160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Ayrica bence de bir diyetisen ve/veya psikolog kapisi cal

Herseyiniz yeterli olsun !

Merhaba beyzat evet ben proje çiziyorum gece çalışmak rahat oluyo gündüz çocuk okul hadi yemek derken 9 dan önce işin başına oturamiyorum diyetisyen e gittiğim zaman en gec 2 de yat demişti ama nerde bide bünyem alıştı tabi çok yorgun olmadiktan sonra erken uyarıyorum normalde aramiyorum gece bundan sonra yarım bardak kefir iceyim diyorum hem çok da faydası bende özel mesajı bilmiyorum simdiye kadar hep okurdum yeni yazmaya başladım e hosgeldin ne diyeyim😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy ne güzel ya arkadaşın çok ciddi kilo vermiş ben 35 kilo versem daha ne isterim şu anda 100-110 kg bile benim için çok iyi ekmek hiç mi yenmiyo benim en büyük sorunum bu işte ben ekmek yemeye o kadar alışmışım ki ekmek yemeden duramıyorum birde doymuyorum

çok teşekkür ederim ya gerçekten çok motive edici yazmışsın iş değiştirme şansım malesef yok burda yeniyim zaten 5 aydır çalışıyorum. dediğin gibi eve gidince yemek hazırlayıp yiyip yatıyorum sadece ama bi yerlerden de başlamak lazım . Bu arada Allah bağışlasın kızını . Birde çocuk meselesi çok büyük bir sorun aşırı derecede kafama takıyorum ağustos ta 7 yıl olucak evleneli insanların soruları acıyarak bakışları doktor tavsiyeleri bu kiloyla zaten çocuğun olmaz demeleri hiç bitmiyor . Bu da ayrı bi depresyon sebebi

İsyerinde yeme sansin varsa evden sandvic gibi birsey gotur diyetisyen ben 9 gibi anca yemek yiyebiliyor dedigimde o zaman 2-3 kofteli ya da peynirli sandvic gotur evden,
Eve gelince de salatani ye demisti..
Sirf bunu yaparak bile birkac kg vererek baslayabilirsin..
Ben halihazirda 90 kg yum.ve su konu dikkatimi cekti yatmadan 1 saat once bile yemek yesem 1 hafta sonunda 1 kg aliyorum..
Ayrica ornegin calisirken her gun abur cubur olarak sadece 1 browni yedigimde de haftasonu 1 kg almis oluyordum..
İsyerinde cekmecene kuru meyve koy 2 saatte bir 2-3 at agzina( yapabiliyorsan her attiginda da birkac yudum ayran ic)
Butun gun pek yemeyip aksam yuklenince de kilo resmen sende asili kaliyor..
Bak duzenli diyet yapmadan sirf sandvic goturup birde kuru meyveylr bile verirsin emin ol..
5-10 kg fazlaligi olanlara gore avantajimiz var bu kucuk ayrintilarla bile kg vermeye basliyoruz..
Fazlaligi 5 kg olan insanlar bu detaylarla ayda 1 kg verebilecekken sen ilk 1-2 ayda 4-5 kg dan fazla verirsin...
Sadece dezavantajimiz yok demekki ehee:)
Ben 90 kg yu gordugum gibi adet duzensizligi vs basladi yine.. Emin ol 20-30 kg verince hamile bile kalabilirsin..
Ayrica hamilelik birazda kismet isi.. Ben hamile kaldigimda da muhtemelen insulin direncim vardi pko de olabilir cunku benim bu 3. Kez teshisim pko da..
Liseden beri bu 3.

Yine yazisirz Kolay gelsin..

Telefondan giriyorum kk uygulamasini indirdim telefona

Anladım canım özel mesaj atmak için belli bir mesaj sayısına gelmen gerek ama kaç olduğunu bilmiyorum sonra kime Msj atmak istersen onun profiline giriyorsun benim telefonda üst tarafta zarf işareti var ona tıklayınca yazılıyor bak ben sana özelden mesaj atim deneme olsun😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Telefondan giriyorum kk uygulamasini indirdim telefona

Beceriksiz dayko 😀😀
Atamadım özel mesaj arkadaş listesinde ekli olanlara özel mesaj atabilirsiniz diyor bunuda böylece tecrübe etmiş oldum bende bilmiyordum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

hoşgeldin merve inşallah başarıcaz benm için destek çok önemli güçleniyorum canm 133 oldum dah yolum uzun
:2:

tebrik ediyorum sizi..inşallah başaracaksınız..ben size güveniyorum kesinlikle..her gün menünüzü yazıyorsunuz değil mi?
diğer arkad aşlara da fikir olur..

Aslında çok doğru söylüyorsun geçen yıl gürkan kubilay a giderken bu şekilde yapıyordum ve çok güzel kilo veriyordum haftada 4 gün 40 dakika da yürüyüş yapıyordum aslında o motivasyonu bi kazanabilsem tekrardan kilo vermeye başlarım diye düşünüyorum şu anda zaten hedefim 30 kg vermek kendime yakın hedefler koymaya çalışıyorum

Valla ben daha arkadas eklemeyi de beceremiyorum ..
Olacak olacak zamanla 😝

kizlar hepinizi okudum bu ara netimde sıkınti oldu döncem cevaplara firsat bulunca dayko bayildim sana süpersin öptm hepinizi bu ara yavasladm sanki bisey olmaz sabir sabir

Direnc donemidir ooo ..
İcini ferah tut seker..
Kirilma gosterme amann diyim..

Ya mesaj gonderebilecegimi zannedip yaziyim dedim ama ayarlarinizi degistirin diyor nasil yapicam??

günaydin fistiklar güzel günler olsun 5.30da kalktm lahana yemegm pisti bgn 3ögün yiycem özlemisim

herkese günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kimsecikler yok ama ben yazıyım dedim nasılsınız hanımlar

Iyiyim hayırlı cumalar canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…