum bu arada haftada 1 gun disciye gidiyorum eger uyusturucu falan yaparsa o gunde daha az yada hic yapamiyorum yaptiklarima gelince
Her gece 9 dan sonra 60 dk kosu bandinda hizli tempoda yuruyorum
Leslie sansone var onun 3 mil videosunu yapiyorum bazi gunler 3+2 mil ama bunu haftanin her gunu yapamiyorum ne zaman musait olursam artik
Arada step , eliptik bisiklet
Ben cok fazla disarida yuruyemiyorum cikiyorum ama burasi kucuk yer bi carsiyi turlamam yarim saat esimde kilo vermeye cok istekli oldugumu gorunce kosu bandi aldi sagolsun

Ben 113 tüm eskiden yavaştan verdim 107 ye kadar 27 Mart ta başladım şimdi 105 senin kadar spor yapmıyorum aslında yürümek için oturdugum yer musait evde eliptik bisikletim de var birden yuklenmeyeyim dedim ama senin azmine hayran kaldım Tebrikler bu arada dişçi için geçmiş olsun ben yeni kurtuldum o dertten zor allah kolaylik versin

Sagol cnm daha bitmedi bayrama kadar surecek sagolsun discim cok titizleniyor eliptik bisiklet zorluyor valla ben daha 30 dk gecemedim ondada 10 dk yapip nefeslenip tekrar basliyorum
Arkadasim da diyette 93 ten 70 leredustu o da demisti 100 kg dan dusene kadar zorlar eliptik biraz ver kiloyu daha kolay yaparsin hakliymis ilk zamanlar 5 dk zor yapiyodum yavas yavas artirdim leslie de tavsiye ederim denedinmi hic?

Ne yapsan kardir cnm ayda 100 gr da versen en azindan kilo almazsin devamm

Dayko Aynen çok zor eliptik 10 dk yapıyorum ısınmak için sonra kollarim filan sarkmasin diye hafif ağırlık squac yine bi 10 dk lessli yapmadim yürüyüşe çıkıyorum yaptiklarimi 1 saate en az tamamlamaya çalışıyorum bugün akşam lessli ye bi bakayım merak ettim gerçekten bide fitness blenders var 1 saatte 1000 kalori yaktiriyo ama hiç tamamlamak nasip olmadı 20 dk. Da pestilim çıkıyo senin kondisyonun iyidir yapabilirsinin bence Sağol iyi geldin bana orada birilerinin olduğunu bilmek güzel:)

Ahhhh be kuzum 37 yasindayim ben o hamligi atmak kolaymi tabii yavas yavas kondusyon yukseliyor yuruyuse basladigimda yarim saat zor yapiyodum simdi 1 saat az geliyor ama bantta fazlasida zarar bileklere dizlere baski oluyor
Sen ne zaman darlanirsan gel ben buralardayim devamli (forumun delisi dayko ) hehehehe

Bende minnak değilim 34 😣😣

Insan kilo verdikce genclesiyoo ama bakmissindir basari oykulerinde bizde oyle olacaz
Spor zamani ben yuruyem biraz gorusuruzzz

Son düzenleme:
Lessli 3 mil yaptım aşırı zorlamadi ama güzel ter attım dayko bugün senle yazismasaydim zor yapardım spor pek hoslanmadan yapıyorum sağolasın🙆🙆

Güzel bir destek olmuş dayko ve laodikya eğer bu destekler yazışmalar olmasa isyandayim inanin

Gunaydin kizlar

Herkese günaydın hayırlı sabahlar elavinya öncelikle seni çok çok çok tebrik ederim gerçekten çok büyük bir başarı 41 kere maşallah hikayeni okuyunca direk beni anlattığını düşündüm aynı hayatı yaşamışız nerdeyse bende çocukluğumdan beri kiloluyum ilkokul 5. sınıfta 50 kg olduğumu hatırlıyorum seneler boyunca katlanarak devam etti kilolarım çok kötü bir çocukluk ve genç kızlık yaşadım kilo sorunu yüzünden .Aynı sorunlar hala da devam ediyor 50-60 yaşında teyzelerle aynı kıyafetleri almak zorunda kalıyorum . Tabi onlarında bedenini bulabilirsem. 6 yıllık evliyim eşim kilomla ilgili hiç birşey söylemiyor. Hiç bi zaman sorun etmedi . Malesef bebeğim olmuyor kilo sorunu yüzünden çünkü yumurtalıklarım çalışmıyor insülin direnci ve pko dan dolayı. 30 yaşındayım ve 145 kiloyum şu anda hayatımda hiç bi zaman bu kiloya çıkmamıştım her gün kilo vermem gerekiyor diyorum ama o içimden hiç birşey yapmak gelmiyor bir türlü motive olamıyorum. Masa başı çalışıyorum ve eve gitmek en erken 20.30 - 21 gibi oluyor. O saatten sonrada yemek yiyip yatıyorum zaten anlayacağınız intihara doğru sürükleniyorum. Psikolojim çok bozuk nolur bana yardım edin

Sen sagol canim leslie hem eglenceli hemde cok yormuyor sevindim valla bende aksam 30 dk yuruyebildim tam mutfagi topladim yurumeye hazirlaniyordum alt kat komsum geldi 10.30 da gitti ondan sonrada yarim saat yurudum ancak neyse gunduz disarda da yurumustum alistiktan sonra spor yapmayinca huzursuz oluyor insan anliyacaksin bir sure sonra sende
Güzel bir destek olmuş dayko ve laodikya eğer bu destekler yazışmalar olmasa isyandayim inanin

Sagol canim sende katil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…