vallahi bravo hocam tebrik ederim azminiz takdire sayan.Bende kilolu biri olarak sizi takibe aldim okudukca takdir ettim sizi ve esinizi size ne kadar destekci olmus..ama ben eminim siz bu azimle hedefinize ulasir o buyuk beden yok diyen magazalara gidip bir beden kucugu varmiydi acaba diyeceksiniz..benimde hayalim bu gecen yil 81 kiloydum bir magazaya girdim size uygun kiyafet yok dedi o sira o adamin ustune atlayip parca pincik edesim geldi ama bisey yapamadan mosmor olarak ciktim ama o donem inat ettim 13 kilo verdim bir dokuz kilosunu falan geri aldim suan tekrar basladim geri saymaya basladim dusuyorum bu sefer daha saglikli bi sekilde veriyorum kilolarimi basarinizi gormek icin takipteyim sizi ayrica bende dogudayim sikintilarinizi tahmin edebiliyorum rabbim azminizi eksiltmesin ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende 120 kg dan 60 kg a düştüm yari yariya yani tam 60 kg verdim nasil zor oldugunu bilirim o hayatin cok iyi anliyorum sizi ve boyle hikayeleri gordugumde cok mutlu oluyorum insanlar sagliklarina kavustuklari icin sizi tebrik ediyorum.insan istedikten sonra başaramaz diye birsey yok
Aslında insan kendi motivasyonunu kendisi yaratmali açık söylemek gerekirse istedgimiz lezzetli yemekleri yemek spor yapmak yerine televizyon karsisinda uzanmak hepimize daha cazip geliyor bu bir gercek bende buna kapılıp gittim tüm çocuklugum zayif gecmesine rağmen en güzel yaşlarimda hep kilolu kaldim dogustan gelen bir rahatsizligim yada hastaligim yoktu tamamen boğazımın ve tembelliğimin kurbani oldum.her zaman erteledim bugun yaparim yarin yaparim bugunde yiyim diyete baslarim yarin,bugunde dinleneyim yarin spor yaparim böyle böyle devam etti kilo problemi yasayan arkadaslarima tek tavsiyem sakin ertelemeyin yarin demeyin çünkü o yarınlar hiç bitmiyo ben aslinda kilo vermeyi değil ertelemekten vazgecmeyi öğrendim gercekten yemenin sonu yok insana hicbir getiriside yok akliniza koyun ve hemen başlayin biraz kilo vermeye basladginizda ztn motivasyon kendiliginden geliyo ve başardığınızı görünce bidaha geriye dönmek istemiyosunuz.ben hicbir yardim almadan diyetisyenede gitmeden tamamen kendi irademle 40 kilo verdim son kalan 20 kiloyuda zayiflama hapiyla verdim toplamda 60 kg gitti ama benim tek hatam.keske devam ettirerek son 20 kiloyuda kendi irademle verseydim şuan bunun pişmanligini yaşıyorum bunuda eklemek istedim cunku kilo problemi yasayan cogu insanda hep bu zayiflama hapi dusuncesi oluyo kafasinda o yuzden kucuk bi not düşmek istedim.tamamen kendi irademle verdgim 40 kiloda hicbir saglik problemi yaşamazken son 3 ayda verdgim 20 kilo belki kulaga cok hos geliyo ama bnm kalbimi maffetti ritmini bozdu beni panik atak hastasi yapti zayiflama hapi yuzunden bunuda bilmenizi istiyorum bu tarz seylerden uzak durun
Amin canim öncelikle iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.kesinlikle söylediklerinde haklisin insanlar kulaktan dolma şeylerle sürekli birbirlerine akıl veriyolar ama cok yanlis ben ilaci aldigim aktara gittim tam o sırada sabıtalar geldi ve denetim yaptilar bnm kullandigim ilacta dahil bikac zayiflama hapini toplayip gttiler aradan 5 dakika gecti aktar bi koli acarak tekrar ayni haplari rafina dizdi cok sasirdim nasil olur diye abla arama izinleri olmadiklari icin biz raflara bikac kutu koyuyoruz ve onlari alip gidiyolar digerlerine dokunamiyorlar dedi siz dusunun artik bizde bu zehirleri gözgöre göre alip iciyoruz umarim saglik bakanligi bu konuyu tam anlamiyla ele alir ve insanlar sagliklarindan ve hayatlarindan olmazlar.40 kiloyu vermeme gelince ben protein diyeti yaparak zayifladim abur cubur yiyen bi insan degilim tatli hic sevmem kahve ve cay aliskanligim olmadigi icin seker tüketimimde yok benim kilo almamin sebebi hamur işi cok seviyo olmam vede gece gec saatte yemek yememdi.