• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Ayrica bence de bir diyetisen ve/veya psikolog kapisi cal ;)

Herseyiniz yeterli olsun !

Merhaba beyzat evet ben proje çiziyorum gece çalışmak rahat oluyo gündüz çocuk okul hadi yemek derken 9 dan önce işin başına oturamiyorum diyetisyen e gittiğim zaman en gec 2 de yat demişti ama nerde bide bünyem alıştı tabi çok yorgun olmadiktan sonra erken uyarıyorum normalde aramiyorum gece bundan sonra yarım bardak kefir iceyim diyorum hem çok da faydası bende özel mesajı bilmiyorum simdiye kadar hep okurdum yeni yazmaya başladım e hosgeldin ne diyeyim😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elifcim Karatay diyeti ekmek seker pirinc un tamamen cikarilip sebze et istedgn kadar yumurta doyana kadar peynir zeytin tuketebildgm bi diet.ara öğün yok ama.nette baya ayrıntılı bilgi bulursun. Benim bi arkadasim ben yaparken Şevke geldi oda basladi 30-35 kg verdi.ama ben sebatsiz oldugum için 7 kg verince birakmistim .simdi tekrar yapiyorum.yolun basindayim.ciddi kacamaksiz baslayali daha 1 hafta oldu.yolum uzun ama acelem ne gelinlik mi giycem :)) yavas yavas.ya sabir ceke ceke sağlıkla gitsin kilolar

ayyy ne güzel ya arkadaşın çok ciddi kilo vermiş ben 35 kilo versem daha ne isterim şu anda 100-110 kg bile benim için çok iyi ekmek hiç mi yenmiyo benim en büyük sorunum bu işte ben ekmek yemeye o kadar alışmışım ki ekmek yemeden duramıyorum birde doymuyorum

Merhaba Elif
( umarim ismi dogru salladim :) )
Gecen yila kadar ayni senin verdigin saatlerde calisiyordum..
Birde kucuk kizim var bu sene nisanda 4 yasini bitirdi..
Aynen dedigin gibi 9 gibi evde oluyordum gelince yemek + kizla ilgilen derken kizimi uyuturken cogu zaman siziyordum..
Esimle bile birlikte olamaz hale gelmistik...
İs degistirme sansin varsa degerlendir ya da sansi arastir.
cunku o saatlere kadar calisinca insan hicbirsey icin motivasyon barindiramiyor bunyesinde..
Eger sansin yoksa da gerekirse whatsapp tan haberleserek senin motivasyonunu arttiracak birkac arkadas bulburda :)
Ben oZelden msj atmayi henuz beceremiyorum ama bi sekilde haberlesiriz..
Her aksam sadece 15 dk yuruyusle basla ben calistigim donemde bir ara bunu basardim kisa surdu ama sunu gordum 15 dk yarim saat yurusen bile rahatliyorsun..
Esim terlemezdi ama ben yarim saate yakin zamanda deli terlerdim..
Kilomus fazla oldugu icin terlemek kolay oluyor diye dusunuyorum..
Haftada 3 gun yarim saat basla ayrica ya interntten bul ya da istersen bende bana verileni yollarim diyet listesi bul..
Benimde pko ve insulin direncim var hamile kaldigimda 93 kiloydum 102 ile doguma girdim... İnsulin direnci pko ile birlesince olay kasiliyor ama asilmaz degil .
Yontem cok daraltma kendini..
Ha bu arada sabah evden cikmadan aksam eve gelince banyoda aynada kendiine 1-2 kere gulumse :)
Emin ol psikojine cok etkisi var ..
Ben 34 yasindayim 100 u gormedim hic ama 85 altina da dustugun gorulmedi pek..
Kilosu fazla olanlarin baslarda kilo verimi fazla oluyor..
Bu basligi acan arkadas hepimize gaz olsun..
Yapilmayacak seyler degil ..
Ayaklan hadi :)
Yarin aksam basla ya da erken kalkma sorunun yoksa sabah 20-30 dk erken kalk..

