- 13 Haziran 2008
- 1.542
- 578
- 398
- 44
vallahi bravo hocam tebrik ederim azminiz takdire sayan.Bende kilolu biri olarak sizi takibe aldim okudukca takdir ettim sizi ve esinizi size ne kadar destekci olmus..ama ben eminim siz bu azimle hedefinize ulasir o buyuk beden yok diyen magazalara gidip bir beden kucugu varmiydi acaba diyeceksiniz..benimde hayalim bu gecen yil 81 kiloydum bir magazaya girdim size uygun kiyafet yok dedi o sira o adamin ustune atlayip parca pincik edesim geldi ama bisey yapamadan mosmor olarak ciktim ama o donem inat ettim 13 kilo verdim bir dokuz kilosunu falan geri aldim suan tekrar basladim geri saymaya basladim dusuyorum bu sefer daha saglikli bi sekilde veriyorum kilolarimi basarinizi gormek icin takipteyim sizi ayrica bende dogudayim sikintilarinizi tahmin edebiliyorum rabbim azminizi eksiltmesin ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim anliyorsun beni o magazalara gidip deneyip begenmedm diye cikcad hepsine gircem ya bugûn diyetisyenime kontrole gittm yolunda hersey dedi ilk defa bel ölcûsü falan aldi 123cm oha falan oldm öncedn kacti bilmiom 1ay hergün. Kg yazcam listeye neler. Olcak bakalm