öncelikle beslenme saatlerimi düzenledim sabah erken uyanmaya ve aksam erken yatmaya dikkat ettim sabah kahvaltimda kaynamis yumurta domates salatalik zeytin peynir yedim bide etiformun light kizarmis ekmekleri var etimek tarzinda ondan yedim ve ekmegi kestim tereyagi bal falan sevmedigim icin kahvaltim herzamanki gbi oldu ondan sıkıntı yaşamadim.öğlen meyve yedim sadece akşam yemegimide 6da yiyordum en geç 7de o saatten sonra hicbsey yemedim.aksam yemeklerinde en önemlisi protein ve karbonhidrati ayni anda tüketmedim mesela tavuk balik yada et yiyorsam bunun yaninda pilav makarna yada patates yemedim protein ve salata olarak tükettim.pirincten kesinlikle uzak durdum bulgur plavi yedim sossuz makarna yedim yeme şeklimde mesela karbonhidrat alicagim zaman öglen aldim pilav ve yogurt yedim aksamda sadece et ve salata yedim ekmeksiz.bu sekilde 2 senede toplam 60 kg verdim dedigim gbi bunun 20 kilosunu son 3 ayda verdim yani 40 kilo 2 sene gbi bi sürede gtti.tabi sürekli bu sekilde olmadi arada bazen gecede yedigim oldu yada fazla kacirdgimda ama bunu hep dengeledim sürekliligi olmadi ve spora agirlik verdim haftanin 4 günü net spor yaptim bu sekilde ztn arada kaçan fazlaliklarinda bana zarari olmadi.en önemlisi spor eger ki hareket olmazsa zayiflamanin süresi cok cok uzun olur vede vucut sarkma yapar hareket etmeye cok özen göstermek gerekli vede en önemlisi kendinizi cok fazla ac birakmamak yani ac kalinca zayiflanmaz tam tersine kilo alinir hep aralarda meyve etiformun krakerlerinden mutlaka biseyler atmalisiniz agziniza uzun süre ac kaldktan sonra cok cok az bile.yeseniz vucut bunu yağ olarak depoluyo aldiginiz gidalarin besin degerlerine dikkat edin market ürünleri konserveler tüketmemeye calisin hepsi katki maddeli cünkü dogal yollardan beslenmeye calisin nekdar kilolu olursaniz olun mutlaka nasil aldiysaniz veriyosunuz olmaz diye bisey yok yeterki dikkat edin ve karamsarliga kapilmayin ben ilk baslarda geceleri aglardim hep yapamiycakmisim gibi gelirdi simdi eski hallerime baktgimda gülüyorum aslinda nekdar basitmis diyorum en önemlisi kararli olmak
canım yazdıklarına hem sevındım hemde çok uzuldum rabbım sıfa versın bende 152 kıloydum şu an 127.9 um kendımı bıldım bılelı bu dıyet le urasıyorum bende çok hap mamalar kullandım Allahtan hıç tamalamadan kullanmayı bırsktım sımdı benı gören su ilaçvar al bu cay var iç diyor ben kesınlıkle dıyorum yavaş olsun ama sağlıklı olsun 40 kıloyu nasıl verdın canım nekadar zamanda
Amin canim öncelikle iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.kesinlikle söylediklerinde haklisin insanlar kulaktan dolma şeylerle sürekli birbirlerine akıl veriyolar ama cok yanlis ben ilaci aldigim aktara gittim tam o sırada sabıtalar geldi ve denetim yaptilar bnm kullandigim ilacta dahil bikac zayiflama hapini toplayip gttiler aradan 5 dakika gecti aktar bi koli acarak tekrar ayni haplari rafina dizdi cok sasirdim nasil olur diye abla arama izinleri olmadiklari icin biz raflara bikac kutu koyuyoruz ve onlari alip gidiyolar digerlerine dokunamiyorlar dedi siz dusunun artik bizde bu zehirleri gözgöre göre alip iciyoruz umarim saglik bakanligi bu konuyu tam anlamiyla ele alir ve insanlar sagliklarindan ve hayatlarindan olmazlar.40 kiloyu vermeme gelince ben protein diyeti yaparak zayifladim abur cubur yiyen bi insan degilim tatli hic sevmem kahve ve cay aliskanligim olmadigi icin seker tüketimimde yok benim kilo almamin sebebi hamur işi cok seviyo olmam vede gece gec saatte yemek yememdi.