çok teşekkür ederim ya gerçekten çok motive edici yazmışsın iş değiştirme şansım malesef yok burda yeniyim zaten 5 aydır çalışıyorum. dediğin gibi eve gidince yemek hazırlayıp yiyip yatıyorum sadece ama bi yerlerden de başlamak lazım . Bu arada Allah bağışlasın kızını . Birde çocuk meselesi çok büyük bir sorun aşırı derecede kafama takıyorum ağustos ta 7 yıl olucak evleneli insanların soruları acıyarak bakışları doktor tavsiyeleri bu kiloyla zaten çocuğun olmaz demeleri hiç bitmiyor . Bu da ayrı bi depresyon sebebi

İsyerinde yeme sansin varsa evden sandvic gibi birsey gotur diyetisyen ben 9 gibi anca yemek yiyebiliyor dedigimde o zaman 2-3 kofteli ya da peynirli sandvic gotur evden,
Eve gelince de salatani ye demisti..
Sirf bunu yaparak bile birkac kg vererek baslayabilirsin..
Ben halihazirda 90 kg yum.ve su konu dikkatimi cekti yatmadan 1 saat once bile yemek yesem 1 hafta sonunda 1 kg aliyorum..
Ayrica ornegin calisirken her gun abur cubur olarak sadece 1 browni yedigimde de haftasonu 1 kg almis oluyordum..
İsyerinde cekmecene kuru meyve koy 2 saatte bir 2-3 at agzina( yapabiliyorsan her attiginda da birkac yudum ayran ic)
Butun gun pek yemeyip aksam yuklenince de kilo resmen sende asili kaliyor..
Bak duzenli diyet yapmadan sirf sandvic goturup birde kuru meyveylr bile verirsin emin ol..
5-10 kg fazlaligi olanlara gore avantajimiz var bu kucuk ayrintilarla bile kg vermeye basliyoruz..
Fazlaligi 5 kg olan insanlar bu detaylarla ayda 1 kg verebilecekken sen ilk 1-2 ayda 4-5 kg dan fazla verirsin...
Sadece dezavantajimiz yok demekki ehee:)
Ben 90 kg yu gordugum gibi adet duzensizligi vs basladi yine.. Emin ol 20-30 kg verince hamile bile kalabilirsin..
Ayrica hamilelik birazda kismet isi.. Ben hamile kaldigimda da muhtemelen insulin direncim vardi pko de olabilir cunku benim bu 3. Kez teshisim pko da..
Liseden beri bu 3.

Yine yazisirz Kolay gelsin..

Telefondan giriyorum kk uygulamasini indirdim telefona

Anladım canım özel mesaj atmak için belli bir mesaj sayısına gelmen gerek ama kaç olduğunu bilmiyorum sonra kime Msj atmak istersen onun profiline giriyorsun benim telefonda üst tarafta zarf işareti var ona tıklayınca yazılıyor bak ben sana özelden mesaj atim deneme olsun😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Telefondan giriyorum kk uygulamasini indirdim telefona

Beceriksiz dayko 😀😀
Atamadım özel mesaj arkadaş listesinde ekli olanlara özel mesaj atabilirsiniz diyor bunuda böylece tecrübe etmiş oldum bende bilmiyordum

Son düzenleme:
Nerden başlasam bilemiyorum .Bnun nereinden başlanabilirki bir yokoluş resmen,farkında olmayş.ilk hatırladığım 3.sınıfa giderken 30 kg dım sınfta en çok ben çıkmıştım hep çıktı bu böyle.18 yaşında 98 kg da açtım gözümü kendime geldim ünv.kazanmıştım böyle olmazdı günler boyu sirkeli salata,yoğurt,yürüyüş1 yılda 68 kg oldum 40 bedendim çok güzel günler beni bekledi tabi kilo diyeti bırakınca yine artmaya babşladı yavaş yavaş 27 yaşında 100 kg evlendim ünv bitirdim bu arada öğretmen olmuştum işim beni seven ve kilolarımı dert etmeyen kocam vardı beni böyle sevmişti...
Sonra hamile kaldım ki herkes arkamdan çocuğu olmaz demiş sonra öğrendim sorunsuz doğdu 1 kızım oldu hamileyken 5 kg aldım bu ilginç ezeryan doğdu kolaydı sorunsuzdu 1 yıl emzirdim bırakınca kg almaya başladığmı anladım ufak bi diyet ve bitiriş işe yaramadı yemeye devam...tab,i artk hiç tartılmıyordum erdim yoktu sanki:((
kızım 3 yaşındayken 1 gebelik daha oğlum oldu bu kez gebelik sorun dedi dr. morbid obezdim çünkü tansiyonum çıktı gebelikte onun dışınd iyiyidim ama sezeryan riskliydi doğuda yaşıyorm ve Dr.lar korkuyordu benden yanaşmadlar doğuma en son ilk doüumdaki druma gittim o yaparım dedi.ama ben sanki son günlerimi yşıyordum artık ölüme gider gibi gittim hastaneye.epidural oldu.kemik arasını bulup uyuşturabildiler şükür 1 saat sürdü zor bi doğumdu zor çıktı oğlum sıkıkşmıştı küvez falan derken hastaneden sağ salim çıktım.ilginç olan bunca kg a göre iyi toparlanıyordum dikiş patlar dediler neler dediler ben ertesi gün ayağa kalktm 2 doğumdada ...kiloluydum ama hep hareketliydim ev,okul,iş,hepsine yetiyordum şükür...
2013 yaza kadar aynı kilolu ve artık iyice zorlaşan hayatım....pişiklerr,bedensel temizlikte zorlanmalar ,kıyafetsizlik,aynı şeylere mecbur olmak ,cinsellik bile zorlaştı ama eşim hep sağlılğın için zayıfla ben seni üzmem diyordu aslında kötülük yapmış göremedim hiç bi şeyii.
bi gün markete gittik ben alış veriş yaparken o bi arkadaşını görmüş konuşurken beni gösterp aa kadına bak kendini taşıyamıyor yuhh demiş...
arabada suratı asıktı kızdı arkadaşına ama ben yerin dibine girseydim bu ilk DANNNN oldu kafamda eylülde okulumu değiştirdim yeni okulumda çocuklara yeni 1 yüzdüm tabiki koridorlarda gülüyorlar yanıma gelip teyze sen napıon burda diyorlar öğretmenim deyince hiç böyle öğretmen olurmu diyorlardı bunlar 2.DANNN OLDU hep diyetle başaramam dedim yapmadım kasım aynda sağ dizim ağrımaya başladı 1 ay idare ettim 1 ay sonra bi sabah yürüyemeyerek uyandım sağ ayayğmı basamıyordum topl oldum resmen .internetten araştırdım galiba menisküs olmuştum saatlerce ağladım ben ne yapmıştım kendime nolcaktı evim kocam,çocuklarm,işim,napardım Dr.a gittim ve MR istedi noldu biliomusunuz 120 kg ya kadar MR alıyrdu çektiremedim tam teşhisim konamadıdr zaten öyleye bile bu kg da bişey yaplmaz ZAYIFLAAAA diye haykıdı ve 3. DANNNN kendime geldim 6 aralıktı o gün değişti hayatım tartıya çıktım 120 de bitti ve tekrar 40 a geldi 160 kg dum gözlerime inananamadım kendime diyet listesi yaptım biliordum zaten herşeyi sizlere de anlatıcam hepsini bu sadece hikaye tarafı
3.5 ayda 20 kg giitti
Şükürler olsun iyileşiyorum 140 kg yum asla durmam hedefim 75 kg burdan paylaşcam herşeyimi yaşadıklarımı görenler şok oluyo 20 kg bile hayatımı çok mutlu kıldı hergün yeni bir umut bana destek olun beraber yürüyelim daha yazcak çok şey var...
SEVGİLER...:16:
:16::16:

hoşgeldin merve inşallah başarıcaz benm için destek çok önemli güçleniyorum canm 133 oldum dah yolum uzun
:2:

tebrik ediyorum sizi..inşallah başaracaksınız..ben size güveniyorum kesinlikle..her gün menünüzü yazıyorsunuz değil mi?
diğer arkad aşlara da fikir olur..