öncelikle beslenme saatlerimi düzenledim sabah erken uyanmaya ve aksam erken yatmaya dikkat ettim sabah kahvaltimda kaynamis yumurta domates salatalik zeytin peynir yedim bide etiformun light kizarmis ekmekleri var etimek tarzinda ondan yedim ve ekmegi kestim tereyagi bal falan sevmedigim icin kahvaltim herzamanki gbi oldu ondan sıkıntı yaşamadim.öğlen meyve yedim sadece akşam yemegimide 6da yiyordum en geç 7de o saatten sonra hicbsey yemedim.aksam yemeklerinde en önemlisi protein ve karbonhidrati ayni anda tüketmedim mesela tavuk balik yada et yiyorsam bunun yaninda pilav makarna yada patates yemedim protein ve salata olarak tükettim.pirincten kesinlikle uzak durdum bulgur plavi yedim sossuz makarna yedim yeme şeklimde mesela karbonhidrat alicagim zaman öglen aldim pilav ve yogurt yedim aksamda sadece et ve salata yedim ekmeksiz.bu sekilde 2 senede toplam 60 kg verdim dedigim gbi bunun 20 kilosunu son 3 ayda verdim yani 40 kilo 2 sene gbi bi sürede gtti.tabi sürekli bu sekilde olmadi arada bazen gecede yedigim oldu yada fazla kacirdgimda ama bunu hep dengeledim sürekliligi olmadi ve spora agirlik verdim haftanin 4 günü net spor yaptim bu sekilde ztn arada kaçan fazlaliklarinda bana zarari olmadi.en önemlisi spor eger ki hareket olmazsa zayiflamanin süresi cok cok uzun olur vede vucut sarkma yapar hareket etmeye cok özen göstermek gerekli vede en önemlisi kendinizi cok fazla ac birakmamak yani ac kalinca zayiflanmaz tam tersine kilo alinir hep aralarda meyve etiformun krakerlerinden mutlaka biseyler atmalisiniz agziniza uzun süre ac kaldktan sonra cok cok az bile.yeseniz vucut bunu yağ olarak depoluyo aldiginiz gidalarin besin degerlerine dikkat edin market ürünleri konserveler tüketmemeye calisin hepsi katki maddeli cünkü dogal yollardan beslenmeye calisin nekdar kilolu olursaniz olun mutlaka nasil aldiysaniz veriyosunuz olmaz diye bisey yok yeterki dikkat edin ve karamsarliga kapilmayin ben ilk baslarda geceleri aglardim hep yapamiycakmisim gibi gelirdi simdi eski hallerime baktgimda gülüyorum aslinda nekdar basitmis diyorum en önemlisi kararli olmak
Rica ederim canım ne demek yolun başındada olsan mutlaka o yolun sonu gelicek merak etme hicbizaman umudumuzu kaybetmemeliyiz insan istedikten sonra hersey oluyo ben hala daha zayiflamaya calisiyorum bi 6 7 kilom var vermem gereken daha çilem bitmedi yani :)Canım ya neler yasamışsın şende benim gibi deneyimlerin icin saol dikdiklerinekat edicem sóylediklerine ben 5.aydaym daha yolun basındaym
Yetişiyorum sana yasasin 135.7 yim
Hocam bende takipteyim tüm sayfaları okudum.annenler Mersinde yasiyormus sanırım bende suan mersin tarsusta yaşıyorum. 81 doğumluyum 5 yaşında kızım var.kilom 83 boyum 1.65.benim kocam da tıpkı senin kocan gibi hatta daha ötesi diyebilirim.cunku 95 kiloya kadar çıktım doğum sonrası ağzını bile açmadi. Evlendiğimizde 65 civarıydim. Işın en acı yani eşimin 1.80 boyunda ve sadece 70 kilo olması. Nerdeyse sıfır beden.umarim hep birlikte istediğimiz kilolara inmeyi başarıriz. Ilk hedefim 2 hafta içinde 7 li sayılara gelmek.insallah başarıcam. Şimdi eve gidiyorum salatami yiycem.10000 adım için parkta olucam
Bugün annem ve babam geldi cok mutluyum 3aydir görüsmedik ben van da onlar mersinde yasiyor aslen ankaraliyiz ama canim ankaram.neyse annem beni görünce sok oldu aglamaya basladi sbhtan beri inceliyo heryerimi telefon acip herkese anlatio ay bugün motivem 1500 yani canım annem.
canım sanan haber verecektim kılom 126.3
Insanlar bu cesareti nerden buluyor 10000 tl kredi yuh yani
Oo sende iyisin maş.9kg var yakalayamam ben seni ramazanda anca o kiloda olurum şükür günlerimize evim toki siteleri öyle olunca herkes az. bucuk taniyo birbirini bgn okul dönüsü 2 bayan cok zayifladinz nasil oldu diye sordu bu ara tavan yapti soranlar olsun zevkle anlatiorum herkese lay lay lay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?