İsyerinde yeme sansin varsa evden sandvic gibi birsey gotur diyetisyen ben 9 gibi anca yemek yiyebiliyor dedigimde o zaman 2-3 kofteli ya da peynirli sandvic gotur evden,
Eve gelince de salatani ye demisti..
Sirf bunu yaparak bile birkac kg vererek baslayabilirsin..
Ben halihazirda 90 kg yum.ve su konu dikkatimi cekti yatmadan 1 saat once bile yemek yesem 1 hafta sonunda 1 kg aliyorum..
Ayrica ornegin calisirken her gun abur cubur olarak sadece 1 browni yedigimde de haftasonu 1 kg almis oluyordum..
İsyerinde cekmecene kuru meyve koy 2 saatte bir 2-3 at agzina( yapabiliyorsan her attiginda da birkac yudum ayran ic)
Butun gun pek yemeyip aksam yuklenince de kilo resmen sende asili kaliyor..
Bak duzenli diyet yapmadan sirf sandvic goturup birde kuru meyveylr bile verirsin emin ol..
5-10 kg fazlaligi olanlara gore avantajimiz var bu kucuk ayrintilarla bile kg vermeye basliyoruz..
Fazlaligi 5 kg olan insanlar bu detaylarla ayda 1 kg verebilecekken sen ilk 1-2 ayda 4-5 kg dan fazla verirsin...
Sadece dezavantajimiz yok demekki ehee:)
Ben 90 kg yu gordugum gibi adet duzensizligi vs basladi yine.. Emin ol 20-30 kg verince hamile bile kalabilirsin..
Ayrica hamilelik birazda kismet isi.. Ben hamile kaldigimda da muhtemelen insulin direncim vardi pko de olabilir cunku benim bu 3. Kez teshisim pko da..
Liseden beri bu 3.

Yine yazisirz Kolay gelsin..

Aslında çok doğru söylüyorsun geçen yıl gürkan kubilay a giderken bu şekilde yapıyordum ve çok güzel kilo veriyordum haftada 4 gün 40 dakika da yürüyüş yapıyordum aslında o motivasyonu bi kazanabilsem tekrardan kilo vermeye başlarım diye düşünüyorum şu anda zaten hedefim 30 kg vermek kendime yakın hedefler koymaya çalışıyorum

Beceriksiz dayko 😀😀
Atamadım özel mesaj arkadaş listesinde ekli olanlara özel mesaj atabilirsiniz diyor bunuda böylece tecrübe etmiş oldum bende bilmiyordum

Valla ben daha arkadas eklemeyi de beceremiyorum ..
Olacak olacak zamanla 😝

kizlar hepinizi okudum bu ara netimde sıkınti oldu döncem cevaplara firsat bulunca dayko bayildim sana süpersin öptm hepinizi bu ara yavasladm sanki bisey olmaz sabir sabir

Direnc donemidir ooo ..
İcini ferah tut seker..
Kirilma gosterme amann diyim..

Ya mesaj gonderebilecegimi zannedip yaziyim dedim ama ayarlarinizi degistirin diyor nasil yapicam??

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402007993.228383.jpg

Kullanici panelinde boyle bisi yok kiiiii

günaydin fistiklar güzel günler olsun 5.30da kalktm lahana yemegm pisti bgn 3ögün yiycem özlemisim

Iyiyim hayırlı cumalar canim

Back